Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W-3

LOTNIK,SKRZYDLATY WŁADCA ŚWIATA BEZ GRANIC...

Polecane posty

Gość W-3

wszystko dla... wszystko o...

Gość jj81
osobiście uwazam ,ze lotnictwo to wspaniala dziedzina ... moj znajomy bylo lotnikiem.... zginal w Iraku smiercia lotnika... jego smiglowiec runal na ziemie...

Gość W-3
A JEŚLI Z NAS KTOŚ LEGNIE WŚRÓD SZALEŃCZYCH JAZD, CZERWIEŃSZY BĘDZIE KWADRAT, NASZ LOTNICZY ZNAK.

Gość sheee86
a ja tam kocham lotnictwo... bo w takim wlasnie kierunku sie ksztalce... tez znalam kilku lotnikow , ktorzy odeszli na wieczna sluzbe...

Gość tak jesteś najpiękniejsza
ja powidziwiam lotników- ale tych normalnych. Niestety większość tych, co znam, to pijaki i babiarze- kompletnie nieodpowiedzialni ludzie (mówię oczywiście o tych, którzy jeszcze się uczą).

Gość sheee86
zgadzam sie z przedmowca... jestem w zwiazku z lotnikiem... ale on na szczescie jest normalny...dojrzaly... i zna sie na swojej robocie... znam tez jego kumpli... znaczna czesc to amatorzy kobiet i procentow ;/

Gość smutni oni
widze ,ze powstal topik o lotnikach. skoro wszystko o nich i dla nich....chcialbym zlozyc hold mojemu wujkowi poleglemu w katastrofie pod miroslawcem i wszystkim osieroconym i owdowialym po nich dzieciom i kobietom .