Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a spojrzcie z drugiej s

Dlaczego to facet ma zawszw placic na randkach za obojga

Polecane posty

Gość do rzygow
Ale wiesz, w sumie mozna to poznac po oczekiwaniu kobiety ze facet za nia zaplaci, wynioslosci, zadzieraniu nosa (exclusive prostytutka), no a facet tez zadziera nosa zadowolony towarzystwem kupionego towaru ;)

Gość **rzygi**
ja tam nie wiem, bo po prostu nie chodzę po różnego typu barach itd więc wybaczcie mój brak spostrzegawczości na ten temat ;] ogólnie obracam się w nieco innym towarzystwie, dodam, że nie pochodzę w dużego miasta także wiecie, całkiem inne srodowisko i inne spostrzeżenia.

Płać. Jesteś wtedy moralnie usprawiedliwiony, jeśli wykorzystasz i wyrzucisz :P

nie zawsze ma placic facet,tylko po prostu niektore dziewczyny takuwazaja,wiec wychodzi na to,ze spotykasz sie z nieodpowiednimi...ja czest zabieram mojego faceta na randki do kina albo do jakiejs knajpki i to ja place,skoro zapraszam,to place,jesli on mnie zaprasza,to wtedy on placi.

Gość aleuppp
uppp

Gość gość
Mezczyzna zaprasza kobiete, ktora zainteresowal sie i oczywista oczywistoscia jest, ze placi. Autor tematu, to mega sknera jak szkoda mu kasy na kawe i ciastko. Mezczyzna z klasa nigdy nie wpadlby na pomysl, zeby zaplacenie uwazac za sponsoring - w przypadku sponsoringu oplata jest za seks, a tobie szkoda drobnych dla dziewczyny, ktora Cie zauroczyla - blasenada i facet ciota.

Gość gość
Ciekawe ile powinienes zaplacic kobiecie, ktora urodzi dziecko - pewnie bylbys niewyplacalny jakby cie podliczyla. Zero szacunku dla kobiet i checi zaopiekowania sie kobieta. Brak dobrych manier i ekstremalne skapstwo.

Gość gość
kobiety z natury są pazerne, skąpe i leniwe.

Gość gość
Taka prawda kolego :-(

Gość gość
Dzentelmen płaci za kobietę i tak było od zawsze. Co innego gdy spotkanie jest typowo koleżeńskie wtedy płaci sie na pół lub przemiennie. Mam przyjaciół mężczyzn od wielu, wielu lat i zawsze płaca nawet gdy ja chce zapłacić to mi na to nie pozwalają ale to są mężczyźni z innej epoki i stać ich na takie gesty.

Gość gość
ze tez ktoś ma czas szukac tematy i wybrać np. ten,z 2009 roku?! PS. za OBOJE, o to chodzilo w tytule?