Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

pupa ok rozumiem ze on jest uposledzony i ze nie mozesz go trzymac w jakis ciemnym pokoju ae mimo wszystko nie zyczylabym sobie takiego klepania ....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 teeez nie
jesli jest uposledzony to trzeba go trzymac za reke albo cos,nie wiem,ale na pewno nie tolerowalabym klepania mnie po tylku,rownie dobrze moze pluc albo bic po twarzy nie nie nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu to ca艂e spo艂eczenstwo
ma sie podporz膮dkowywa膰 mamuskom z dzieciakami????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie wiem nie
macie do艣wiadczenia a gadacie hehehe mnie i tak g贸wno obchodzi czy dziecko si臋 drze czy nie mojego dziecka ani klaps nie uspokaja ani prozba podrze sie z 5 minut i mu si臋 nudzi a z reszt膮 nie rodzi艂am po to by bi膰 tylko po to by kocha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doonoaaa82
a tak w og贸le to myslisz ze jak sie dziecko zbije to nie bedzie p艂aka艂o wrecz przeciwnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
a pozniej chodza po ulicach takie gowna ze strach obok przejsc bo albo pobija albo okradna, bezstresowe wychowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
po to rodzilas by kochac----cudownie ale nie wszyscy musza kochac twojego wrzeszczacego bachora,kultury trzeba uczyc,ja nie darlam sie i nie bylo wstyd wyjsc ze mna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brawo za kulture
POLSKa to juz jest panstwo policyjne przez takich jak wy potrzeba zaminy w prawie czyli np. wprowadzenie jak w indiach samos膮du , w takim wypadku bede mogl zaj**ac matce i dziecku klapsa na opamietanie i juz wtedy na ulicy i wszedzie bedzie kultura i kazdy bedzie sie mial na bacznosci!!!!! to naprawde popis jak nie wiem hehe uwa偶aj niekt贸re matki potrafi膮 odda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
"jesli jest uposledzony to trzeba go trzymac za reke albo cos," No jasne 偶e go trzymam za r臋k臋. Staram si臋 nie podchodzic za blisko, jak si臋 da. Zwracam mu uwag臋, ale nic nie rozumie. Na pla偶y nawet siedzia艂am w miejscu gdzie nie by艂o za wiele ludzi. Tylko szkoda, 偶e w ludziach taka g艂upota i ma艂o empatii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
ale skad ktos ma wiedziec ze jest uposledzony? jakby mnie uderzyl to automatycznie bym oddala, nie moge wiedziec, ze jest uposledzony,poza tym nie wiem jak rozwiazac to ale klepanie po tylku jest niedopuszczalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
no soryy, ale to ty sie nim opiekujesz i powinnas nie dopuszczac do sytuacji ze dzieciak klepie ludzi po tylkach czy gdziekolwiek indziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
No w艂a艣nie, cz臋sto pozory myl膮, wiec po co tak 艂atwo kogo艣 oceniac, jak si臋 o nim nic nie wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co nie macie
poj臋cia o wychowaniu my艣licie 偶e jak dziecko dostanie po dupie to jest grzeczne hehehehehehehehe 艣miech jak nie wiem co jeste艣cie w b艂臋dzie moje dziecko ma dyscyplin臋 jak nabroi to idzie do konta ma 2 lata i umie m贸wi膰 dzi臋kuj臋 ,dzie艅 dobry, przepraszam i dowidzenia czego cz臋sto nie potrafi膮 doro艣li a 偶e zacznie si臋 drze膰 bo co艣 mu nie podpasuje albo ma z艂y dzie艅 to tylko dziecko i ono nie jest do ko艅ca 艣wiadome tego 偶e to niekulturalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
Tylko jak to zrobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
pupa ale jestes za niego odpowiedzialna, jesli wybije okno-placisz, jesli zrzuci cos w sklepie placisz i niewazne ze jest uposledzony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
to nie pakuj sie z nim do srodkow komunikacjni miejskiej tylko woz samochodem jak morde drze, inni nie musza wysluchiwac a ty nie masz prawa zaklocac spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
nie mam samochodu. Jeste艣 naprawd臋 bardzo z艂ym cz艂owiekiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
pupa, to nie do ciebie bylo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
pupa-rozumiem ciebie,ale zrozum innych,nikt nie chce byc klepany po tylku przez dziecko na ulicy,ostatnio widzialam faceta ktory mial specjalna smycz dla dziecka, i mogl regulowac dlugosc, to super rozwiazanie,widzialam to w supermarkecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupa77
Po ty艂ku klepn膮艂 tylko raz nastolatk臋. Bardzo si臋 jej spodoba艂o, chichota艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochane Mamusie
偶adne dziecko nie drze sie bez powodu. To Wasz b艂ad wychowawczy jesli dziecko nie reaguje gdy mowicie mu by sie uspokoilo. Po prostu nei macie na niego sposobu i nie dajcie sobie rady. I nie mowcie, ze takie drz膮cego sie dziecka nie da sie uspokoic- gdybyscie dobrze je wychowywaly to nie byloby takich sytuacji, ze nie ma sie nad dzieckiem kontroli a ono po prostu krzyczy. W czasach kiedy ja by艂am dzieckiem matki byly o wiele bardziej konsekwentne i stanowcze w stosunku do dzieci. Jak dziecko dar艂o sie, to nie do艣c 偶e uspokaja艂y je to jeszcze przepraszaly ludzi dooko艂a za zachowanie swojego dziecka. A dzisiaj? Matki stosuj膮 tzw. "bezstresowe wychowanie", kt贸re nie jest 偶adna metod膮 wychowawcz膮, i nie reaguj膮 na zachowanie swojego dzicka t艂umaczac to tym, ze przeciez dziecko ma swoje prawa. A nie daj Bo偶e jak ktos zwr贸ci uwage na to dziecko! To taka Matka gotowa jest oczy wydrapac.. Tak wiec zastan贸wcie sie drogie Mamy jak wychowujecie swoej dzieci. Nie reaguj膮 nie ustalacie granic. Dzi艣 wrzeszczy niekontrolowanie w niebog艂osy, za na艣cie lat nazwie Cie "K*w膮" i nie bedzie w og贸le Cie s艂uchac. Pozdrawiam, - za rok b臋d膮ca pedagogiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
Wszystkie matki mog膮 prowadza膰 swoje dzieci gdzie chc膮 i kiedy chc膮 i czy jest grzeczne czy nie to nie wasza sprawa po za tym nawet gdy kto艣 po chamsku zwraca mi uwag臋 co do zachowania mojego dziecka to mu odpowiadam 偶e to nie jego sprawa jak je wychowuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwa偶aj bo kto艣 mu przypierdoli
i si臋 sko艅czy twoje kozakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
matka polka---to nie moja sprawa ale jak wuchowujesz zwierze to zamknij je w zoo a nie do ludzi z takim czyms

