Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amela678

Chcę z chłopakiem na wakacje!!!

Polecane posty

Gość amela678

Tak bym chciała wyjechać na wakacje ze swoim chłopakiem, a moi rodzice nie chcą mnie puścić :( Nie chodzi nawet o to, że mamy być sami, po prostu chciałabym spędzić z nim czas na wyjeździe :( Dodam, że mam 16 lat.

Gość gooral
amela, ale jaki to problem? ja z moją dziewczyną też nie możemy wyjeżdżać sobie sami bo starzy trochę się denerwują (może i słusznie hehe) więc jedziemy sobie razem na obóz sportowy almaturu. jak się chce, naprawdę można wymyśleć coś fajnego. my już drugi raz tak robimy i jeszcze się starzy cieszą, że mamy zainteresowania i w ogóle

Gość ulka008
no mądrzy, ale gooral ma rację, że można na obóz, a jak jeszcze choćby z Almaturu wybiorą jakiś sensowny, to jeszcze coś fajnego przeżyją i korzyści z tego wyniosą. Sama byłam kiedyś na obozie żeglarskim z tym biurem i mają naprawdę sensowną kadrę i dobrą organizację, więc będą razem, a jednocześnie mogą się wiele nauczyć i robić ciekawe rzeczy.

ja mam w tym roku 19 i tez mnie nie chca puscic dodam ze z chlopakiem jestem juz 2 lata i pare miesiecy :/

Gość ut re mi
Mnie by też nie puścili w Twoim wieku. Miałam problemy z wyjazdem mając miesiąc do osiemnastki.