Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetnie poczytam co inne

kOBIETKI!!!! Możecie mi odpowiedzieć czy was też coś tak męczy jak mnie????????

Polecane posty

Gość babbelina
lalka-- wiesz co, odczep sie ode mnie nudziaro bo jesteś monotematyczna i upierdliwa ja ciebie nie obrażałam a wręcz przeciwnie --napisałam że twój chłopak cie kocha itd a ty mi ubliższ że mój mnie zdradza i mam sie mieć na baczności pocałuj sie w doope pustaku do kurwy jasnej !!! tyle ci powiem i doczep sie ode mnie życzę ci , kiedy będziesz miała 38 albo 42 lata i nie będziesz juz świeżej młodości, będziesz miała brzuch po porodzie i celulit a twój facet znajdzie sobie 19 letnią laskę z którą będzie uprawiał namiętny zex całą noc :-D buhahahahha 🖐️ jestem pewna że tak będzie bo takie idiotki pewne świętości faceta i swojej boskości właśnie tak kończą 🖐️ baj baj zdradzi cie zdradzi cie zdradzi cie zdradzi cie zdradzi cie zdradzi cie zdrazzi cie zdradzi cie

Gość ja jeszcze zaważyłam
że w reklamach faceci mają wrzody - tacy zapracowani i zestresowani są, a baby albo wzdęcia albo zapracia - takie leniwe z nas krowy, że się nawet dobrze wysrać nie umiemy :D Żal przez wielkie Ż :O

Gość ja jeszcze zaważyłam
ale z drugiej strony jak tak sobie pomyślę o kłótliwej i wiecznie walczącej z innymi kobietami naturze kobiet - co widać np. powyżej, to nic dziwnego, że nikt nas nie traktuje poważnie i jawimy się głównie jako tępe strzały do dupczenia :O Ogarnijcie się baby :O

Gość club social la moraleja
a moj facet pracuje w firmie na poligonach w hiszpanii gdzie roznosza codziennie ulotki o burdelu, wkladaja za wycieraczki w samochodzie, codziennie!!!!!WCZORAJ WSIADLAM DO AUTA A TAM LEZALA akurat i wiecie co takie zajebiste 3 dupy na niej i stylu piekne pokoje do uprwaiania seksu, wszystko takie ekskluzywne ze az mnie scisnelo

Sluchaj no lambadziaro, to ty jestes upierdliwa i nienormalna przy okazji okazji, bo raz piszesz jedna rzecz a zaraz cos zupelnie odwrotnego!!! Ja nie wyzwalam cie ani obrazilam do tej pory ale mysle ze piszac o kims pustak lub idiotka to piszesz wlasnie o sobie, ludzie ktorzy maja niska samoocene obrazaja innych bo wiedza jacy oni sami sa beznadziejni i chca innych zmieszac z blotem zeby wyjsc na kogos lepszego w porownaniu do nich, a w rzeczystosci jestes po proetu zalosna i naprawde ci wspolczuje!!! Jedna rzecz, zacytuj swoja wypowiedz w ktorej powiedzialas ze moj chopak mnie kocha? 'Nie próbuj mi udawadniać że mam faceta be a ty cydownego świętoszka i że mi współczujesz bo jeszcze życie cie zskoczy.' - to chyba twoja wypowiedz, nie? Wez ty sie jebnij w leb i zastanow co piszesz na drugi raz to moze nie bedziesz pozniej musiala odkrecac tego! A poza ty jeszcze jedno, nie rob z siebie jeszcze wiekszej idiotki niz jestes i nie usuwaj swoich postow z tymi pierdolami co do mnie napisalas debilko!!! To ty powiedzialas zeby uwazala bo pewnego dnia mnie moj facet zdradzi i zebym nie myslala ze on jest taki swiety! A takze ze ja uwazam sie za bostwo?! Nie uwazam, aczkolwiek jestem pewna siebie bo wiem jak wygladam, a to ze ty pewnie jestes najwiekszym paszteciorem pod sloncem, to nie daje ci prawa do obrazania innych!!! Ja jestem madrzejsza od ciebie i napisalam ci ze fajnie ze twoj facet cie kocha, ale mnie to nie interesuje. NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM TEPAKU!!! I jeszcze cos - uwazaj co komu zyczysz bo to zyczenie predzej czy pozniej do Ciebie wroci i obudzisz sie pewnego dnia z reka w nocniku! Rozczaruje cie ale ja zycze ci jak najlepiej, bo w przeciwienstwie do ciebie nie jestem zawistna i nie zazdroszcze ludziom jesli im sie cos uklada. 3maj sie cieplo,dziewczynko:-* ;-P

Poprawiona wersja (bez literowek), specjalnie dla babbelina (zeby zrozumiala co do niej pisze) :) Sluchaj no lambadziaro, to ty jestes upierdliwa i nienormalna przy okazji, bo raz piszesz jedna rzecz a zaraz cos zupelnie odwrotnego!!! Ja nie wyzwalam cie ani obrazilam do tej pory ale mysle ze piszac o kims pustak lub idiotka to piszesz wlasnie o sobie, ludzie ktorzy maja niska samoocene obrazaja innych bo wiedza jacy oni sami sa beznadziejni i chca innych zmieszac z blotem zeby wyjsc na kogos lepszego w porownaniu do nich, a w rzeczystosci jestes po prostu zalosna i naprawde ci wspolczuje!!! Jedna rzecz, zacytuj swoja wypowiedz w ktorej powiedzialas ze moj chopak mnie kocha? \'Nie próbuj mi udawadniać że mam faceta be a ty cydownego świętoszka i że mi współczujesz bo jeszcze życie cie zskoczy.\' - to chyba twoja wypowiedz, nie? Wez ty sie j**nij w leb i zastanow co piszesz na drugi raz to moze nie bedziesz pozniej musiala odkrecac tego! A poza ty jeszcze jedno, nie rob z siebie jeszcze wiekszej idiotki niz jestes i nie usuwaj swoich postow z tymi pie**olami co do mnie napisalas debilko!!! To ty powiedzialas zebym uwazala bo pewnego dnia mnie moj facet zdradzi i zebym nie myslala ze on jest taki swiety! A takze ze ja uwazam sie za bostwo?! Nie uwazam, aczkolwiek jestem pewna siebie bo wiem jak wygladam, a to ze ty pewnie jestes najwiekszym paszteciorem pod sloncem, to nie daje ci prawa do obrazania innych!!! Ja jestem madrzejsza od ciebie i napisalam ci ze fajnie ze twoj facet cie kocha, ale mnie to nie interesuje. NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM TEPAKU!!! I jeszcze cos - uwazaj co komu zyczysz bo to zyczenie predzej czy pozniej do ciebie wroci i obudzisz sie pewnego dnia z reka w nocniku! Rozczaruje cie ale ja zycze ci jak najlepiej, bo w przeciwienstwie do ciebie nie jestem zawistna i nie zazdroszcze ludziom jesli im sie cos uklada. 3maj sie cieplo,dziewczynko:-* ;-P