Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Go艣膰 gorinfa

zamiast mu wpierdolic albo powiedziec zeby sie zamknal tylko sie cieszyla i niewiele sobie z tego robila:O raz sie darl bo plakal a drugi raz bo chcial sie bawic. najsmieszniejsze byly miny pasazerow. gdyby mogli to by tego gnoja wyrzucili przez okno :D niecierpie dzieci 馃槧

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadaffsd
znam ten bol :/ wymordowalabym te bachory a jeszcze predzej ich mamuski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e i jest tani starter
hihihi - poczekamy, zobaczymy jak swoje dzieci b臋dziecie mia艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
jak sie ma rozwydrzonego dzieciaka to nie powinno sie go wpuszczac miedzy ludzi tylko go odizolowac. albo przynajmniej zakneblowac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleksja11
czyli twoja mama gdzies popelnila blad...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
moja mama popelnila blad?! :D blad popelnia nieszczesna mamuska tego dziecka ze nie uczy go od najmlodszego jak nalezy sie zachowywac :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZUZIKA99
G艁UPIE JESTE艢CIE I TYLE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
kto jest glupi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
wychowywac bachory a nie skazywac ludzi na ich zwierzece ryki!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶a艂osna jeste艣
ja mam dziecko kt贸re wsz臋dzie si臋 drze i co z tego? wyro艣nie a jak ty nie rozumiesz co to znaczy macierzy艅stwo to zamknij sie mnie g贸wno obchodzi co sobie ludzie my艣l膮 chce si臋 drze膰 prosz臋 bardzo mi to nie przeszkadza :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
typowa mamuska tyle warta co jej gowniarz 馃槧 nie wszyscy musza odczuc to ze nie radzicie sobie z wlasnymi dziecmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 satur_n
nie masz prawa zaklocac spokoju innym pasazerom, zaklocanie spokoju rowna sie WON! trzeba tylko zglosic konduktorowi. bylam raz swiadkiem takiej sytuacji :) jak konduktor mowil jej na spokojnie zeby uspokoila dziecko to na niego z morda no i na nastepnej stacji zostala "wysadzona" razem z bachorem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehe sensual
:D

Udost臋pnij ten post

to ty jestes zalosna. troszke szacunku dla ludzi z otoczenia i ich odczuc :o maja prawo do wolnosci od jazgotu :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawa jestem czy
wy za dziecka byli艣cie tacy grzeczni hehe pewnie wasze matki was kneblowa艂y podczas spaceru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a z reszt膮
mam prawo z dzieckiem by膰 wsz臋dzie i czy si臋 drze czy nie nikt nie ma prawa mnie wygoni膰

Udost臋pnij ten post

popierdolone mamuski,ich bachory i ich \'swiete prawa\'...gowno masz a nie prawo,jak dziecko zakloca spokoj to trzeba je uciszyc.zreszta same sobie wystawiacie swiadectwo swojej nieudolnosci i problemow z dzieckiem;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
przepraszam bardzo, ale ja bylam bardzo grzecznym dzieckiem. juz od najmlodszych lat wiedzialam ze nie nalezy wydzierac mordy. to dziecko z pociagu nie potrafilo mowic tylko caly czas wylo i piszczalo. a te piski niezle dawaly po uszach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieraz
nie da si臋 dziecka uspokoi膰 ani prozb膮 ani klapsem po prostu trzeba przeczeka膰 a偶 mu przejdzie a 偶adna matka nie ma wypisanego grafiku gdzie kiedy i o kt贸rej dziecko zacznie si臋 drze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
A propos oceniania - mam dziecko niepe艂nosprawne, ma 7 lat. Rozwojowo jest na etapie max. 2 lat, ale nie widac tego na oko. Chodzi normalnie. Nie m贸wi. Ostatnio by艂am z nim 5 dni w Ko艂obrzegu. Jecha艂am poci膮giem w jedn膮 i drug膮 stron臋. Mia艂am sporo k艂opot贸w. Jak wychodzi艂am na spacery, to syn cz臋sto usi艂owa艂 klepac ludzi r臋k膮, bardzo r贸偶nie reagowali. Jedni ze 艣miechem, drudzy si臋 gapili albo z艂o艣cili. W poci膮gu nuci艂 sobie jak膮艣 melodi臋 i te偶 niekt贸rzy patrzyli. Jedna osoba mu odda艂a - uderzy艂a go. Denerwuje mnie, jak ludzi oceniaj膮, a nie maj膮 bladego poj臋cia. Wyobra偶am sobie, jakie topiki mogliby o mnie za艂o偶yc... Ostatnio nawet klepn膮艂 jedn膮 pani膮 prosto w pup臋 - ca艂y przedzia艂 si臋 艣mia艂 a ja pali艂am ceg艂臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
tyle ze mamuski sie z tego ciesza albo nie zwracaja uwagi bo zbyt zajete plotkowaniem sa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z reszt膮 jak
b臋dziecie mie膰 dzieci to zrozumiecie teraz to sobie mo偶ecie pogada膰 偶adne dziecko nie jest idealne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba zapomnieli艣cie
o TATUSIACH te znienawidzone przez was matki polki same sobie dzieci nie zrobi艂y i same ich nie wychowuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam wra偶enie ze to terror
mamusiek - jak nie karmi膮 cycem w miejscach publicznych albo za艂atwiaj膮 potrzeby swoich fasol pod drzewami to zn贸w pozwalaj膮 na wrzaski.:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
pupa77, niepelnosprawne dziecko to z deka inna sprawa. a te niby zdrowe zachowuja sie jak umyslowo chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
iziesz do konduktora ze skarga, ze ci pasazerowie sa uciazliwi i sprawiaja problem, ma OBOWIAZEK pouczyc, ze jak sie syt nie zmieni, to wysiadaja na najblizszym przystanku, dyscyplinarnie jak pan konduktor nie chce pomoc, prosisz o dane jego, nr legitymacji sluzbowej oraz organ, do ktorego mozesz zglosic skarge. zwykle dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matki Polki to raczej ojcom
nie pozwalaj膮 zblizac sie do dzieci bo "one wszystko wiedz膮 najlepiej".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doonoaaa82
wsp贸艂czuje twoim przysz艂ym dzieciom jesli w og贸le bedziesz je kiedykolwiek miec bo ktos kto ma takie podejscie nie powinien wog贸le ich miec pewnie bedziesz je bi艂a ja ci rodzice co p贸zniej dzieci w szpitalu laduja lub umieraja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha hihi haha ho
tragedia, jak 艣wi臋te krowy si臋 zachowuj膮 te mamu艣ki!

Udost臋pnij ten post