Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie wczoraj uderzył

Mąż mnie wczoraj uderzył za to że dostał ode mnie kopa w brzuch. Prosze pomocy

Polecane posty

Gość ooooooooooooooo
i sie dziwic ze Cie pierdolnal w pysk :o Nie jego wina ze jego matka pije, a kopac kogos w brzuch to lekka przesada, troche szacunku.

Gość ooooooooooooooo
ja bym z taka baba nie ytrzymal psychicznie. Moja siostra tak samo traktuje swojego meza. Gada mu ze pije a sama pije szmata jedna, wogule skonczyla jego i ich dzieci psychicznie. Nie wolno jesc co sie chce, ani kapac kiedy chce. Zacznijmy od tego jakie sa twoje potrzeby...

Jak możesz w kłótni wyzywać jego matkę??? Jakbyś obraziła moją matkę a byłabym, Twoim mężem też dostałabyś w pysk.Rodziny się nie miesza do kłótni!!!!!!!

Gość
Czesc Zbyszek z kotlowni !dobry jestes,akurat jadlam ciacho a tu takie jaja,caly komputer oplulam,niech cie holera!!A do ciebie kotku ktora dostalas po pysku,czy ty slyszysz co ty za budury opowiadasz ? ja nie wierze ze kobiety moga sie tak zachowac,ty sie ciesz ze dostalas tylko z liscia,inny to by ci tak morde obil ze teraz nie siedziala bys przy komputerze,tylko robila sobie oklady.Widzisz aniolku wy macie powazny problem ,ale w taki sposob go nie rozwiazesz.Porozmawiaj z mezem spokojnie najlepiej gdzies poza domem,moze idzcie na spacer,mam nadzieje ze dzieci nie widzialy tego cyrku.Nie warto sie unosic honorem tym bardziej ze ty go sprowokowalas,przepuszczam ze nie pierwszy raz (obym sie mylila) wyciagnij pierwsza reke zobaczysz ze warto.Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.

Gość ooooooooooooooo
Ale moge wiedziec co ma jego matka do waszego seksu? Smieszne, co?? nie mialas nic przeciwko jemu to zaczelas jechac na jego matke? Bezsensowne... :o

Dlaczego tak po mnie jedziecie? zdenerwował mnie troche i chciałam go przywołac do porządku, wypomniałam mu alkoholizm jego matki, szczerze mówiąc relacje moje z teściową są takie sobie ani rewelacyjne ani kiepski, po prostu normalnie ze sobą rozmawiamy. Moje potrzeby są takie jak każdej kobiety, by wyjdź czasem z mężem na spacer lub od czasu do czasu porozmawiac, owszem rozmawiamy ale rzadko, wczoraj mnie przeprosił ale i tak przeszedł do innej sypialni. Nie raz wypomniałam mu to że jest impotentem, że nic z tego związku nie mam to on mi powiedział żebym sobie kogoś znalazła i nie bedzie miał nic przeciwko temu.

Gość jaka taka ognista
kooorwa kobieto posłuchaj siebie co ty sama wygadujesz?? chcesz cała wine na niego zwalic. a ty go przeprosiłaś za to że ciebie poniosło?? ja na jego miejscu też bym z tobą nie spała. a zamiast zarzucać mu że impotent może wskocz w jaką sexi bielizne albo coś każdy facet by był impotentem przy takiej rozdartej babie

Gość jaka taka ognista
może to ty masz jakiś problem i wyżywasz sie na facecie a on po prostu ma ciebie dość

Gość Ty zaczęłaś a on oddał
Proste,ja jak by mnie jakaś laska uderzyła też bym oddała na miejscu faceta.Tym bardziej że nie pobił Cię tylko przywołał do porządku.Gdyby nie ten liść to dalej byś szalała..

Może troche przesadziłam, ale nie musicie się tak na mnie wyżywac, w końcu każdy ma swoje emocje. Ja nie wytrzymałam i wypomniałam mu kilka rzeczy nie miłych na temat jego matki, głównie o jej alkoholiźmie ale jak facet może powiedziec do damy zamknij pysk, a potem uderzyc ją w twarz?

