Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Mika zaczernilam Ci nicka Mika234 podaj jakis namiar podam ci haslo i sobie je zmienisz

Czytaj czytaj Mika, i zdawaj relacje, bo widzisz co się tutaj porobiło. Nie wiadomo już w co wierzyć i komu :D

Kochane moje zaqczerniłam sobie Domi zamiast Mika. Więc myśle ze teraz wiadomo co i jak. Dziękuję fisiowa!! Po prostu jak zaczęłam czytać to wszystko to o mało co bym sobie głowy nie urwała ale zaczrnić się musiałam zeby już nikt się nie podszył za mnie. Przeczytałam ale nie mam co napsiać odnośnie tego. to nie ja pisałam, więc nie mam się z czego tłumaczyć bo przecież nie zrobiłam nic. Widziałam, ze nataliuś bardzo na mnie naskoczyła, jak przeczytałam to co napisała to mnie to zabolało.

Troszkę mnie zdziwiło, ze tak łatwo uwierzyłyście, bo te wiadomości nie były w ogóle podobne do mojego stylu wypowiedzi. Ja zazwyczaj pisze dłuższe wiadomości, a nie po jednym zdaniu, tak jak to zrobiła ta osoba. Nie rozumiem tylko co ta osoba chciala osiągnąć poprzez robinie takiego zamieszania. Moim zdaniem brakuje jej odwagi zeby podac swoje dane. Zreszta macie mnie na nk, więc niby dlaczego miałabym takie bzdury wypisaywać tutaj na forum do Was.

magdaleena-- już nie Mika:) tylko oficjalnie Domi:):) czytałam kochana, że @ dużo juz ci się spóźnia, kiedy planujesz zorbić teściorka?? A mój jest chyba 23 dc, więc ja czekam juz na wyniki. Ale tak jak Wam pisałam raczej tym razem mi się nie udało, więc bede w lipcu męczyć mojego na całego:P:P

fisiowa-- widzę ze w tym samym czasie chciałąm zaczernić nick Mika 234 ale wyskakiwało mi ze podaję zle hasło, heh:) dlatego spróbowałam z zupełnie innym nickiem

Ciągle mi się coś przypomina. Osoba która sie pode mnie podszyła, no niestety nie trafiła nawet z godziną. Bo ja dziś o godz 11.44 byłam na dworcu w Krakowie, heh.

Sorry Domi, po prostu przyzwyczaiłam się do ksywki Mika. No spóźnia mi się, a może i nie spóznia. Sama już nie wiem. Test chyba zrobię jutro, bo już skołowana jestem totalnie.

STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Agarz ...................3.............30.07..................27.. ...śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......?

Witam, magdalena - niestety ja już jestem na lipca przerzucona :) ale teraz podejde do tego inaczej moze sie uda, domi dobrze, ze to nie ty byłaś!!!!! teraz czekam aż się skonczy ta wredna @ i zaczynam co drugi dzien regularnie dopóki nie zobacze 2 kreseczek...zastanawiam sie czy nie odstawic mierzenia temp. ( to juz 9 cykl mierzony:)) ) i iśc ze wszystkim na żywioł...

a ja znow jestem glodna:o, to dopiero pierwszy trymestr a ja non stop jestem glodna. Koszmar, jak tak dalej pojdzie nie wmieszcze sie w suknie slubna i dopiero bedzie klops:(

Hej:-)) Dominika - super, ze jestes:-) ja nie moglam uwierzyc, abys byla to Ty...moze sama powinanm zmienic nicka bo ta ilosc ktopek mozna zmienic i podszyc sie podemnie. haha

agarz-- wiesz ja w tym cyklu juz nie mierzykam temp i powiem Ci ze tak jakos swobodniej podchodzę, przytulam się z moim M bez jakiegos stresu, i tez miedzy nami nie ma napiecia jak bylo to wczesniej:) Ja Ci powiem ze w tym cyklu nie myśle tak jak w poprzednim i jakoś mi lepiej, nie czuje sie tak przytłoczona psychicznie:) fisiowa--- a ty masz już jakieś mdłości, przytyłaś cos?? W ogole to opisz swoje objawy dokładnie co i jak, myśle ze wielu z nas sie kiedyś pprzydarza, ba napewno :)

Malina jak jesteś zaczerniona to nikt się nie podszyje pod Ciebie, bo twój profil jest opatrzony hasłem:) No ja oczywiście jak wróciłam, to znów okupuje neta:)

A ja znów spałam chyba z 1,5 godz. Zaczyna mi to wchodzić w nawyk :/ Popołudnie bez spania, to popołudnie stracone. Idę zjeść loda, moze się obudzę.

mdlosci nie mam na szczescie, tylko rano jak wstane i cos zjem to mam takie uczucie jakbym miala wymiotowac ale po jakims czasie mija. Ale mam tak codziennie. Poza tym boli mnie podbrzusze. Raz z lewej strony raz z prawej raz po srodku. Ponoc to normalne. I piersi mam mega wrazliwe. Bola i sa wieksze. Co mnie akurat nie cieszy bo bylam zadowolona z "normalnej" wielkosci. Wydaje mi sie ze przytylam troche (no ale jak jem tyle ile jem to nie dziwie sie), tylko w brzuch mi idzie jak narazie. No i moglabym spac caly czas. Ale wyczytalam ze dobrze jest odpoczywac i sporo spac. magdaleena nie moge sie doczekac co wyjdzie na tescie bo masz juz tygodniowy poslizg. Mam nadzieje, ze zobaczysz dwie kreski:)

Witaj Dominika! Teraz to już nikt nie będzie mógł pisać w Twoim imieniu. I bardzo dobrze, że sprawa się wyjaśniła, od razu atmosfera na topiku zrobiła się lepsza.

STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Domi..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Agarz ...................3.............30.07..................27.. ...śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......?

dziękuje green-ka--- własnie tez o tym myslalam zeby zaktualizowac tabelke:) Mam nadzieje ze sie atmosfera poprawi, choć dziwnie się poczułam jak czytałam to wszystko:(

STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Domi..................2................06.07??........ ...24.......Podkarpackie Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Agarz ...................3.............30.07..................27.. ...śląskie magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......?

Troszkę zmieniłam wygląd tabelki, tzn poukładałam nas według spodziewanej @. Myśle ze teraz nasza tabelka bedzie bardziej czytelna dla nas. Wiadomo bedzie kiedy sie ktorej pytac czy @ przyszła czy nie:) Wykasowalam lily white, bo z tego co pamietam to ona sama napisala ze jest juz w ciąży, a nas tylko czyta a pisze na innym topicu. Wiec lily jak masz ochote to dopisz sie do brzuchatek u nas:)

A wyobraź sobie Domi jak my się czułyśmy to czytając. Żadna nie mogła uwierzyć! Prosze dziewczynki, nie nakręcajcie mnie. Znam mój organizm i wiem jak małe jest prawdopodobieństwo na to, że jestem w ciąży. A nie chcę się znów rozczarować.

Hehehe , i zostałam wywalona na koniec tabelki :D jestem w zawieszeniu :D Z tego co pamiętam niezapominajka tez już ostatnio dostała spóźnioną @,tylko chyba zapomniała tabelki poprawić.

Hehehe, żeby! Ale jakoś nigdy nie byłam maniaczką kupowania ciuchów. Ani przez neta, ani w sklepach. Nie cierpię takich zakupów. A kupuję... materiały do moich kartek :D