Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foczka_

Zaczynam starania od dziś. Kto ze mną? Razem weselej.

Polecane posty

Dziewczyny ide spac, u mnie juz peawie 23 i jakos tak slabo sie czuje, rowniez zoladkowo, wiec wole sie polozyc i przespac to... milego wieczorku...

Gość _____________
STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. Domi..................2................06.07??........ ...24.......Podkarpackie Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Agarz ...................3.............30.07..................27.. ...śląskie magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......?

Gość natalius się wykreśliła buuuuu

Dziewczyny, a gdzie się robi betę? I czy to jest płatne badanie? Nie mam pojęcia gdzie u mnie je robią. Nie wierzę testom :D

magdaleena--- bete można zrobić w każdym laboratorium, jak nie wiesz gdzie isc to idz do laboratorium przy szpitalu. Mówisz ze chcesz bete i Ci ja robią:)

witajcie dziewczynki ja mam dola.Dzisiaj mam 15 dc i owulacji nadal brak-robie testy owulacyjne.W zeszłym cyklu pozytywny test wyszedł mi w 17 dc wiec moze teraz tez tak bedzie.I nie wiem czy czekac z przytulankami czy juz zaczynac.W ogole jakas nerwowa jestem i non stop mi się chce płakac.Tak bardzo chciałabym juz dzidziusia :)dodoam was zaraz dziewczyny na Nk .Pozdrawiam

Magda jak dlugie masz cykle? Ja tez nie wiem jak to u mnie z owulacja. Mieszkam w Turcji i nie moge tu dostac testow, a brzuch bolal mnie ostatnio w tez 17 dc, zaraz zaczelam dzialac :-D masz bole owulacyjne? Czym sie u Ciebie charakteryzuja? Ja mam co jakis czas bole chyba owulacyjne. Raz po jednej raz po drugiej stronie podbrzusza, takie klucie i jakby ciagniecie. W jajowodzie, w nastepny dzien zanika sluz plodny...wiec nie wiem juz sama. Dziewczynki jak to u siebie obserwujecie? Ja juz nie wiem czy jestem Ok czy nie)))

hej Malina Cykle mam 29-30 dni a Ty?mam troche sluzu plodnego ale nie duzo i czasami boli mnie brzuch na owulacje ale nei zawsze wiec sama nie wiem kiedy dokladnei mam ta owulacje.Chyba poczekam jeszcze do jutra i zaczne dzialac co dwa dni i tyle.A ty Malina co ile dni przytulanko?gdzies nawet slyszalam ze dobrze jest co 2-3 dni ze nawet co 3 dni lepiej -sama juz nie wiem..............

U mnie cykle 28-29-30 dni max. Zazwyczaj 28-29. Jesli chodzi o sluz to tez nie ma go w nadmiarze przytulanko co 2 dni, ale czasami co 3 a czasami codziennie...jak nam sie chce jak jestesmy bardzo zmeczeni to sie nie zmuszmy, bo taka presja tylko zle by wplynela na nas. W okresie od 8 do 18 dc przytulalismy sie co 2 dni ( 16 i 17 2 razy po rzad). W 17 dc poczulam to klucie, wiec tez kochalismy sie, mimo, ze dzien wczesniej tez wczoraj byl dzien 18 i bylam taka zmeczona, ze nie mialam na nic sily i zasnelam wczesniej. Dzisiaj mimo, ze juz teoretycznie po plodnych, to jeszcze planuje male fiku miku Ja bardzo nie lubie planowac tych spraw, bo wtedy przechodzi mi ochota i czuje sie dziwnie. No ale kto powiedzial, ze bedzie latwo:-D Ale sie wyspowiadalam jak i kiedy,moj E by mnie zabil))

dlaczego natalus sie wykreslila?? magda robilas test?? ale u mnie upaly. Mowie wam koszmar jakis. Wogole nic sie nie chce

a moze pomarancza ja wykreslila sama...co za zalosni ludzie na tym forum. podejrzewam ze rekompensuja sobie tak brak swojego zycia... wklejam ponownie tabelke z natalius. Poki sie nie odezwie i nie powie sama ze sie wykresla bedzie w tabelce. A nie wierze zeby sie wykreslala. STARACZKI NICK..........CYLK STARAŃ... ...... ..TERMIN@... .......WIEK.......ZAM. nataliuś..................8...............03.07......... ....26.......łódzkie Domi..................2................06.07??........ ...24.......Podkarpackie Luiza....................4.............07.07............ ......26.....Londyn Malina....................2............08.07............ ......27.......Stambul green-ka ...............2..............09.07. ...........28 ........dolny śląsk Magda8080 .............2............o 15.07...............28.....śląskie monita24................8...........ok15.07............. ..24.......kuj.pom Agarz ...................3.............30.07..................27.. ...śląskie magdaleena.............6.............ok 22.06. ...........26...dolnośląskie niezapominajka25__..2..............20.06.............25 .........Śląskie BRZUCHATKI NICK..........TC......DATA BADN......TERMIN POR.....WIEK....płeć Online-79......4..... 20.06...........12.02.2010? .......30 .... ??? fisiowna.......6......22.06............9.02.2010(?)..... ..27......? a nudzacym sie pomaranczom podziekujemy

