Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Ja mam tu właśnie problem, bowiem żadnego takiego bólu nie odczuwam. W ogóle cięzko mi przychodzi obserwacja mojego ciała, bo ono zawsze jakoś dziwnie reaguje na wszystko i cięzko cokolwiek mi stwierdzić. Ale czekam na wypowiedzi innych dziewcząt. Może dostaniemy jakies światłe wskazówki :)

Gość Mika23
trudno zmykam na dobre z tego topiku zycze Wam owocnych staran a w zyciu kazdy czlowiek ma prawo popelniac bledy NATALIUS!!!!!!!

Gość Mika23
bylo milo ale sie skonczylo trzymajcie sie babeczki mocno i mocno przytulajcie pa pa

Gość Mika23
nataliuś.......ale najechalas na mnie :):)nie wiedzialam ze taka nerwowa jestes.Moze w ciazy jestes i hormony Ci buzuja co?:):):)

STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Mika23..................2................06.07??........ ...23.......Podkarpackie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk lily white................1..............ok 19.06............29........kuj-pom magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Agarz ...................2.............28.06..................27.. ...śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......? zrobilam sie starsza kilka dni temu:(...

Mika23,twoja wypowiedz pozostawie bez komentarza.........A mysle ze zawiodłas nie tylko mnie ale wszystkie dziewczyny

Fisiowna,no to wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!Opowiadaj jak sie czujecie,Ty i małe słoneczko!!!!!!!!!!!!!

fisiowna- to nie powód do smutku. W końcu jesteśmy piękne i młode :) Ja do Ciebie dołączę ("starościowo") w listopadzie :) A tak poza tym to wszystkiego najlepszego :) A ja się czujesz w ogóle? :) Agarz - z Tobą co? Dostałas @? Bo chyba tylko my zostałysmy z czerwcowymi datami @. Tak sobie patrzę w tabelke. Mam takie pytanko do Was: jesli jednak się zdecyduję i kupię tego sikacza, to moge go zrobić dziś, czy lepiej poczekac na jutro rano i z pierwszego moczu? Nie mam doświadczenia z takimi sikaczami, raz w zyciu tylko robiłam :D Mika-nikt Cię przecież nie wygania, tyle że w sumie nie napisałaś nam żadnych wyjasnień i nie wiemy co Ty tak naprawdę myślisz?!

Magdaleena,ja tez mam urodziny w listopadzie!!!!!!!!!dokładnie 30...Andrzejkowa dziewczyna jestem:)

Ja mam 19-go :) Jeteś jeszcze wredny skorpion jak ja? Chyba jednak już na strzelca się łapiesz, nie? :)

aj no wiecie czuje sie tak w kratke. Raz lepiej raz gorzej. Boli mnie podbrzusze. Nie jakos tam bardzo, ale nie powiem ze to mile. Chociaz z drugiej strony jak nie boli to zaczynam miec schizy ze cos nie tak. Ogolnie bardzo sie boje poronienia. Mam chyba na tym punkcie malego fiola. Gdybym mogla chodzilabym do lekarza non stop po to by zobaczyc ze jest ok. Przewrazliwiona jestem wiem. Musze to jakos przezwyciezyc. Gdzies wyczytalam, ze kobiety w ciazy nie powinny jest zbyt duzo slodyczy. Ale jak ja mam tego dokonac skoro ze mna jest tak jak z Golcami. Gdy widze slodycze to kwicze. No i nie ma bata. Ograniczam sie jak moge ale i tak jestem chyba czekoladoholiczkom:):):). Heh moje malenstwo to bedzie slodki pamper:)

Gość maraska
Dziewczyny witajcie!!!przepraszam ze tak wtrgnelam na ten topik bez pytanka ja troszke z innej beczki ale widze ze wy rowniez jak ja sie staracie wiec jestescie w tych sprawach obeznane :)otoz wspolzylam 2 dni temu partner zakonczyl we mnie ale dopiero dzis zaobserwowalam u siebie taki sluz typowo plodny jak kurze jajko w dodatku pobolewaja mnie piersi i podbrzusze myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia tzn czy plemniczki mogly przezyc 2 dni mimo iz dopiero dzis pojawil sie ten piekny sluz sprzyjajacy im?wybaczcie tyle pytan ale to jest moj 1 cykl staran:)

maraska- witamy u nas :) Taką odpowiedź znalazłam w necie na Twoje pytanko: "Długość życia plemników uzależniona jest od temperatury otoczenia oraz od jego wilgotności i odczynu. Poza organizmem, w temperaturze 37 st. C plemnik żyje do 18 godzin, zaś w temperaturze 20 st. C może przetrwać nawet do 70 godzin. W środowisku zasadowym plemniki żyją dużo dłużej niż w kwaśnym, dlatego jeśli znajdą się w pochwie (środowisko kwaśne) wyginą po dwóch godzinach. Natomiast w szyjce macicy i w jajowodach (środowisko zasadowe) mogą przetrwać do 48 godzin.". Czyli z tego wynika, że masz szansę :)

Gość maraska
magdaleena......dziekuje za inf bardzo przydatna pozostaje czekac do terminu okresu:)

Gość maraska
Nie dziekuje by nie zapeszyc:)Tobie i reszcie starajacym sie tutaj dziewczyna rowniez zycze wytrwalosci i upragnionych 2 kreseczek:)

Zrobię, zrobię. Jesli dzis nie dostanę @ to zrobie rano, choc i tak wiem jaki bedzie wynik. Czuję to!

