Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cera tradzikowa

Wiem że to dla wielu z Was OKROPNE ale zrobiłam to !!!!!!!!!!!!i nie żałuje.....

Polecane posty

Gość Cera tradzikowa

Chciałam się pochwalić tym co przed chwilą zrobiłam . Wiem ze dla wielu z was to jest okropne (dla mnie tez było ) ale nasmarowałam twarz moimi szczuchami ...tzw urynoterapia miejscowa w miejscu krost ... nie było tak zle nawet troche odrazy we mnie to nie wzbudzilo (a jak o tym myslalam wydawalo mi sie straszne) aha i nie smierdzi tym o demnie (myslalam ze bedzie inaczej) Heh tak jak widziecie kobieta jest do wszystkiego zdolna by byc piekna ....(mam nadzieje ze pozbede sie tego tradziku) heh dobze ze moj chlopak sie o tym nigdy nie dowie po czym caluje moja buzke...

Gość frelka18
Dla mnie to nic okropnego. Jak mi cos wyskoczy, zawsze przemywam to moczem i na drugi dzien jest o niebo lepiej. Mocz ma dzialanie lecznicze i nie ma w tym obrzydliwego...

Gość ktosktopyyta
tez to robilam i mi niepomoglo :( zrob wymazy czy nie masz gronkowca,bo u mnie to bylo przyczyna

Gość Cera tradzikowa
A jutro planuję zrobić sobie maseczkę w kupy. Specjalnie muszę zjeść coś nieświeżego, aby mieć rozwolnienie. Jeśli to nie pomoże to nie wiem... Słyszeliście może o tym, że krowi placek jest najlepszy na trądzik? Pomocy.

Gość Cera tradzikowa
nie nie mam mam zwykła cere tradzikowa ..kurcze to nie pomaga ????

Gość hannaanna
ja mam krem do stóp na robiony w aptece, na receptę i on też jest z moczem ...i to najlepszy krem jaki miałam :) stopy jak marzenie ;)

Gość Cera tradzikowa
Cera tradzikowa-ale podszywie jestes pierdolniety na co mi ma pomoc kupa???? mocz ma w sobie substacje przeciwbakteryjna

Gość Cera tradzikowa
A może by tak spróbować końskie nasienie?

Gość suzi z bielan
ale ciemnota :D ludzie!!!! mamy XXI wiek a wy sie szczochami smarujecie???

Gość szamajda
zachorujesz na gronkowca w skórze twarzy - to prawda, będziesz cierpieć straszny ból

Gość jestes gupia

Gość Cera tradzikowa
mi tez sie wydaje ze to powinno pomoc bede to stosowac rano i wieczorem jako tonik :) mam pare krostek a nie jakis bardzo nasilony wiec powinno pomoc :)

Gość Cera tradzikowa
poranny mocz oddaje do miseczki później przelewam do buteleczki lejkiem, babcia też mi daje swój mocz tylko jej jest bardziej smrodliwy bo bierze dużo leków :-)

Gość Cera tradzikowa
suzi z bielan-no i co z tego ze jest 2009 rok jak te wszystkie robione leki nic nie pomagaja a urynoterapia moze nawet pomoc na raka (no ale to trzeba codziennie pic poranny mocz) ja sie tylko smaruje zreszta to wcale nie jest okropne ;) nawet nic nie czuc jutro mnie pewnie wysypie krostami slyszalam ze to normalne bo sie skora oczyszcza

Gość Cera tradzikowa
mocz biore tylko swoj ;)

Gość Cera tradzikowa
frelka18-a jak teraz wyglada twoja cera bardzo sie poprawila od siuskow?????

Gość Cera tradzikowa
każdy członek rodziny sika do wanny -tata, mama, brat, siostra, babacia a rano kąpie się w tym, wanna wypełniona do połowy, oczekuję pięknej skóry :-P

Gość Cera tradzikowa
hehehee

Gość Cera tradzikowa
ej no to jak w jakim stopniu pomogl wam ten mocz????

Gość suzi z bielan
dziecko drogie, czy ty znasz skład moczu??? jakbyś znała to byś takich bzdur nie pisała a tym bardziej nie smarowała się tym

Gość Cera tradzikowa
suzi z bielan-no przeciez urynterapia jest znana juz od wielu lat i wielu osoba pomogla tak znam sklad moczy i wiem tez ze posiada wlasciwosci antybakteryjne zreszta jak nie pomoze to zaprzestane jego stosowania

Gość Cera tradzikowa
ale to fakt ze niektorym pomaga co nie???

Gość .m.m.
na allegro mozna kupic w słoikach mocz murzynów bo ponoc zdrowy :O do picia :O

Gość Cera tradzikowa
nieszczególnie-ja tez slyszalam o masciach i rozne kremach w aptece ktorym głowny skladnikiem jest mocznik ..wiec to nie prawda ze nie ma wlasciwosci leczniczych w przeciwnym wypadku nie wyrabiali by z tego lekow!!!

Gość suzi z bielan
rzucanie klątw też jest znane od niepamiętnych czasów, wróżenie z kart rónież, a! i smarowanie się smalcem z psów

Gość .m.m.
własnie mamy 21 wiek dlatego lekarze doszli do wniosku ze mocz jest najlepszym srodkiem

Gość Cera tradzikowa
kurcze no sluchajcie a jak moge bezposrenio przenies mocz na twarz?? probowal ktos nasikac sobie na twarz? jak to zrobic? pliss.... jak nie pomozecie to lipa ;(:(

Gość Cera tradzikowa
powtorze sie jakby to nie było skuteczne nie sprzedawali by masci w aptekach opartych na moczu ktore sa ponoc najskuteczniejsze!!!!

Gość suzi z bielan
dzieciaku!!! w moczu oprócz skłądników wykorzystywanych do produkcji 'leków' jest masa innych, m.in. toksyn, bo z moczem organizm pozbywa się toksyn! a ty je aplikujesz sobie od nowa