Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włos sie jeży

wiecie co mamuski? Tak czytam to forum

Polecane posty

Gość włos sie jeży

i śmiać mi sie chce - wiele z Was by się chyba pobiło tylko z tego powodu, ze jedna daje Gerberki dizecku, inna tylko domowe jedzonko, jedna daje cyca 3-letniemu dzieciakowi, inna nie itp. przyklady mozna by mnożyć. Poskromcie swoje hormony bo aż strach Was spotkac na ulicy.

Gość Karrraaammmbbaaa
Faktycznie tak jest. Wszystkie Mamusie działaja jak grupa zorganizowana i nakręcają sie wzajemnie. Troche to niezdrowe w pewnych momentach.

Gość czasem odnosi sie
wrazenie ze to nawet jakas sekta na tym forum.:P

Gość no i cisza w temacie
ciekawe czemu? :classic_cool:

Gość wiecie co a ja wam powiem tak
Hahaha:) Popieram w calej rozciaglosci :) Jak kiedys na poczatku ciazy (w 12-13 tc) napisalam, ze jestem bardzo szczesliwa, bo moj maz po usg powiedzial, ze nie wyobraza sobie jak mozna juz teraz tak bardzo kochac takiego maluszka (a w zyciu nie spodziewalam sie po nim takiej deklaracji) i spytalam czy sa tu jeszcze jakies szczesliwe obecne lub przyszle mamy to myslalam, ze mnie zjedza! Tak na mnie napadly, wyzwaly od naiwnych idiotek, pustakow, malolat (mialam wtedy 29 lat :) ), przepowiedzialy mi kilkukrotne zdrady meza, rozwod, placz i Bog wie co jeszcze. Rozpisaly sie na 4 strony, z czego moze 5 komentarzy bylo tych tez szczesliwych mam...a tymczasem my dalej sie szczesliwie mamy :)...takie forum :)

Gość taka jedna mamuska....
ha ha racja dziewczyny,pamięatam jak raz na uczuciowym napisałam ze nie cierpię bratowej męza i ze wkurzaja mnie tesciowie bo tylko jej dziecko rozpieszcZaja a do mojego nawet nie zadzwonia to mało mnie nie zjadły ze pewnie licze na prezenty od tesciów i ze zadrosc mnie zżera,ze jestem podła bo biednej bratowej nie trawię i tak dalej....a ja tylko napisałam co mysle bo nie mam chyba takiego człowiek a co by kazdego lubił wioec i ja mam takie prawo jej nie lubic i mam swoje powody ale tu na cafe nie ma dyskusji bo zaraz jest wyzywanie i pochopne opinie....

Gość morał z tego taki
na wypowiedzi mamuskiek na tym forum nalezy patrzeć przez palce i absolutnie nie brac na poważnie ich "złotych rad".

zależy na jaki temat się trafi. Osobiście nie zauważyłam agresji. Jak mnie coś nurtuje to zawsze ktoś mi tu doradził. Jak są tematy głupie to nie dziwię się, że krew się w nas mamuśkach gotuje.

Jedne informacje sa przydatne, drugie nie. Niestety jest wielu prowokatorów, którzy skutecznie niszczą to forum. Każdy pisząc tu ma jakieś swoje racje, ale niekiedy chce je przekazać na sile innym. :O

Mnie denerwuje to, że ludzie tutaj nie szanują cudzych poglądów (oczywiście nie wszyscy), że jeśli mam inne zdanie na dany temat, to najpierw próbują przekonać mnie o swoich racjach, a jeśli nie skutkuje, to zaczynają się wyzwiska, przekleństwa... Trochę pokory nigdy nie zaszkodzi :)

Gość a czemu na tym topiku
nie ma żadnej awantury? no matki-Polki, pokażcie na co was stać.:classic_cool:

Skoro jesteśmy zgodne w temacie po co się awanturować? Jak widać to pomarańcze są najbardziej chętne do kłótni ;P

Powiem wam ze macie racje moim skromym zdaniem wiekszośc mam tych obecnych i tych przyszłych nie jest w stanie przekonac nic i nie moga zniesc ze ktos inny ma racje chcoiaz one o tym wiedzą tylko nie sa w stanie sie do tego przyznac!! w większości temtów prędzej czy pozniej wszczynana jest awantura czasem celowo ktoś załozy temat bo wie ze będzie \"wojna\" ale prawqd jest taka ze sa tez tematy gdzie nie mozna nie dodac\"komentarza\" często głupiego czy wredengo bo az scika jak sie widzi takie tematy nie będe cytowac bo kazda z was wie o co mi chodzi!!tzn o jakie tematy tylko jak jak pisze często sa zakładane przez kobiety które czekaja az się akcja rozwinie!!! ale przykre jest to,ze między kobietami moze byc tyle nienawiści,zazdrości itp...