Gość jaka taka ognista
i nikt po tobie nie jedzie. weź naprawde zastanów sie popatzr na sprawe oczami twojego męża może wtedy coś zrozumiesz

Gość To nie Ty masz z tego.....
wybrnac to Twoj maz powinien od Ciebie uciekac gdzie pieprz rosnie

Gość jaka taka ognista
ojjj nie przesadzaj bo "dama" sie tak nie zachowuje, a poza tym to skoro ty możesz dać sie ponieść emocjom to on też. a wogóle zaczynam miec wrażenie że to pprowokacja jakaś jest

Gość a najlepsze są
no kooorwa, jak on mógl do damy powiedzieć zamknij pysk, a później jeszcze w ten pysk przypierdolić?! a Ty jak mogłaś pizdo wyzywac jego matkę i kopnąć w brzuch?! i jeszcze od impotentów wyzywać?!

Gość Do mąż mnie wczoraj uderzył
wiesz, wychodzę z założenia że nikt nikogo nie powinien bić-bez względu na płeć. To że jesteś kobietą nie usprawiedliwia cię żebyć kopała męża. Pewnie maksymalnie wyprowadziłaś go z równowagi tymi kopniakami i jakimiś chamskimi uwagami i facet wyszedł z siebie. Ale jeśli już dochodzi do rękoczynów, do tekstów w stylu "zamknij pysk" to znaczy że ludzie już nie mogą na siebie patrzeć, będzie tylko coraz gorzej i lepiej się rozstać. Swoją dorgą ty masz do niego wiele zarzutów, ale on też pewnie ze swojego punktu widzenia ma ci sporo do zarzucenia. Jeśli nie chce z tobą seksu a kiedyś było ok, to znaczy że już go nie kręcisz i nie podniecasz. Proszenie o seks i upominanie się będąc kobietą jest upokoarzające. Jak jesteś taką nimfomanką to kup sobie mega wibrator jak już bez seksu nie możesz wytrzymać lub znajdz sobie kilku kochanków na raz.....(ironia)

Gość a najlepsze są
a on liczył, że Ty nigdy nie kopniesz go w brzuch. do niedawana był tego pewien, ale się zawiódł. ot i cała historia...

Gość a czy myślisz
że prawdziwa dama -jak to napisałaś stosuje ciosy poniżej pasa i wypomina facetowi że jest impotentem lub szydzi z jego własnej matki bądź kopie go w brzuch????????? wątpie.........

Gość jaka taka ognista
dobra spadam stąd bo do tej baby nic nie dociera. uparła sie że to ona jest męczennicą i koniec. jej to by sie jaki psycholog przydał. może ma depresje poporodową oalbo co. rujnuje życie sobie i wszystkim dookoła

Gość maz tej chorej baby
nie to ze kopneła w brzuch to jeszcze na mnie napluła.wzięła kabel od komputera i kazała mi leżeć na podłodze i szczekać pod gożbą zlinczowania! wariatka

On mi po prostu powiedział że z seksem ma problemy, wiedziałam o tym jeszcze przed ślubem ale nasze pożycie małżeńskie jeszcze jakosc się układało. Potem po ślubie zaczał mnie traktowac jak koleżanke pod jednym dachem, nie ma ochoty okazywania mi uczuc, czy na romantyczne wyjścia, tego brakuje mi najbardziej. A wczoraj jeszcze uderzył mnie tak, że w głwoie mi zadzwoniło.

Gość rozstac się i ułożyć
sobie życie na nowo

Gość gram w zbijaka
Maż cie uderzył w obronie koniecznej, żeby ci skoorwysyn nie popuścił i złożył doniesienie na policję.

Gość jaka taka ognista
widziały gały co brały. a ty zamiast starać sie go zrozumiec i pomóc wam znaleźc rozwiązanie to ty go dobijasz i wogóle zachowujesz sie jak jakaś pieprzona egoistka

Gość
Kurde,gratulacje dla autora tego tematu.Czesc spadam.

Gość jaka taka ognista
kurde ja też mam gorsze dni ale męża nie kopie:P a może on by chciał ci dać coś więcej tylko sama go do siebie zniechęcasz