Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczqa

nie moge spać bo pokłócilam sie z chlopakiem boje sie ze to .....

Polecane posty

.... nawet nie chce o tym myslec. A poszlo o to ze powiedzialam ze go nie obudze o 5 rano do pracy to on sie rozplakal i powiedzial ze na mnie nigdy nie mozna liczyc.A ja chcialam tylko zeby on wzial odoiedzialnosc za siebie za to ze worcil pozno do domu i ma budzik od tego ( chociaz i te czase nie skutkuja na niego) :(

Gość wnerrrrrwiona
calineczqa to zart,tak?

nie to nie jest żart naprawde o to sie z nim pokłocilam o takie cosi pow. ze nie chce ze mna gadac :( cholera a moze on ma racje ? moze bez kitu nie mozna na mnie liczyc?

nie wierze :D facet się rozpłakał? mój by zerwał się jak oparzony i darł w niebogłosy, że się spóźni :D ja go wychowywac nie próbuje :) co za problem ustawic budzik :) niech wie, że żone ma się nie tylko do gotowania obiadów i innych takich tam ;)

Gość jaki modem
jestes z takim co placze przez to, ze nie chcesz go rano obudzic???? ja pierdole nosz kurwa :o:o:o

rozplakal sie bo nie chcialas wstac o 5 go obudzic:D?

wez nie pierdol, wszyscy faceci to graty, ktore o kant dupy mozna potluc. Ja ze swoim tez sie poklocilam, na amen, odchodze. Jeszcze mu na koniec wszytsko wygarnelam, doadtkowo powiedzialam, ze od 6 miesiecy go zdradzam... ale to bylo klamstwo, aby mu odpłacic za wszytsko! Nienawdize go!

Gość wnerrrrrwiona
to jakas prowokacja :D albo facet jest po prostu cipką grochową:P Kobieto czemu masz go niby budzic? Służącą jesteś?

Gość wnerrrrrwiona
jakby mi sie facet popłakał o "budzik", to bym o z chaupy wywaliła :D

Gość jaki modem
w zyciu bym z taka ciota nie byla :o emocjonalny popapraniec z tego wnioskuje :o

LoL2 - łakocie i witaminy, żal.pl z tego gościa, nie przejmuj się, po co ci taki facet? chcesz mu całe życie podcierać nosek ? albo i co innego?

nie to nie jet zadna prowokacja, o rozne bezdety sie kloci w związkach nawet o takie.

Gość wnerrrrrwiona
a jak kupisz niezbyt miękki papier do pupci to tez płacze?? Pewnie jak sie spóźnisz z obaidem to tez ryczy? A swoją drogą to moze ten płacz lepszy niz jakby miał Cie lac albo co :P

calineqa nie o takie :D no proszę cię :D facet musi byc facet

Gość jaki modem
dlugo z nim jestes? to twoj maz czy cos????????????????

wnerwionnna jak czasem da klapsa to też może byc przyjemnie hahahah - no ale jakby mnie zaraz potem przeprosił to by dostał już w pysk nie na żarty ;) hahaha - nie nie, to mnie rozbawiło, ryczec o nie ustawienie budzika :D calineqa nie obraź się, ale nie warto krwi sobie truc

no co ja poraadze ze jest taki czuciowy i wrazliwy? - chcociaz tez mnie to czasem denerwuje ze o takie bezdety sie klocimy on przez tą uczuciowowsc swoja wzbudza we mnie poczucie strasznej winy:(

Gość jaki modem
a ty juz wydoopiaj z tym cv bo dostaniesz z liscia :o

Gość jaki modem
calineczqa zastanow sie dobrze czy chcesz byc z taka ciota :o sorry ale tak to wyglada

Gość wnerrrrrwiona
Kobieto , jak wezmiecie slub to juz w ogole bedziesz miala poczucie,ze tylko go ranisz wszystkim i w wieku trzydziectu paru lat sie wykonczysz. No żal.pl jak nic! Czy Twoj facet w ogole sie kiedykolwiek usmiecha, czy tez wiecznie ma mine jak zbity pies? Moze on po prostu lubi byc nieszczesliwy??

kurcze przypomniała mi się fajna scena z komedii - koleś chciał byc facetem idealnym, sprzedał duszę diabłu/kobieta która przenosiła go odpowiednio do życzenia ... zażyczył sobie byc najwrażliwszym facetem na świecie i przeniosła go na plaże ... laska, prawie już dochodzi do pocałunku, a on zaczyna ryczec - dlaczego? z zachwytu jaki piękny zachód słońca ... potem przychodzą napakowani, wredni kolesie z browarem bodajże i odbijają mu jego wymarzoną - kojarzycie ten film? kurka wodna - jak to był tytuł ... hmm

nie no uśmiecha się i jest wesoły, i jest mi z nim dobrze no taki ma charakter, no przykro jest mi to slyszec ze nie mozna na mnie liczyc bo go nie chce obudzic rano do pracy. Juz popadam nawet w paranoje ze to moja wina jest. oj za bardzo chyba mu nadskakuje i za bardzo obkrecil sobie mnie wokól palca. :(

Gość wnerrrrrwiona
za bardzo!!On Cie raczej wykorzystuje.Na Twoja krzywde nie jest juz tak wrażliwy?

to co ja mam zrobic:( napisalam mu sms o co mi chodzilo, i nastawilam sobie budzik zeby go obudzic ( boze ale ja glupia jestem) jak teraz sobie mysle to budzik wylacze i nie obudze go.

wiem i boje sie tego jak cholera bo nie chce byc tak jak jego mamusia, nie chce powielic tego schematu bo u niego w domu wszystko robi ona a tatus daje tylko pienadze. fuckkkkkkkkk