Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

witaj:) pewnie ze mozesz tylko dziewczyny cos sie nie odzywaja ostatnio :/ wskakuj do naszej tabelki

Gość Leeila
no to wskakuje :) Nick ............Cykl starań ...... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............04.12.2010..................24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............35tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............23tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA< br /> kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

zaglądamy zaglądamy :) co tam dziewczyny?? ja się właśnie 'podniecam' jak mała się rusza w brzuchu i mi faluje.. kurde bormalnie mogłaby tak 24h na dobę ;)

wredniaczku znam to uczucie :) mój maluch teraz o sie tak wypina i wklada nózki pod zebra ze az boli czasami, ale i tak jest cudownie :) jejku mi zostalo tak niewiele, ale sie boje

Gość Leeila
ja jestem z okolic rzeszowa. To musi być super uczucie miec maluszka w brzuszku :) ja mam akurat dni płodne, więc robimy co się da :) trzymajcie kciuki :)

Gość Leeila
no to jesteśmy praktycznie sąsiadkami :D a Ty długo próbowałaś?

No staraliśmy sie prawie rok i sie cudem udało :) Wredniaczku powiem Ci ze już trzęse portkami hehe i ten strach żeby wszystko było dobrze, żeby dzidzia byla zdrowa. Ale z drugiej strony to juz sie doczekać nie moge :)

My też staraliśmy się rok i wkońcu się udało :) No kochana najważniejsze, że niunia była zdrowa..

Gość kasienka221487
witamy nowa staraczke moj maluch dobrze daje mi sie we znaki we dnie spi a w nocy szaleje:) karmie i piersia i butelka bo ten maly glod sie nie najada z cycka jak dostaje go przy kazdym karmieniu wiec na przemian dostaje butle i cyca. no dziewczynki faktycznie niewiele wam zostalo trzymamy z marcinkiem kciuki:)

Gość Leeila
Dziewczyny czy możecie mi opisac jakie miałyście objawy ciąży? chodzi mi o te najwcześniejsze, jeszcze przed brakiem okresu?

Leeila - wiesz to jest dziwne czasami z tymi objawami.. bo w każdym cyklu w którym nam się nie udało, to miałam sto takich ciążowych objawów, a w cyklu w którym nam wyszło, nie miałam żadnych, a wrecz czułam się @owo ;)

Mi sie powiekszyly piersi, bolał brzuch jak na @ typowe comiesięczne objawy :P Pamietam, nawet koleżanka mi mowila, że jak mnie boli brzuch to napewno w ciąży nie jestem hehe O ciąży dowiedziałam się w 7tyg.

Gość Leeila
jak wiecie to dla mnie pierwszy cykl, w którym staramy się o dziecko. Jestem zupełną nowicjuszką, dlatego wszystko co macie do powiedzenia będzie dla mnie pomocne :) nie mierze na razie temperatur, ani nie ściągam męża z pracy jak mam owulacje, podchodzę raczej na luzie do tego, choc nie ukrywam że już bym chciała być mama :)

Gość Leeila
Bettinka, w 7 tygodniu? a nie robiłas testu wczesniej, bo chyba musiał cie zaalarmować brak okresu?

U mnie byl problem z prolaktyna bo przy normie 25 ja mialam 84. Zaczełam brać leki na to. A @ mialam co 34, 35 dni czasem 45 zdazylo sie nawet co 60 dni wiec wogóle sie nie spodziewałam. A test zrobilam przez przypadek, coś mnie tak tknęło zroilam i byl SZOK. Potem zrobilam jeszcze 3 i wszystkie pokazały II kreski. Lekarz nie wie jak to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciąże, bo musialam zajsc przed braniem tych leków na prolaktyne:)

Gość Leeila
acha, to ja mam prawie zawsze regularne cykle co 26-28 dni. prolaktyny tez nie badałam, ale wybiore sie do lekarza jesli sie nie uda w tym miesiacu. My mamy konflikt grup krwi z męzem, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;)

ja tez mialam problem z prolaktyna, bo mialam bodajze 32.. w ciagu miesiaca zbiłam ją ponizej minimum hehe a pierwszy test zrobilam w 26dc

Nick ............Cykl starań..... data planowanej......@wiek ........Miejs.Zam. układ słoneczny....---.............. nie staram się........26..... .......Gorzów katia5..............3 lata............nie liczę... .............29.........Wlkp. poznanianka84...............chwilowo się nie stara .....25.........Poznań Mila10................8.............15.10.2010........... ......30 .......Warszawa anna.s.1.....nie licze .......nie wiem ........................31.......dolnosl. /uk cathlen81..........16............13.12.2009.............. ... .28.....opolskie/de Leeila................1..............04.12.2010.......... ........24.....podkarp ZACIĄŻONE: Nick................tydz.ciązy........data porodu.......płec malenstwa...... Magda266..............19tc..........02.12.2010......ch opczyk Bettinka87.............37tc..........15.12.2010......chł opczyk wredniak...............23tc..........12.03.2011......dzie wczynka URODZONE DZIECIACZKI: kingap........................ 23.03.2010 ......... . MARTYNKA maja.ch78....................28.02.2010............PAWEŁ EK kiniusia77....................18.06.2010............FILIP EK asia19855.....................1.09.2010............ZUZIA kasienka221487.............17.09.2010...........MARCIN

Gość Leeila
chciałam zapytać o jeszcze jedną sprawę. Mnie zawsze na tydzień przed okresem bolą piersi i wyskakują mi pryszcze. Czy któraś z Was miała tez te objawy a mimo to okazało sie ze jest w ciąży?

Gość kasienka221487
witam :) jesli chodzi o piersi to i ja tak mialam :) betinka widze ze jestes juz 37 tyg ja w 38 zaczelam rodzic jak tam przygotowania do wielkiego dnia?

Gość Leeila
Hej dziewczyny. Ja nie wiem sama co myśleć, raczej nie udało się w tym cyklu, bo mam zwykłe objawy okresowe łącznie z wypryskami na twarzy. :( Co dziwne nie bolą mnie właśnie piersi a zawsze bolały. Poza tym mam dziwne bóle podbrzusza jak na okres, ale to stanowczo za wcześnie by było. No cóż, poczekamy, zobaczymy.

Leeila poczekaj moze akurat @ nie przyjdzie. Nie nastawiaj sie, i nie napinaj :) a będzie dobrze Kasienka ja juz mam wszystko przygotowane, torby spakowane. Wczoraj bylam u gin mały wazy 2700 (klocuszka z niego chyba nie bedzie, ale najwazniejsze zeby zdrowy był) rozwarcia nie ma jeszcze, szyjka twarda takze czekam :)

Gość kasienka221487
betinka moj 2 tyg przed porodem mial 2 400 :) bylam przerazona ta jego waga a jak sie urodzil mial 2900 a teraz ma 2 miesiace i ponad 6 kg :) takze wszystko przed toba :)

kasienka a mozna gdzies zobaczyc Twoje cudeńko? Bo ja chyba jako jedyna nie widzialam :) w razie czego pisze mejla bettinka@onet.pl

Gość Leeila
cześć dziewczyny, bettinka jak tam? Ty przecież już prawie na wylocie :) Ja czuje sie dobrze, podejrzewam ze nic nie wyszlo w tym miesiacu. Zastanawiają mnie tylko bóle w podbrzuszu od połtora tygodnia. Okres mam mieć 2 grudnia, muszę to poprawić w tabelce. Szczerze mówiąc to mam nadzieje ze nie bede musiala długo czekać na ciążę, bo jestem niecierpliwa i kazde niepowodzenie mnie łamie :(