Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja makota2009

bez sensu to wszystko- ja, on, byl zwiazek, nie ma zwiazku

Polecane posty

Gość alicja makota2009
nienawidze fochow. powinny byc ustawowo zabronione. wszystko komplikuja.

Gość sliczna
alicja m......... zgadzam sie z ostatnia twoja wypowiedzia.odberz i powiedz ktoras wrsje napisalas,zeby wiedzial,ze jestes kobieta z klasa a nie gowniara,bo tez moze cie tak okreslic,ze nie umiesz normalnie porozmawiac tylko bawisz sie w jakies gierki

jest różnica między fochem a między sytuacją kiedy facet powiedział, że to koniec, że to nie ma sensu. Nie odzywałam się właśnie miesiąc i nie żałuję ani trochę!

Gość sliczna
mysle to troche bez sensu powiedzie to co sie chce a to co powie miec gleboko w d...e. za bardzo cie ponizyl zainteresowania druga osoba tak szybko sie nie traci.a moze poznal kogos i liczy na to,ze jak bedzie ci dogryzal to odejdziesz......nie ludz sie,ze cos sie zmieni odejdz od niego,bo psychicznie sie wykoncziysz...........

Gość alicja makota2009
sliczna- ja odbieram. tzn wczoraj odebralam bo dzis ciasz w eterze;) z ta klasa mi nie wyszlo bo sie wczoraj w rozmowie poryczalam. ale gierek tez nienawidze. gierki powinny byc karalne. z tymi telefonami po zerwaniach to moim zdaniem jest tak. odbierac ale nie wdawac sie w dyskusje. i zadnych kurtuazji z okazji urodzin, imienin, siwta itd. jak koniec to koniec. teoretycznie pownno sie wymazac nr telefonu.

Gość sliczna
kazdy robi jak uwaza nie znam harakteru faceta ale zdaje mi sie ,ze jej poprostu juz nie kocha ................ciezko powiedziec

Gość sliczna
alicj makota..... madra z ciebie babka...........no i co???????????????? on pewnie byl chlodny ................w rozmowie???

Gość alicja makota2009
nie wiem czy kogos poznal ale ja mu wczoraj na sam koniec powiedzialam, ze skoro ta byla taka idealna byla to niech bierze telefon i do nie dzwoni :D co sie bedzie meczyl i mnie probowal zmieniac skoro tamta jest na wyciagniecie reki :D

Gość sliczna
moim zdaniem mozna wysluchac ale powiedziec ze ta rozmowa nie ma sensu bo i tak koniec wiec moze ma cos do do dania bo ja tobie nic tylko tyle,ze spiesze sie musze wyjsc oczywiscie nie mowic dlaczego jak by pytal pprostu musze i powinno cie to nie obchodzic zegnam wszystkiego dobrego w nowym zyciu............

Gość sliczna
jesli kochal cie taka jaka jestes a nagle zaczal sie doszukiwac to cos nie tak

Gość alicja makota2009
sliczna- bo ty chyba nie czytalas od poczatku. sprawa sie zaczela od tego ze powiedzial ze nie kochal, nie kocha i nie pokocha. zreszta wystarczy ze przeczytasz moj pierwszy post tutaj. w tej wczorajszej rozmowie najpier ironizowal, potem sie bronil a na koniec zaczela sie postawa "jam nie wart ciebie" i takie tam. no to nie :P o kurka! znowu mnie mysl walnela. jak mlotkiem po glowie. NIE KOCHA i NIE POKOCHA. ok. w tej chwili przestalam sie ludzic! niech sie pocaluje :D

Gość alicja makota2009
ej humor mi sie poprawil:D paradoksalnie ale jakas ulge poczulam:)

ok. w tej chwili przestalam sie ludzic! niech sie pocaluje" alicja do nastepnej miłej okraszonej czułymi słowkami rozmowy ;)

