Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyszkaaae

chce zaplacic poloznej i lekarzowi

Polecane posty

Gość dyszkaaae

który bedzie mnie zszyl, zalezy mina tym zeby połozna zadbala o moje krocze- niechce popekac. a lekarzowi na wypadek rozciecia zeby dobrze i starannie mnie zszyl jak im to powiedziec oco mi chodzi?

ja bym nie probowala...jak beda porzadni to i tak wszystko zrobia jak nalezy,jak do d..y to i ta zepsuja

Gość mamuska10
dziewczyny płacąc komuś, za jego pracę robicie sobie krzywdzicie siebie. Ja nikomu nie płaciłam i wszystko ok.

ja nie placilam i bylam zadowolona polozna super lekarz tez . moze poprostu szkola rodzenia i tam naucza cie wszystko co przydatne ?

Gość dyszkaaae
nie mam juz czasu na skzole rodzenia mam termin za 4 dni. moja mama nie dala kasy i lekarz specjalnie ja źle zszyl a wtrakcie zszywania zapraszal ją na prywatna kosmetyke.. więc nie dokońca z ta ich uczciwością

tylko Twoja mama pewni troche lat temu rodzila.. Najlepiej to uczyc lekarza ze za wszystko dostaje kase no to wtedy wlasnie nie beda nic robili bo beda czekali na lewe pieniadze.. tak jak ktos napisal jak lekarz porzadny to i bez tego dobrze swa prace wykona

Gość hahahahahaahh
super to zapłać pani w okienku pocztowym za to się że do ciebie uśmiechnęła, pani w sklepie że cię obsłużyła, panu w autobusie że ci otworzył drzwi, sąsiadce że ci ustąpiła w drzwiach, piekarzowi że chleb piekł, a później płacz i twórz nowe topiki że zapłaciłaś a oni zażądali więcej, że szerzy się korupstwo i łapówkarstwo!!Życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! A no i z 5 położnych przy porodzie żebyś miałą komu płacić!

Napadliscie na dziewczyne a ona ma (!troche) racji w tym co pisze. Niestety takie sa realia w naszej slzbie zdrowia ze sie czlowiekiem nie zainteresuja jak nie da lapowy lekarzowi. Jezeli masz juz komus dac to najlepiej poloznej bo to ona bedzie przy tobie caly czas a lekarz to pare razy do Ciebie zagladnie jak bedziesz rodzic , wiec od poloznej naprawde duzo zalezy m.in nacinanie krocza jesli bedziesz miec dobra polozna to cie nie natnie. Zycze powodzenia. Ja mam termin na 17,06,2009 prawdopodobnie bedzie corcia ❤️