Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka moja

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość Kamilosik
Bo w takiej ALMie to tylko piwo pszeniczne mozna bez problemu kupować (choć to towar luksusowy) gdyż nigdzie indziej raczej nie ma. A z biedronki najlepszy jest serek wiejski i swieze buleczki. zawsze tansze niz gdzie indziej. No i fakt cena mleka powala na kolana.....

piwo pszeniczne mozxna kupic w dobrych sklepach alkoholowych,i nie tylko takie. Pracowalam w takim sklepie przez jakis czas,i takiego "innego" piwa mielismy ok.50 roznych rodzajów. Fakt,cena dosc wysoka,ale za to jaki smak:)

Gość forreemka
:) niegdy nie byłam w Biedronce:( mimo ze w moim miescie chyba ze 4 są! ja za tp kupuje w Tesco.podobne ceny są.np: mleko 1litr - 1,79 mąka pszenna - 0,96 makaron 400g - 0,96 ser w kawałku ok 200g - 1,79 kasza (4woreczki) - 0,99 płyn do mycia naczyń 1litr - 1,10 olej 0,8litra - 2,99 koncentrat pomidorowy(ten w słoiczku) - 0,99 majonez (taki jak duży Winiary,ale nie znam firmy) - 2,70 masło - 1,20 płatki do mleka 1kg - 4,29 musztarda - 0,96 chleb(i to nie jakiś bele jaki!normalny chleb!) - 0,82 warzywa i wędliny są drogie w tesco...:(ale na powyższe produkty nigdy nie narzekałam,jak pierwszy raz kupilam to balam sie ze bedą słabej jakosci...ale sa dobre,rewelacji moze nie ma,ale sa normalne.

Gość tresss freee
ktoś pytał gdzie leży ciasto francuskie u mnie w biedronce ciasto francuskie leży w lodówce razem z wędliną parówkami i bułkami czosnkowymi mrożonymi :)

niektóre produkty warto tam kupowac, jak cukier czy mleko, olej po co przepłacac, rowniesz srodki czystosci sa tansze czy soki :)

Gość mala suu
Do Biedronki wchodzę po herbaty: owocowe Sagi po 25 torebek kosztują 2,34zł a w Realu 3,29zł!! i herbatki owocowe Intenitea są pyszne po 1,99zł Mleko dla dzieci Nestle ostatnio było po 9,99zł (w Realu po 12-14zl) Bodziaki i kombinezonki MiniMode tez nie sa najgorszej jakości

Gość antybiedronka fan
W Biedronce to trzeba uważać na złodziei kasjerów już pare razy mi się zdarzyło, że mi policzono za dużo ale co sie dziwić jak zatrudniają tam najgorszy element i do tego płacą grosze także ostrzegam patrzcie na ręce kasjerom z biedronki !!!

Gość Biedronaaaaa
to fakt w Biedronce jest sporo rzeczy godnych uwagi np.jogurty fruvita,takie malutkie pseudo danonki dla dzieci po 2 z czymś-bardzo dobre,soczki Pycholandia typu Kubuś super smaki i za złotówke,musli rewelacyjne moim zdaniem natomiast nad niektórymi rzeczami się nie zgodze ze są smaczne np.majonez koronny obrzydliwość jak skosztowałam z męzem to pluliśmy oboje i popijaliśmy wodą żeby zabic ten okropny smak w ustach,nie udał się im zupełnie :) śietana tez nie jest hitem a nad wodą bym się zastanowiła ponieważ woda Polaris ogólna mineralizacja wynosi niecałe 600 mg/L a wszystko co ma poniżej 600 nie różni sie niczym od wody kranówki przegotowanej (no niestety) a w tej samej cenie mozna już dostać wode Polanicka która posiada odpowiednia mineralizacje,owoce lepsze są w Lidlu,w Biedronce przeważnie są niedojrzałe,nie wiem jak maka kupiłam ale jeszcze nie wypróbowałam :) pierniczki z Biedronki tanie ale daleko im do smaku pierniczków ale i tak dla wielu produktów Biedronka jest godna polecenia,mam ja po drodze więc to sprawdzone i smaczne kupuje w Biedronce reszte w Tesco z firm które mam sprawdzone i są smaczne.

