Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja makota2009

bez sensu to wszystko- ja, on, byl zwiazek, nie ma zwiazku

Polecane posty

Gość alicja makota2009
regres- zalujesz ze to sie tak skonczylo. czy tylko ulga ze wyjasniles i nikt ci nie powie ze byles nie w porzadku? sliczna- ale jaaaaak tepic? elektrowstrzasy? zeslanie na prace w kamieniolomach? bo wychowac sie nie da.

Gość sliczna
tak sie madrze a sama pare bledow popelnilam.......... tkze wiem jak to jest bo bylam ta co zryweala i ta co sie ze mna zrywa.............

Gość sliczna
he he zabic ich wlasna bronia.....

Gość alicja makota2009
treutka na szczury czy muchozolem? :D sliczna- kazdy sie madrzy, ale jak go sprawa zaczyna dotyczyc to sie glupieje na maksa i dlatego warto popytac innych co o danej sytuacji sadza.

Gość sliczna
ale tak zeby wyjsc z klasa.......... troche skomplikowane ale wykonalne..........ttylko trzeba jednak to przemyslec nie na zywiol

Gość alicja makota2009
problem wtym ze czlowiek przemysli, przekalkuluje, ulozy sobie w glowie, a potem jak przychodzi do konfrontacji to nic z tego:D

regres- zalujesz ze to sie tak skonczylo. czy tylko ulga ze wyjasniles i nikt ci nie powie ze byles nie w porzadku alicja,sliczna nie byłem winien .... NIe bede tutaj snuł opowiesci bo to bez sensu na dzien dzisiejszy Po prostu nie chciała juz w tym zwiazku tkwic a ja sie z tym po prostu musiałem pogodzic i tyle ( bylismy rok ze soba) odszedłem ,bolało , przecierpiałem swoje , pozniej poznałem moja obecna żone :D i CHWALE PO DZIEN DZISIEJSZY MOJA BYLA ZE DAłA MI SZANSE POZNANIA MOJEJ OBECNEJ ZONY :)

Gość alicja makota2009
regres- a czemu ty regres jestes? progres sie powinienes nazywac ;)

Gość sliczna
pewnie,ze tak dobrze poznac opinnie ludzi bezstronnycch no i ewentualnie z doswiadczeniem ale tez nie mozesz sie do konca tylko tym kierowac bo zadne z nas tak do konca nie wie jaki byl zwiazek jakie byle zle chwile,dobre,sama wiesz najlepiej.........

Gość sliczna
regres i chwala ci za to pewnie ze boli ja swojemu bylemu tez dziekowalam bo poznalam kogos ................. kogos kto otworzyl mi oczy na wiele sraw ale to juz historia inna....... nie jestem z nim ale jestem mu za to wdzieczna nie mamy do siebie urazy ze sie skonczyly normalnie mielismy pozniej kontakt......... no ale nigdy mnie nie ponizyl,bo to straszne jak osob ktora kochasz to robi.

Gość sliczna
wiem ze ciezko jest pozniej powiedziec co sobie sie ulozylo,esli zapomnisz to pomysl o tym jak cie skrzywdzil a odrazu wrocisz na ziemie

regres- a czemu ty regres jestes? progres sie powinienes nazywac ktos kiedys mi juz to mowił na kaffe :p bym zmienił nick na PRO ale nie zrobie tego bo ten jest Ok R - ealista E - ntuzjastastycznie G - gawedzący R - realnymi aczkolwiek E - estetycznymi S - arkazmami :P ot i to cała definicja;)

Gość sliczna
poprostu przypomnij sobie najgorsze chwile i jakos pojdzie,wiem z doswiadczenia

Gość sliczna
regres no prosze prosze ale wymysliles,he he,niezle

Gość alicja makota2009
heheh to sobie dodaj P- postępowy (wymienialne na przystojny) R- rozumny O- optymistyczny itd :D sliczna- nie musze sobie przypomianc. zreszta wystarczy to "nie kocham".

Gość sliczna
regres wiesz czasami warto sobie odpuscic tlumaczenia bo czlowiek sie produkuje a ta druga osoba ma to gdzies,nie potrafi nieraz docenic

Gość sliczna
no to powinno wystarczyc

Gość sliczna
tylko go nie pobij ,heeeeeeeeeee

Gość alicja makota2009
co ty. jeszcze bym sie spocila. szkoda zachodu :D

Gość sliczna
chociaz jak masz jakiegos bejzbola(nie wiem jak ie pisze) w szafie,to moze warto sie zastanowic nie no zart dla rozluznienia

Amaleta to było 10 sek wysiłku myslowego :p SLICZNA TAK JAK MOWISZ Alicja :D ty mnie musiałas kiedys widziec :) ??? jesli chodzi o to przystojniactwo to nieskromnie powiem za trafiłas w 10 :)

Gość sliczna
jeden strzal szybko bezbolesnie

Gość sliczna
no jego moglo by zabolec,heeeeeeeeeeee

wiesz czasami warto sobie odpuscic tlumaczenia bo czlowiek sie produkuje a ta druga osoba ma to gdzies,nie potrafi nieraz docenic" sliczna albo nie chce docenic, zrozumiec i pojąć ....

Gość sliczna
regres tak tez wczesniej napisalam

Gość sliczna
wiadom rozni sa ludzie

Gość alicja makota2009
"wiesz czasami warto sobie odpuscic tlumaczenia bo czlowiek sie produkuje a ta druga osoba ma to gdzies,nie potrafi nieraz docenic" no wypisz wymaluj moja wczorajsza rozmowa z tym... no jak mu tam... no sami wiecie ;)

z tym od czułych i słodkich rozmów telefonicznych ;) :P:P:P

Gość sliczna
poprostu,zeby ta osoba nie czula satysfakcji,ze my jednak chcemy z ta osoba gadac mimo ze ta osoba ma to gdzies no ale to trzeba wyczuc