Gość alicja makota2009
a figulca. bo jak zadzwoni toodbiore i powiem ze musze natychmiast wyjsc i nie moge rozmawiac :D i ze jak tylko bede mogla to oddzwonie (czekaj tatka latka :classic_cool:) nanana jestem zdrowa :D

Gość sliczna
przyznam sie szczerze,ze nie wszystko czytalam ale poczatek tak sory jesli troche zjechalam od tematu............... facet jak tak mowi ze nie jest ciebie wart to prawdopodobnie kogospoznal,mialam taki przypadek ale to moje domysly,moze tez cie kochal i cos czuje do ciebie ale to nie milosc poprostu na wzglad dawnych czasow tak mowi nie chce cie ranic chociaz z drugiej str no dziwny face myslalam ze jeden z mich bylych byl dziwny a tu prosze...........

Regers, nieodzywanie sie przez miesiąc to dziecinada! A w końcu rozmawiałeś z nia czy nie?

Gość sliczna
no mozesz tak powiedziec

Gość alicja makota2009
no to szczescia mu zycze. z byla, czy z nowa. jego zycie :D

bo jak zadzwoni toodbiore i powiem ze musze natychmiast wyjsc i nie moge rozmawiac i ze jak tylko bede mogla to oddzwonie (czekaj tatka latka" wiec jak nie dzisiaj to jutro :) ale rozmowa okraszona słowkami jednak bedzie :p kicia tak rozmawiałem po miesiacu jak ja dorwałem przypadkiem na miescie :)

Gość mnie co innego zastannawia
olej dziada bo jest nie wart spluniecia....

Gość sliczna
no i oczywiscie wiecj nie odbieraj bo by pomyslal ze jednak ma nad toba przewage.....a to nie dobrze..niech wie ze nie potrzebujesz z nim juz o niczym rozmawiac

Gość sliczna
sknczone i kropka wkoncu sam chcial............no to paaaaaaaaaaa

Gość alicja makota2009
regres- a cicho tam:D defetyzm siejesz :D i jak ja dorwales to co????

Gość sliczna
regres a co ci odpowiedziala????????????

Gość alicja makota2009
sliczna - ty sie z nami zegnasz? nie idz, bo madrze gadasz:)

alicja makota2009 nie wiem czy kogos poznal ale ja mu wczoraj na sam koniec powiedzialam, ze skoro ta byla taka idealna byla to niech bierze telefon i do nie dzwoni co sie bedzie meczyl i mnie probowal zmieniac skoro tamta jest na wyciagniecie reki - no jestem z Ciebie dumna! Super mu powiedziałaś! Regers i co dalej na tym miescie? Zaczepiłes ja i co|?

i jak ja dorwales to co???? na płytki chodnikowe i 2 razy w żebra :p a powaznie :) to nie chce tutaj miłosnych histori opowiadac ... Jak ja dorwałem na miescie to po długich namowach zgodziła sie przy kawie porozmawiac i wyjasnic pewne kwestie ... Wyjasniłem , oczysciłem sie z bezpodstawnych zarzutów i zakonczyłem znajomosc ( tzn ona zakonczyła) bo nie uwierzyła w pewne kwestie mimi 100 % niezbitych dowodów na moja niewinnosc

Gość sliczna
poprostu doswiadczenie robi swoje,niestetu paru palantow zyje na tym swiecie a chamstwo trzeba tepc i tyle,chyba za brutalnie powiedziane ale taka prawda............he he nie zegnam sie tylko napisalam jak to jest,zebys ewentualnie ta powiedziala,,,,,,,,,,,, chociaz moja dykusjamoze byc brutalnie przerwana bo moze syncio sie obudzic to wieczorkiem sie odezwe jesli temat sie nie zakonczy,no ale jeszcze jestem

Gość sliczna
regres moze nie poprostu nie chciala uwierzyc albo poprostu miala to gdzies..........dobrzeze z nia pogadales ale powiedzenie jest tez winny sie tlumaczy ale nie twierdze ze byles