Gość nigdywiecej
Raz kupiłam szynkę - wymioty i biegunka. 2 raz jakieś ciasto - to samo. 2 przygody mi wystarczyły. Kupuję tam tylko papier toaletowy bo ładnie pachnie :P i czasami jakiś proszek do prania.

Gość Deltharis
Ktos napisal ze majonez koronny jest pyszny i nie odbiega od tych bardziej znanych. Specjalnie chcialem napisac aby nie kupywac jest nie jadalny. Po przeczytaniu skladu nie podawane sa w % jedynie to zoltko jajka 2,5% reszta sama chemia fujj. Jesli ktos ma smak na majonez to polecam jechac do Lidla i kupic Mikado az chce sie jesc aa tego nigdy wiecej. Jesli komus on smakuje to nigdy nie jadl prawdziwego domowego majonezu.

Gość Deltharis
Chcialem dodac ze oczywiscie lubie biedronke i sa fajne produkty ale majonezu nie polecam. Np Pampersy takie w zabki najtansze cos po 30 pare zl za chyba 70 sztuk ale nie pamietam nazwy.

a ja uwielbiam majonez biedronkowy mi smakuje i oczywiscie na stałe na liscie zakupów jest cola biedronkowa i parówki z wedzonych kurcząt.często kupujr=e tez pierodi ruskie mrozone i kluski slaskie oraz chinszczyzne :D

majonezu koronnego nie kupywałam wiec nie wiem ale ten splendido jest pyszny

w Biedronce zaopatruje swoje gospodarstwo domowe we wszystkie produkty za wyjątkiem wędlin,mięs,pasztetów itp produktów. uważam,ze jakośc produktów z biedronki nie odbiega daleko od tych "firmowych" dlatego robie tam codzienne zakupy. mój ostatni hicior to warzywa na patelnie po włosku mmmm pycha oraz takie patyczki? w czekoladzie z płynnym nadzieniem o smaku pomarańczowo-cytrynowym:)

Gość no to mnie teraz zjadą
ja w biedronce kupuję kaszki bobovity, deserki bobovity, soczki dla mojego półrocznego dziecka

Gość KubekMlek25
ale ktoś założył świetny temat:)mnie stać na droższe sklepy ale jestem oszczędna i kocham zakupy w biedronce, są tam super produkty, często promocje na kawy czy słodycze a ja tego kupuje najwięcej.Kupujcie ludzie w biedronce.

Gość nie kupuje w biedronce
bo cenie sobie swoj czas. Biedronke mam blisko, ale zakupy tam to koszmar:O Kolejka kilometrowa wiecznie a kasa jedna tylko otwarta. Nie chodze tam juz w ogole. Kiedys kupowalam tam kawe tchibo mimo, ze stac mnie tez na drozsze sklepy. Tam kawa ta jest 3zl tansza niz w supermarkecie pod domem. Ale wole teraz doplacic 3 zl i miec 40 minut wiecej czasu zaoszczedzonego:P

Kto wyjadł cały jogurt grecki z Biedry, coooo?! Czemu te świetnie schodzące produkty nagle znikają zamiast pozostawic je na stałe w ofercie?? Ktos wie? :)

Gość jarusz
Pyszny Ketchup,nie ten tańszy ten troche droższy bez konserwantów Chipsy Bekonowe Top nawet nawet:) Ciasta Kruszynki Pyszne! Soki Marchwiowo-owocowe Ptasie Mleczko