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeez nie
ostatnio widzialam taka sytuacje na ulicy---bachor drze sie ze matka ma mu cos kupic, ale wyje wrecz, kopie ja, bije a ona spokojnie "kochanie kupimy ale w nastepnym sklepie", bachor swoje, usiadl na chodniku i nie idzie, ona prosi, blaga, ludzie smieja sie, patrza zszokowani, a ta go na rece i idzie, ten pluje, bije ja po twarzy a ona "syneczku przestan, prosze" itd, posmiewisko i cyrk niesamowity

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochane Mamusie
Tak trudno jest zrozumie膰, 偶e inni maj膮 prawo do spokoju? Pomy艣l- zmeczeni ludzie odpoczywaj膮 w restauracji przy obiedzie. Obok pojawia sie matka z wrzeszczacym dzieciakiem. Nie uspokaja go, wrecz nie zwraca na niego uwagi. Czy to jest w porzadku? Ludzie maja prawo do tego by nie zak艂贸cano ich spokoju. 呕uli i chuligan贸w wy艂apuje policja bo zak艂贸caja porzadek publiczny- s膮 np. ha艂a艣liwi. Matki z ma艂ym dzieckiem policja nei z艂apie, ale to nie znaczy 偶e mog膮 sobie bezkarnie nie zwraca膰 uwagi na wrzeszcz膮ce dziecko i prowadzic je mi臋dzy ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
normalny widok na ulicach :D a pozniej biedne zastrasznone mamusie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie radzi艂a bym
uwa偶aj bo kto艣 mu przypierdoli i si臋 sko艅czy twoje kozakowanie gdybym zobaczy艂a 偶e kto艣 uderzy艂 moje dziecko to bym zabi艂a !!!!!! i nie kozakuje taka jest prawda nie dam skrzywdzi膰 swojego dziecka mnie matka nigdy nie uderzy艂a i mam do niej wielki szacunek nigdy jej nie wyzwa艂am ani nie zrobi艂am przykro艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
a jak za 20 lat twoj wlasny bachor stlucze cie na kwasne jablko to tez go zabijesz ? :D buahahaha

Udost臋pnij ten post