Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Kim chcielibyście byc w następnym wcieleniu?

Polecane posty

Gość River1718
gdybym mogła wybierać w dowolnym czasie i miejscu....to Ameryka czasów Dzikeigo Zachodu jako tarper lub indianski szaman...na przełomie XIX ?XiX w. żyć w Wielkiej Brytani popłynąć mimo wszytko Titanicem, w pierwszej klasie) , w latach 50 w Australii lub Nowej Zelandii, w Chinach w czasach wielkich cesarzy, jako kolejno:cesarz, potem jako jego córką(jakiegoś innego cesraza oczywiście) , jako wojownik chiński....w Indiach obojętnie kiedy w przeszłości....we rancji za czasów Wersalu itp.ogłnie tak naprawdę chciłabym odradzać się zaraz po śmierci w każdym z wcieleń, zaraz po śmiecri, zobzcayć wszytkie czasy....w różnych puktów widzenia.....

Gość River1718
a w nstępnym wcieleni urodzić się jako indianka, prpagować kulturę przodków, lub jako Austarlijak i być astronautką....a ze ziwerząt tygrysem lub panterą lub wilkiem

nie wiem kim chcialabym byc w nastepnym wcieleniu...alee...wiem kim bylam w poprzednim...mordercą facetow...teraz sie to na mnie odgrywa...wszyscy traktuja mnie tak samo...beznadzieja...

Gość gostek on
poduszką lub koszulą nocną, prześcieradłem raczej nie

Gość fredek
ja zdecydowanie domowymk kotem - cały dzień laba i nic więcej :)

Gość lubie robic loda mojemu i co
ja chcialabym sie urodzic w wietnamie i byc bezdomna sierotka, napisalabym list do angeliny jolie zeby mnie adoptowala potem gdybym dorosla wybzykalabym jej pitta..

Gość
pitt to stara dupa już :o ;) czlowiekiem z Anglii lub Hiszpanii - obojętnie, kiedy, w jakim regionie, w jakiej warstwie społecznej? oj dzieciaku :p

czarownicą. teraz na szczęście już nie palą na stosach :P albo japońską gejszą :D ewentualnie Hinatą z Naruto to bym za niego wyszła i git. :)

a jakże. jak już zostanę tą potężną czarownicą uczynię cię swym magicznym kotem ;) :P