Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juliiia007

powiedzcie czy mam racje.....

Polecane posty

nie zdalam dzis prawka,wszystko sie przeciwko mnie sprzeniewiezylo..:((do tego gadalam z facetem i wkurzyl mnie tak na maksa bo mowie mu ze rodzinka sie dzis zjechala i nie chcialam pojsc do domu bo zaraz padloby pytanie czy zdalam a nie mialam na dodatek ochoty przy nich gadac ze nie zdalam wiecie o co chodzi a on do mnie ze co to za roznica jak i tak sie dowiedza....a ja mu mowie to zastanow sie jaka roznica i nie zadawaj glupich pytan,przeciez jest roznica zebym ja sie przed nimi osobiscie wstydzila czy w ogole sluchala komentarzy a tym jak sie tam kiedys dowiedza od kogos innego prawda???a on zamilkl wielce i nic..cisza w sluchawce i mowi \"i co nie odezwiez sie pierwsza?\"no szok!dalej mowi\"no wyzyj sie,odreaguj bo jestes zdenerwowana\"pajac!!w ogole nie widzi jakie glupoty gada jakby mnie w ogole nie rozumial:?((((((((((

Gość vicka
a ile Ty masz lat dziewczyno ? współczuję facetowi

al edlaczego??:((po co on takie glupie dogaduszki robi??dla mnie to oosbiscie przykre doswiadczenie bylo ne zdac odrazu by sie pytali a zemu i w ogole...nie mialam na to ochoty........

Gość Crazy laaady
kobieto zastanów sie nad soba....

Gość Crazy laaady
w zyciu bym nie nazwała swojego chlopaka pajacem przez takie coś to jest jakas kompletna głupota nie rozumiesz tego ?! i WCALE BYM SIĘ MU NIE DZIWIE ZE TAK ZAREAGOWAŁ ! pomyśl jak on by Ci tak powiedział ;]

Gość wszystko ..
wez glupia jestes. powinnas go przeprosic bo ty sie zachowujesz niefair.

ael ja mu tak nie powiedzialam!!zle mnie zrozumieliscie:(((nigdy bym mu tak nie powiedziala po prostu teraz sie zdenerwowalam jak to pisalam i tak go nazwalam....

Gość elka patelka
wystarczy ze wchodzisz na kafe i tutaj po nim jeździsz i wyzywasz od pajaców