Ooo ja tez jestem skorpionica – 7 listopad. Skorpionice wcale nie sa wredne. Moze zbyt wrazliwe... Magdalena, Kochana zrob jutro rano tescik sikawke a nuz sie uda Mika: kazdy popelnia bledy, nie wiem dlaczego tak napisalas, nie chce Cie namawiac na wyjasnienia, bo sama wiesz najlepiej co chcesz nam powiedziec i czy w ogole cos chcesz powiedziec. Faktycznie przykro sie nam zrobilo, ale nikt Cie nie wygania. Ja nadal nie wierze, ze to bylas Ty...:-) Jezyu dziewczyny nie powinnam siedziec w pracy na necie, ale nie moge sie powstrzymac))))

Ja też w pracy od rana dziś. Na szczęście ja jestem u siebie (częściowo), więc mogę sobie pozwolić na grzebanie w necie:) Zwłaszcza, że skończyłam swoja pracę na dziś, ale niestety muszę tu posiedziec jeszcze, więc gdyby nie net to bym padła z nudów. Jak to dobrze, że moge Was pozanudzać :D

Ja mam kupe pracy i komputer kontrolowany przez szefostwo. Mamy nawet specjalnego goscia, ktory kontroluje wydajnosc nasze pracy...taki szpieg w firmie. W sumie jest nas w pracy z 200 osob, ale wszyscy trzesa pupciami. Ja juz sie nie przejmuje, w sierpniu odchodze to juz pewne. Potem bede sie martwic co dalej....tak wiem jestem bardzo odpowiedzialna 

A ja uważam Malinka, że podjęłaś słuszną decyzję. Trzymanie się za wszelką cenę w pracy, tylko dlatego że ona w ogóle jest,też nie jest dobrym wyjściem. Ja wiem, że dasz sobie radę i na pewno będzie Ci lepiej niż teraz :)

Tak, wiem , ze to dobra decyzja. Zadna kasa nie jest dla mnie warta tych nerwow. Odpoczne z 2-3 miesiace. Mam nadzieje, ze szybko znajde uczniow angielskiego – tutaj na szczescie to konkretniejszy zarobek niz w Polsce. Moja tesciowa juz rozsyla po okolicy wiersci o prywatnych lekcjach od listopada bedzie obok mojego osiedla otwarte wielkie luksusowe osiedle, wiec licze na uczniow. W Turcji to wszytsko wyglada troszke inaczej niz w Polsce. Wiecie, ze tutaj ma sie tylko 2 tygodnie urlopu na caly rok i nie mozna brac 2 tygodni pod rzad! Godziny pracy to minimum od 08:00 – 18:00..ale to jest takie minimum. Zazwyczaj siedzi sie w pracy dluzej. Nie odpowiada mi taki tryb zycia, chce cos z niego miec, dlatego mysle, aby pracowac ba wlasny rachunek. Caly czas mysle tez o otwarciu tego biura tlumaczen...pozyjemy zobaczymy...

Czesc dziewczynki! Nie pisalam,bo moj maz przylecial i tak jakos nie mialam czasu. A tak pozatym to pogoda nie zaciekawa,niby slonce swieci,ale jakos tak niewyraznie i strasznie duszno jest.Na dodatek w ogrodku i w domku mam pelno mrowek,ohydne sa,dzis bylam kupic na nie jakis preparat i zobaczymy co on da,narazie z kuchni juz sie wyniosly na szczescie. W czwartek zaczynam obserwacje jajeczkowania bo to bedzie moj 10 dzien cyklu i zobaczymy czy wystepuje czy nie.Tak sobie ostatnio gadalam z mamcia ,jak to bylo u niej z owulacja,mowila ze miala miesiaczke co 28 dni i zawsze w 14 dc wystepowala owulacja,ale co mnie zdziwilo to,ze mojego brata splodzili w 11 dc,a mnie w 17dc wiec juz nic z tego nie rozumiem:-(wychodzi na to,ze bylaby plodna przez dlugi okres czasu.Skomplikowany jednak jest nasz organizm.Aha przypomnialo mi sie dzis oddalismy do analizy nasienie meza,jutro beda wyniki,ale tak bardzo sie denerwuje.Podobno mezczyzn gorzej sie leczy niz kobiety,a zawsze mi sie wydawalo,ze na odwrot. Milego dnia kobitki. buziaki

I co Paple jedne? Przez Was kupiłam test i teraz mnie korci, żeby zrobić. Zwłaszcza, że na ulotce pisze, że z porannego moczu to tylko w pierwszy dzień spodziewanej @, a potem można jak się komu podoba. Biorac pod uwagę, że nie jestem pewna kiedy miałam miec @ (wrr!!) zaczekam do rana. Boli mnie brzuch i sama już nie wiem czy to na @ czy z nerwów. Jestem już w domku, idę posprzątac i wstawić sobie kalafiorek. Miłego popołudnia. Zajrzę później :

Gość Mika234
Cześć dziewczyny!! No pewnie ze to nie ja wypisuje takie rzeczy!!!!!!!!!!! Byłam ostatnio w domu i bylam tak zapracowana ze nawet nie mialam czasu Was czytać ani tym bardziej pisać! Weekend i dziś spedziełam z moim M, wiec dopiero przed chwilka zobaczyłam co sie dzieje. Nie umiem sie zaczernić!!!! Moze ktoraś z Was by wpisałam moj nick i sie zaczerniła u siebie a podacie mi hasło na nk?? Teraz wpisałam sobie w nicku 234 jak cos, wiecie dlaczego. Zaraz bede czytać i nadrabiać straty o dowiem sie dokłądnie o co chodzi

dziewczyny zaczerniłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale byłam zdeterminowana:) już nikt się nie będzie pode mnie podszywał