Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Go艣膰 moja mala biedroneczka...
Sasiad byl z synkiem na spacerze i jakis gosc sie przyczepil do niego,ze maly placze..wiec odpowiedzila mu,ze dziecko jest glodne wiec placze(byli juz w drodze do domu) Tamten swir cos sie plul za bardzo i popchnol sasiada a potem kopnal dziecko(3 latka) Sasiad go zlapal za leb i na komende:)Gosc mial dwie sprawy.Karna i cywilna.Wyrok:2 lata w zawieszeniu na 3,Zadoscuczynienie w formie banknotow za znieslawnienie i obraze:) Niech do mnie ktos sie rzuci ti bedzie sie ciagal po sadach oj bedzie:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matka polka hehe
hehehe g贸wno nam mo偶ecie zrobi膰 jak wam przeszkadza dziecko to mo偶ecie sobie i艣膰 gdzie indziej to nasza sprawa jak wychowujemy swoje dzieci i nic wam do tego wam przeszkadza dziecko ? A nam przeszkadzaj膮 tacy upierdliwi ludzie jak wy :p

Udost臋pnij ten post

kurwa,jak ja bylam mala to nie darlam ryja wsrod ludzi bo moja matka umiala mnie wychowac i umiala uciszyc:-O no ale sa i takie ktore nie potrafia wychowywac gnoji,w takim razie nie powinny pchac sie do autobusow,pociagow,tramwajow z tymi rozdartymi b臋kartami:-O jak ja bym miala takiego niewyparzonego bachora to gdybym nie umiala sobie z nim poradzic,nie pchalabym sie z nim do komunikacji miejskiej zeby mi wstydu narobil albo jakby darl jape to opierdzielilabym gnoja i by sie zamknal albo dala w dupe :-O ostatnio jak jechalam autobusem tez bachor darl morde,ale jak! jeszcze probowalam sie nauczyc i w ogole nie moglam sie skupic przez jego jazgot:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no mi nic do tego jak kto
swoje dzieci wychowuje bedzie miala matka malego chama w domu i to jej problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do matki polki
trzymaj swojego oblesnego b臋karta z dala od ludzi,... nie wiem czy wiesz ale nieuzasadnione zak艂贸canie spokoju podlega karze.... a tw贸j oblesny b臋kart jak drze ryja to mu zaknebluj lub nie wypuszczaj do ludzi. 呕ycz臋 ci zeby za 20lat ci morde obi艂 i trzyma艂 w piwnicy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marylka.
kochane mamusie ,a czy ogl膮da艂y艣cie Ballad臋 o januszku ,godne polecenia

Udost臋pnij ten post

matka polka hehe w takim razie uwazasz ze to nie nasza sprawa ze nie mamy ochoty sluchac jak twoj b臋kart wyje niczym syrena alarmowa?!:-O skoro nie umiesz wychowac bachora to jakim prawem zaklocasz innym spokoj jego rozdarta chalap膮?! widac ile masz w sobie kultury,nie patrzysz ze sa i inni ludzie ale tylko ty i twoj bachor...w dodatku niewychowany:-O gdy chce posluchac sobie jazgotu ,ide do zoo,tam moge posluchac sobie z wlasnej woli malp a bedac wsrod ludzi chce troche spokoju a nie halasu niczym w zwierzyncu :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ze skrajno艣ci w skrajno艣膰
mozna by duzo pisac na temat roznych szk贸艂 wychowywania dzieci. Na pewno bicie dziecka za jego zle zachowanie w pociagu nie uspokoi ma艂ego, a sk艂aniam sie raczej ku temu, i偶 bedzie wrecz przeciwnie... Przebywanie w poci膮gu, jak r贸wnie偶 w innych miejscach publicznych wymaga od wszystkich uczestnikow pewnego wychowania i kultury. Jednak pamietajmy ze dziecko jest tylko dzieckiem i ma prawo do marudzenia, to tylko dziecko, kt贸re nie zawsze potrafi przez za艂贸偶my godzin臋 siedzie膰 grzecznie w zat艂oczonym przedziale. Matki z dziecmi maj膮 takie samo prawo podr贸偶owania 艣rodkami komunikacji miejskiej jak inni. Oczywi艣cie zdarzaja sie przypadki, kiedy spotykamy sie z calkowita aberracj膮 no i wtedy mysle ze nie jest niegrzeczno艣cia zwr贸cic uwag臋, Jednak pamietajmy ze miejsca publiczne nie sa miejscami do wypoczynku i relaksu. Jesli ktos ma ochote na relaks to proponuj臋 do lasu na spacer, b膮dz SPA zdala od ludzi.

