Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika3333

Ciąża w trakcie karmienia - objawy?

Polecane posty

Gość kika3333

Jestem 3,5 mc po urodzeniu dziecka, karmię go piersią. Brałam pigułki anty, ale w końcu zrezygnowałam bo w nawale obowiązków zapominałam. Niestety mój mąż "zapomniał się" ostatnio. Jak na złość następnego dnia miałam śluz świadczący o owulacji. Zastanawiam się czy miałbym jakieś objawy świadczące o ciąży i czy tets byłby już wiarygodny, całą sytuacja miała miejsce dwa tygodnie temu. Nie byłoby dramatu gdyby się okazało bo i tak chcę mieć dwójkę, planowałam tylko nieco większą różnicę wieku;)

Gość mowi sie ze
w trakcie laktacji zadko dochodzi do jajeczkowania, niestety ostatnio coraz czesciej okazuje sie ze to nieprawda. Nie napisalas natomiast czy mialas juz pierwsza miesiaczke? To znacznie ulatwialoby sprawe dlatego ze wiedzialabys do kiedy czekac. Moim zdaniem teoretycznie ciaza jest mozliwa, ale test mysle ze dopiero za tydz bedzie wiarygodny. Co do obajawow to wiadmo ciaza ciazy nierowna mozesz nie miec zadnych

Gość na test za wcześnie
test będzie wiarygodny trzy tygodnie po stosunku, ale betę już możesz zrobić, z ciążowych objawów możesz ewentualnie zaobserwować biały śluz, bóle podbrzusza, senność, podwyższoną temp. ciała, ale to o niczym nie świadczy

Gość kika3333
No tak myślałam że na test za wcześnie, nie miałam jeszcze miesiączki.... no nic poczekam jeszcze trochę....