Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

wiecie co dziewczyny...? postanowilam jednak starac sie dalej:) no tylko ze wspomagac siebie i partnera wiesiolkiem i salfazinem... ale to dopiero od nastepnego cyklu bo teraz juz za pozno jest... zobaczymy co z tego bedzie...:) pozdrawiam:*

brawo asiaaAk :) tak sobie myślę że im bardziej chcemy tym trudniej jest o bobaska, postaram się więć wrzucić na luz i więcej robić a mniej myśleć :) czas pokaże jakie będą tego rezultaty :) nie ma się co załamywać..... miłość rządzi :)

:) tylko kurcze lipa ze wczesniej o tych wspomagaczach nie pomyslalam bo w tym cyklu juz za pozno...;/

szkoda, że dziewczyny się przeniosły.....ale cóż można zrobić troche je rozumniem:-) asiaAaK mam pytanie te wspomagacze to dostaje się na recepte?

dorota21 podobno bez recepty...nie mam pojecia bo dopiero pierwszy raz bede kupowac...

AsiaAaK - wiesiołek na pewno bez, te pozostałe to nie wiem. A czy wiesz, że wiesiołek można stosować tylko do owulacji? Więc to aczej dla osób o regularnych cyklach, ja bym nie mogła go stosować.

magdaleena tak wiem ze do owulacji sie go stosuje i tak przewaznie mam regularne cykle wiec moze jakos sobie poradze...

hallooooooooooo???? co tak cicho się zrobiło............ a wiem, pojechałyście na wakacje :) ciekawa jestem co u Was słychać, jak nastrój? my właśnie pracujemy na dzieciolkiem :) trzymajcie kciuki...

Witam was dziewczynki. Chciałabym bardzo, żebyście mnie przygarnęły do swojego grona, potrzebuję wsparcia w starankach. Nabazgrolę krótko o sobie. Mam prawie 29 lat i kłopoty z jajnikami, rok starań za mną. Bardzo chcę mieć dziecko i muszę mieć wspomagane farmakologicznie cykle. Dwa tygodnie temu przeszłam usunięcie pustego jaja płodowego w 9 tygodniu ciąży. Zbieram się po tym zdarzeniu powoli, najgorsze jest to, że muszę jeszcze poczekać ze starankami z 2 miesiące, ale już szukam osób, które mnie zrozumieją i też chcą wreszcie mieć dziecko. Tyle o mnie:) Mam nadzieję, że mnie przygarniecie do serducha:)

W sprawie Mika23 Obrażliwe posty /podszywy/ nie były pisane przez prawdziwą Mikę 23 Posty te zostały wykasowane.Zostały posty prawdziwej Miki 23.