Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Gość gorinfa

zamiast mu wpierdolic albo powiedziec zeby sie zamknal tylko sie cieszyla i niewiele sobie z tego robila:O raz sie darl bo plakal a drugi raz bo chcial sie bawic. najsmieszniejsze byly miny pasazerow. gdyby mogli to by tego gnoja wyrzucili przez okno :D niecierpie dzieci 😠

Gość sadaffsd
znam ten bol :/ wymordowalabym te bachory a jeszcze predzej ich mamuski

Gość może i jest tani starter
hihihi - poczekamy, zobaczymy jak swoje dzieci będziecie miały :)

Gość gorinfa
jak sie ma rozwydrzonego dzieciaka to nie powinno sie go wpuszczac miedzy ludzi tylko go odizolowac. albo przynajmniej zakneblowac...

Gość oleksja11
czyli twoja mama gdzies popelnila blad...

Gość gorinfa
moja mama popelnila blad?! :D blad popelnia nieszczesna mamuska tego dziecka ze nie uczy go od najmlodszego jak nalezy sie zachowywac :O

Gość ZUZIKA99
GŁUPIE JESTEŚCIE I TYLE.

Gość gorinfa
kto jest glupi?

Gość seszelka
wychowywac bachory a nie skazywac ludzi na ich zwierzece ryki!!!!

Gość żałosna jesteś
ja mam dziecko które wszędzie się drze i co z tego? wyrośnie a jak ty nie rozumiesz co to znaczy macierzyństwo to zamknij sie mnie gówno obchodzi co sobie ludzie myślą chce się drzeć proszę bardzo mi to nie przeszkadza :p

Gość gorinfa
typowa mamuska tyle warta co jej gowniarz 😠 nie wszyscy musza odczuc to ze nie radzicie sobie z wlasnymi dziecmi

Gość satur_n
nie masz prawa zaklocac spokoju innym pasazerom, zaklocanie spokoju rowna sie WON! trzeba tylko zglosic konduktorowi. bylam raz swiadkiem takiej sytuacji :) jak konduktor mowil jej na spokojnie zeby uspokoila dziecko to na niego z morda no i na nastepnej stacji zostala "wysadzona" razem z bachorem :)

Gość hehehe sensual
:D

to ty jestes zalosna. troszke szacunku dla ludzi z otoczenia i ich odczuc :o maja prawo do wolnosci od jazgotu :o

Gość ciekawa jestem czy
wy za dziecka byliście tacy grzeczni hehe pewnie wasze matki was kneblowały podczas spaceru

Gość a z resztą
mam prawo z dzieckiem być wszędzie i czy się drze czy nie nikt nie ma prawa mnie wygonić

popierdolone mamuski,ich bachory i ich \'swiete prawa\'...gowno masz a nie prawo,jak dziecko zakloca spokoj to trzeba je uciszyc.zreszta same sobie wystawiacie swiadectwo swojej nieudolnosci i problemow z dzieckiem;)

Gość gorinfa
przepraszam bardzo, ale ja bylam bardzo grzecznym dzieckiem. juz od najmlodszych lat wiedzialam ze nie nalezy wydzierac mordy. to dziecko z pociagu nie potrafilo mowic tylko caly czas wylo i piszczalo. a te piski niezle dawaly po uszach :O

Gość nieraz
nie da się dziecka uspokoić ani prozbą ani klapsem po prostu trzeba przeczekać aż mu przejdzie a żadna matka nie ma wypisanego grafiku gdzie kiedy i o której dziecko zacznie się drzeć

Gość pupa77
A propos oceniania - mam dziecko niepełnosprawne, ma 7 lat. Rozwojowo jest na etapie max. 2 lat, ale nie widac tego na oko. Chodzi normalnie. Nie mówi. Ostatnio byłam z nim 5 dni w Kołobrzegu. Jechałam pociągiem w jedną i drugą stronę. Miałam sporo kłopotów. Jak wychodziłam na spacery, to syn często usiłował klepac ludzi ręką, bardzo różnie reagowali. Jedni ze śmiechem, drudzy się gapili albo złościli. W pociągu nucił sobie jakąś melodię i też niektórzy patrzyli. Jedna osoba mu oddała - uderzyła go. Denerwuje mnie, jak ludzi oceniają, a nie mają bladego pojęcia. Wyobrażam sobie, jakie topiki mogliby o mnie założyc... Ostatnio nawet klepnął jedną panią prosto w pupę - cały przedział się śmiał a ja paliłam cegłę...

Gość seszelka
tyle ze mamuski sie z tego ciesza albo nie zwracaja uwagi bo zbyt zajete plotkowaniem sa

Gość z resztą jak
będziecie mieć dzieci to zrozumiecie teraz to sobie możecie pogadać żadne dziecko nie jest idealne

Gość chyba zapomnieliście
o TATUSIACH te znienawidzone przez was matki polki same sobie dzieci nie zrobiły i same ich nie wychowują

Gość mam wrażenie ze to terror
mamusiek - jak nie karmią cycem w miejscach publicznych albo załatwiają potrzeby swoich fasol pod drzewami to znów pozwalają na wrzaski.:O

Gość seszelka
pupa77, niepelnosprawne dziecko to z deka inna sprawa. a te niby zdrowe zachowuja sie jak umyslowo chore

Gość
iziesz do konduktora ze skarga, ze ci pasazerowie sa uciazliwi i sprawiaja problem, ma OBOWIAZEK pouczyc, ze jak sie syt nie zmieni, to wysiadaja na najblizszym przystanku, dyscyplinarnie jak pan konduktor nie chce pomoc, prosisz o dane jego, nr legitymacji sluzbowej oraz organ, do ktorego mozesz zglosic skarge. zwykle dziala

Gość matki Polki to raczej ojcom
nie pozwalają zblizac sie do dzieci bo "one wszystko wiedzą najlepiej".

Gość doonoaaa82
współczuje twoim przyszłym dzieciom jesli w ogóle bedziesz je kiedykolwiek miec bo ktos kto ma takie podejscie nie powinien wogóle ich miec pewnie bedziesz je biła ja ci rodzice co pózniej dzieci w szpitalu laduja lub umieraja

Gość haha hihi haha ho
tragedia, jak święte krowy się zachowują te mamuśki!