Gość podszywyyyy
od kiedy istnieje kafeteria istnieją tez podszywy. Laska pisała na pomarancziwi to łatwo się było podszyc. Proponuje zgłościć sie z prośbą do moderacji o wyjaśnienie kwestii. Ale moim zdaniem nie ma potrzeby bo przeciez dziewczyna dała wam namiar na siebie na nk,

nie wiem malina. Mysle, ze napisalaby cos, a nie jakas pomarancza. Poki co niech bedzie w tabelce.

Gość podszywyyyy
poza tym weźcie pod uwage ze są wakacje, setki tysiecy 15-tolatek sie nudzi.

Dziewczyny, Ja podjelam decyzje, ze bede pisac tylko z osobami o czarnych nikach. Jesli zglosi sie ktos nowy to poprosmy taka osobe o zaczernienie nicka - niech to bedzie warunek uczestnictwa w naszym topicu. Nei chodzi o to aby bylo nas tutaj 150 babeczek, ale o to, aby byly to fajne zgrane kolezanki. Ja mieszkajac z dala od Polski jestem przyzwyczajona do utrzymywania znajomosci przez internet, ale fora, na ktorych jestem sa zawsze zamkniete dla osob bez rejestracji. Szkoda, ze tak sie porobilo, ale nie chce rezygnowac ze znajomosci z Wami.

jedna gówniara narobiła wam zamętu :) przecież to standard takie podszywanie się :) Jeszcze pod osobę która miała pomarańczowy nik :)

Gość miła moja pomarańcza
I wiecie co jest najgorsze ??? Dorosłe kobiety starające się o dziecko a zachowujecie się jak gówniary z piaskownicy. Męci Wam tu jedna z Was podszywając się pod inną lub też jak tu ktoś juz napisał - nastolatki mają wakacje, nudzą się i sieją zamęt a Wy dałyście się podejść :O

Gość miła moja pomarańcza
dokładnie -zaczernijcie się laski a unikniecie takich nieprzyjemności !!!! ta która się nie zaczernia ma w tym jakiś interes ;)

Bez przesady nikt tu sie nie zachowuje jak nastolatka jak sobie ktos robi jaja to jego sprawa. Kilka osob uwierzylo i bylo im przykro – ot co. Ja tu specjalnej burzy nie widze. Najlepiej zakonczyc ta kwestie. Chcialabym, aby natalius do nas wrocila.

Gość pearlineee
a burze sama nataluś zaczeła zakładając nowy topik gdzie wyłuszczyła co i jak. A teraz najlepiej na pomarancze zwalic. Same sobie zamęt siejecie i zapraszacie do tego wszystkiego pol forum

Gość Do ......
Moja przestroga dziewczyny nie podawajcie na takim miejscu jak forum gdzie kazdy ma dostep linkow do swoich profili na nasza klasa serio malo to psycholi psycholek jest to taka moja mala uwaga

Widzę, że dalej jest afera. Ja napisałam na nk wiadomość do nataliuś wczoraj zaraz po tym jak przeczytałam co się wydarzyło. Wyjaśniłam jej co i jak. Zostałam obrażona, dziewczyna napisała mi ze ma nadzieje ze nigdy nie zajde w ciąze! Dziewczyny, które się starają dokładnie wiedzą jak moga takie słowa zranić. Sprawe można bardzo szybko wyjaśnić. Więc nie rozumiem o co chodzi.

ja juz nie wiem co napisac. burza w szklance wody. bez sensu... jesli caly nasz topik sie tak popieprzy, to bedzie mi bardzo szkoda...

Napisałam do moderatora, poprosiłam go o wyjaśnienie sytuacji. Ja nie mam nic do ukrycia, także mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjaśni. Ktoś wykorzystał moją kilkudniową nieobecność na topicu. Podszył sie pode mnie i napisał kilka niedorzecznych postów. Ja wyjaśniełam dokłanie dlaczego nie było mnie na forum, wiec wiecej nie zamierzam się tłumaczyć bo i nie mam z czego. malina--- ty jako jedyna napisałam do mnie wiadomośc na nk, i spokojnie czekałas na odpowiedz ode mnie. Przecież ja nie wisze na necie też dzień i noc, więc jeżeli nie miałam dostępu i byłam zapracowana to normalne ze nie pisałam nic na forum.

troche smrodu sie zrobilo. Uwazam jednak, ze natalius powinna nas poinformowac ze odchodzi w topiku. Co do pomaranczy nie mam skrupulow i bede dlokowac