Gość Ja wolę sie gorzej ubrać niż
jeść z dyskontów. Chemię czy papiery domowe chętnie tam kupię, ale jedzenia już nigdy. Nie mam nawet 30 lat a mam rozpierniczony układ pokarmowy przez te Biedronki, Tesco, Carrefoury i Lidle. Nigdy więcej! To, że na jedzeniu nie wolno oszczędzać to stara święta prawda. Szkoda tylko, że tak późno do mnie dotarła. :(

Gość biedronka do kituuuuu
nasze spoleczeństwo wierzy w te biedronki jak w święty obraz, beznadzieja, tam nawet chleb pieką na mące z chin, a te soki pić się tej chemii nie da, marchwiowe są tragiczne tam jest chyba więcej syropu gluko-frukt, jajka sa zawsze popsute i długo leżą miesiącami, jedyne co tam kupowałam to pieluchy dla dziecka jak juz było starsze i czasami makaron, ale wędlin i mięsa w życiu tam nie kupię można sobie znaleźć artykuły dlaczego sa takie tanie czasami, a tak poza tym uważam że ceny są czasami droższe niż w innych sklepach,

Moja mama kupuje w Biedronece chleb wiejski, ktory bardzo chwali. Kiedyś wzięłam 2 kromki na wycieczke rowerową. Zjedzona została jedna kromka, bo chleb ma wyjątkowo paskudny smak, druga została w torbie, zawinięta w worek. Po 2 tygodniach zajrzałam do torby, a chleb nadal był miękki i nawet nie spleśnial. Nie wyobrażam sobie, co w tym chlebie może być. :o

Gość Melania44
Ja osobiście nie przepadam. Częściej kupuję w Polo bo mają markowe produkty a nie podróbki. No i ceny w promocjach korzystniejsze. Jakościowo biją na głowę. Pozdrawiam.

Gość Mamawrzesinka2014
Ja Ogolnie nienawidze biedry, ale niestety jest to jedyny wiekszy sklep w promieniu 5km, wiec jak czegos zabraknie wieczorem, to chcac nie chcac tam jedziemy. Pomijajac moja ogolna awersje do tego sklepu (zawsze jest balagan, nic nie moge znalezc itd.) kupuje tam pieluchomajtki dla syna i sztuczne jak nie wiem co, ale smaczne paczki :-) no i jak juz jestem, to zawsze kupie sobie w szklanych buteleczkach 0.2l fante czy sprite. Zdecydowanie wole zakupy w lidlu czy netto (o niebo lepsze pieczywo - w biedrze jakas guma).

Gość gość
kupuję jogurty, są po 65 groszy a robi ****akoma albo jogobella, nie pamiętam. woda gazowana 65 gr, soczki 2,39 duży marchewkowy, cukier mąka, sól itd bo taniej, papier toaletowy, chusteczki.

Gość gośćop
Kupuję bo ten sklep mam blisko (jakieś 150 m od domu). Kupuję przede wszystkim pieczywo bo mają pyszne i ludzie często specjalnie do Biedronki przyjeżdżają po chleb czy kajzerki.Poza tym papier toaletowy, proszki Vizir w promocji,płyn do naczyń Pur, płyn do płukania Silan podstawowe produkty takie jak mąka, cukier , sól, mleko, masło itp, mix sałat, lody, wkładki i wiele innych.

Gość gość
ale jesteście bezmózgi. majonez koronny? próbowałem tego g***a w gościach jak byłem, masakra. majonez tylko kielecki! nie obrażajcie prawdziwej Coca Coli wychwalając to g()wno podobny napój z bidry. Jesteście ciemne masy, bo bidra przysłoniła Wam świat.

Gość gośćop
Majonez kupuję wyłącznie Winiary i obojętnie czy to w Biedronce czy w innym sklepie. Co do coli to mnie smakuje więc czasami kupię sobie 0,5l ale mój mąż pije tylko oryginalną więc duże tylko oryginalne kupuję.

Gość gość
fantastycznie, że ktoś widzi różnicę w smaku coli. Jakie szczęście :-) Zaraz Cię z)ebią, że to to samo :-D