Udost臋pnij ten post

Twoja piesc??hehehehehehe hahahahahaha spadlam ze smiechu z krzesla:)noz hahahahahah Uwierz mi,ze piesc chama i buraka nie jest w stanie mnie wystraszyc:)zdziwilbys sie jak twoja geba parszywa wygladalaby po spotkaniu ze mna:)hahahahahhaha!!!!!! Prezentujesz najgorsza,najbardziej parszywa warstwe spoleczna;Damski bokser skundlony z burakiem wioskowym,w dresie,za kierownica fiata 126p.Salut:)

Udost臋pnij ten post

nie rozumiem tych matek polek...przeciez gdy one wychowuja bachora w stylu "robta co chceta"narazaja sie na to ze w przyszlosci taki bachor jako dorosly czlowiek ,przyjdzie i obije jej maske za to ze nie da mu kolejnej dychy na flaszke:-O tak,tak,idziecie prawidlowa sciezka ku takiej historii... nie rozumiem,co jest trudnego zlapac dzieciaka i opierdzielic lub przylac w dupe za takie zachowanie i nie wyrzywac sie na innych ludziach ze chca spokoju... rozumiem ze jest wam ciezko z tymi gnojami ale skoro nie dajecie im rady,nie pchajcie sie wsrod ludzi... moja bratowa jest tak pojebana,jej bachor jak zaczyna drzec pysk nic z nim nie robi a mnie normalnie kurwica strzela....!!! i robi postepy bo to on (bachor)rzadzi a mamuska mu nadskakuje,wszystko wymusza krzykiem i mamuska robi co on chce,gdy tylko zacznie ryczec lub drzec morde...az mam ochote mu przyjebac klapsa za to albo nakrzyczec na tego gnoja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do misior
wytrzaska艂 bys suk臋 po mordzie, niezorientowany m贸g艂by powiedzie膰 ze skrzywdzi艂e艣 cz艂owieka.... TAK DLA ABORCJI!!!! obowi膮zkowej, dla tych suk typu matka polka, takie 艣cierwa wychowuj膮 zbrodniarzy,morderc贸w i degenerat贸w.

Udost臋pnij ten post

Ja mam p.r.z.e .e.bane????????hahahahahaha Och jak ja sie boje:)normalne trzese gaciami ze strachu:) Sprzatac to ty mozesz:)puszki po piwie spod osiedlowej lawki!!!!! Skoncz najpierw szkole podstawowa:)albo jakims cudem juz skonczyles:)no to teraz przyloz sie do nauki i skoncz wkoncu te marna zawodowe..i jak juz sie choc minimalnie wyksztalcisz to pogadamy o rownouprawnieniu:)bo widze,mze twoja wiedza jest malenka:)Tak jat twoj mozdzek:)

Udost臋pnij ten post

ty co mowisz o biciu kobiety z dszieckiem , ty jakis nienormalny jestes,zamknac i wyrzucic klucz, do niczego innego sie nie nadajesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
wiecie co 艣mia膰 mi sie z was chce mo偶ecie sobie pisa膰 ile chcecie jecha膰 na mnie ile chcecie ja i tak b臋d臋 robi膰 tak jak mi si臋 podoba a po pierwsze moje dziecko nie wymusza na mnie jaki艣 lizak贸w itp. nie jestem uleg艂a jak co艣 chce i poprosi to dostanie a jak wrzeszczy to nie ma na co liczy膰 nie pluje na mnie ani mnie nie kopie zwracam mu uwag臋 jak jest niedobry ale nie zawsze to pomaga a i zawsze przeprosz臋 za zachowanie dziecka np qw sklepie chyba 偶e natkn臋 sie na kogo艣 chamskiego wtedy te偶 nie obieram w s艂owach nie umie kto艣 zrozumie膰 偶e s膮 sytuacje w kt贸rych dziecka nie da si臋 uspokoi膰 trudno to niech odejdzie i nie pisze takich bzdur za艂o偶臋 si臋 偶e ka偶da matka to rozumie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do matki polki
ty t臋pa 艣cierko do pod艂ogi, rozumiem po porodzie rozklapiocha zamiast ci***y, m膮偶 nie chce cie patykiem dotkn膮膰...ale po co kara膰 za to ca艂y 艣wiat owocem waszej chuci??? chcia艂abys zeby tw贸j b臋kart wyr贸s艂 na kogos takiego jak ten co ci grozi? tw贸j bachor za 20 lat zrobi z ciebie miazge lub zabije jak dalej tak bedziesz robic!!!

Udost臋pnij ten post

hej, ja mam podobny problem, moja przyjaciolka rozpieszcza swojego synka do granic mozliwosci i nic sobie nie da powiedziec, pomocy!!!!!

Udost臋pnij ten post

no wlasnie matki polki:) macie tutaj przyklad zywego egzemplarzu wychowywania bezstresowego...misior1 :) wasz bachor tez na takiego wyrosnie i bedzie wam tylko w morde napierdalal i terroryzowal,moje kondolencje a zarazem gratulacje:P moja mala biedroneczka... twoj synek/coreczka przy twoim wychowaniu bedzie taki sam jak twoj rozmowca ktory ci tak namietnie grozi:) nie jestem ani za jakims chamstwem spoleczenstwa ani za chamstwem matek polek,matki polki powinny umiec wychowywac gnoja prawidlowo bo decydujac sie na taka role powinny cos o tym wiedziec a spoleczenstwo powinno tez zachowac jakies pozory,nie zachowywac sie jak wychowanek takiej matki polki,bezstresowo hodowany... dobranoc

Udost臋pnij ten post

po co zaraz od bachorow i bekartow? to tylko dziecko, ludzie, ja wiem, ze jutro poniedzialek i kazdy wsciekly, ze trzeba isc do roboty, ale po co wylewac swoje zolc w taki sposob?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do aspeker
to jest gorylica z ma艂piatkiem nie matka z dzieckiem...kazdy ma szacunek do matek z dziecmi,,, , z dziecmi nie rozwydrzonymi b臋kartami.... sama mam c贸rke ale jeszcze mi wstydu nie narobi艂a i dbam o jej wychowanie a nie zajmuje si臋 masturbacja jak ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
nie czyta艂am o co chodzi na tym topiku, ale nie lubi臋 niewychowanych matek to glupie matki nie potrafia wychowa膰 swoich dzieci i wyrastaja takie sowizdrzaly na szcz臋艣cie potem te matki musz膮 sie z nimi do konca swoich dni meczy膰 na pewno o takich matkach jest ten topik ja ta powyzej, ktora idzie do sklepu ze swoim przych贸wkiem i juz na tym poziomie na potrafi nad nim zapanowa膰 zenua

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaa
jestescie daremni. A ty misior1 nie 艣wiecisz m膮dro艣ci膮. I po co Ci te ozdobniki w zdaniach???

Udost臋pnij ten post

Jak sie komus nie podoba jak dziecko placze to niech wyjdzie ze sklepu,pociagu czy kina:)Mam prawo byc wszedzie z dzieckiem i mozecie mi naskoczyc:) Mi przeszkadza jak facet smierdzi ..a jak taki usiadzie obok mnie w autobusie czy pociagu to co??powinnam biec do obslugi i rzadac zeby go wyrzucono??:)hehehe Idiota podaje swoje dane w necie:)i idiota wymaga tego od innych:) Misior---na jakim ty poziomie rozwojowym sie zatrzymales??? Rodzice cie nie kochali..widac widac..to przykre,ale nie zlosc sie na matki,ktore swoje dzieci kochaja:)To ze ciebie hodowali w piwnicy nie znaczy,ze innym nie moze byc lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaa
pojecie madrosc zostalo zdefiniowane nie na podstawie ozdobnikow, ktore czesto przytaczas, lecz na budowie twoich zdan oraz zastosowanych wyrazow. Bardzo plytkie, powierzchowne, nie przemyslane. Prostak z Ciebie ch艂opcze. No coz tacy jak ty tez jakos egzystuja w spo艂eczenstwie...a szkoda...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronisiax
wiecie co...Te wszystkie rozpuszczone dzieciaki...Aj zeby juz bachory nie napisac:) To poprostu glupota rodzicow-i cuz nic nie mozna zrobic takiemu biednemu-w sumie jeszcze glupiemu dziecku najlepiej prz*pierdolic matce badz ojcu i tyle-rodzice sami tak wychowuja swoje dzieci ze pozal sie boze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaa
c贸偶- piszemy przez 脫. Tak dla wiadomo艣ci twojej kochana.

Udost臋pnij ten post

U mnie na osiedlu jest kilku takich prostakow.Mysla,ze sa fajni:) Az zal patrzec,szkola to dla nich tragedia,siedza po kilka lat w tej samej klasie..zero pomyslu na zycie,chamstwo im uszami wylazi,sloma z butow..prostaki totalne a maja sie za cuda:) Ale czego tu wymagac od imbecyla?Taki najwiecej krzyczy o bachorach..a sam prezentuje dokladnie jak wyglada bachor nie kochany i hodowany:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronisiax
a tak na marginesie-misior-czy pisior jakos tak ty nie Polak jestes? a jak ktos Polak to juz jakis parobek....Jako艣 tak nie fajnie to zabrzmialo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
MNIE MAMA wychowa艂a bez bicia i DZI臉KUJ臉 JEJ ZA TO mo偶e w dzieci艅stwie nie by艂am grzeczna do ko艅ca ale z czasem uczy艂am si臋 czego mi wolno a czego nie klapsy tylko rozdra偶niaj膮 dziecko a Kara uczy jak tego nie wiecie to przykro mi ja nie rozpieszczam dziecka ale rozumiem 偶e jak jest jeszcze ma艂e to du偶o nie zwojuj臋 bij膮c je po co ma si臋 uczy膰 przemocy od w艂asnej matki? Po za tym zawsze o Mamie pami臋tam wspieram jak ma problem i ciesze si臋 z jej sukces贸w ona te偶 mnie wspiera i jest dla mnie bardzo wa偶na

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaa
Nie s膮dz臋, aby艣 kiedy艣 m膮drze pisa艂. No c贸偶 nudni jeste艣cie. Zmykam st膮d. Pozdrawiam Ci臋 Misior1. Kimkolwiek jeste艣. Ka偶dy ma w sobie co艣 pozytywnego. Ty tez na pewno takow膮 rzecz posiadasz.

Udost臋pnij ten post