Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Go艣膰 generalnie to ...
bachorom co dra ryja stanowczo mowimy NIE

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moja mala biedroneczka...
oooo widze,ze misior ma problem:)Draznia go ludzie wyksztalceni??ciekawe dlaczego?kompleksy?oj tak tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabnieta papierowym
workiem.G艂upia piczo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem przeciwniczka
bicia dzieci ale jak sie widzi te rozpuszczone dzieciaki, kt贸rym rodzice ma wszystko pozwalaja to n贸偶 sie w kieszeni otwiera. Potem mamy efekty - uczniowie zn臋caj膮cy sie nad nauczycielem, smarkacze zam臋czaj膮cy zwierz臋ta itp. Takie oto wychowanie!

Udost臋pnij ten post

Witam Wielkiego Zderzacza Hadronow! Mi艂o Ci臋 spotka膰. Co do wrednych bachor贸w te偶 ich nie cierpie!!! Ale to wina matek, bo pozwalaj膮 takim na wszystko, nie bacz膮c na to, 偶e to przeszkadza innym. U mnie w pracy bachory np. obrywaj膮 dekoracje, a ich mamu艣ki si臋 z tego ciesz膮 i nie bior膮 pod uwage, 偶e te dekoracje i ich robocizna kosztuje膮 oko艂o 1000z艂. Ostatnio dziecko wywali艂o na siebie manekina i co? Mamu艣ka kretynka wylecia艂a na moj膮 pracownice, 偶e to jej wina. A najbardziej mnie wkurza jak dziecko czego艣 nie chce zrobi膰 i k艂adzie si臋 na ziemi rycz膮c i wal膮c pi臋艣ciami w pod艂oge! Ob艂臋d jaki艣!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
ja podzielam poglad pewnej osoby, ktora napisa艂a, ze takie dzieci to jak bachory prawda jest taka, ze po dzieciaku mozesz pozna膰 poziom rodzica kto ma takiego ma艂ego potwora? jak myslicie? piszcie ja uwazam, ze to osoby glupie poprostu, ktore nie maja pojecia jak wychowac dziecko moga tez byc to osoby wyksztalcone, niewazne, ktore sa nadopiekuncze w stosunku do dziecka ale glupota jest tu wspolnym mianownikiem a jesli matka z dzieciskiem robi szum w miejscach publicznych to ma spadac od razu trzeba zrobic ko艂eczko pogardliwych i wspo艂czujacych spojrzen mozna tez dorzucic wymowny komentarz nie wiedz膮, ze s膮 ulomne, w ten sposob im tylko pomagamy to tez jest forma edukacji przeciez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alez oczywi艣cie
dziecko nasiaka tym co wpoj膮 mu rodzice, dzieciak nie jest g艂upi - testuje rodzic贸w na ile mu pozwola a jak pozwalaj膮 to posuwa sie jeszcze dalej a potem szok bo nie mozna nad nim zapanowa膰.

Udost臋pnij ten post

Tak tak:)Tak sobie tlumacz:) Ja mam wyksztalcenie:)dzieki temu nie zapierdzielam po kilkanascie godzin dziennie:) Godna praca,godne warunki.Porzadna wyplata.Czyste rece i sumienie:) A wszystko to dzieki mojej pracy na studiach,wysilkowi i za sprawa mojej ambicji .Jesli ktos nie posiada ambizji,potrzeby rozwoju i nauki..to coz..jest ciagle w tym samym miejscu.Czasem podaje mlotki na angielskiej budowie...kazdy jest kowalem swojego losu. Zarobic kazdy potrafi.Podziwiam ludzi,ktorzy sa wyksztalceni,daza do celu .Leni nie znosze!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak po zachowaniu
dziecka mo偶emy pozna膰 poziom jego rodzic贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a odk膮d to wykszta艂cenie
= inteligencja? w dzisiejszych czasach gdy mgr przed nazwiskiem mo偶e sie pochwali膰 ka偶dy, nawet ten ktory uko艅czy艂 elitarn膮 wy偶sz膮 szko艂e pasienia byd艂a w Kozich bobkach?:D

Udost臋pnij ten post

moja mala biedroneczka... - ja jestem w艂a艣cicielk膮 sklepu i nie wyobra偶am sobie sytuacji, w kt贸rej jaki艣 rycz膮cy bachor ma mi odstrasza膰 klient贸w, bo tak jak piszesz jak si臋 klientom nie podobaj膮 krzyki i p艂acze to maj膮 wyj艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja te偶 znam mn贸stwo
ludzi "wykszta艂conych", kt贸rzy nie potrafi膮 poprawnie skleci膰 po polsku nawet jednego zdania ale oczywi艣cie afiszuj膮 si臋 dyplomem wy偶szej uczelni (o kt贸rej oczywi艣cie nikt poza obr臋bem 30 km od niej nie s艂ysza艂).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
"Jak sie komus nie podoba jak dziecko placze to niech wyjdzie ze sklepu,pociagu czy kina Mam prawo byc wszedzie z dzieckiem i mozecie mi naskoczyc Mi przeszkadza jak facet smierdzi ..a jak taki usiadzie obok mnie w autobusie czy pociagu to co??powinnam biec do obslugi i rzadac zeby go wyrzucono?? hehehe'' i tu sie mylisz, bo prawo jest przeciwko dracym bekartom i ich niewydarzonym mamuskom, drze morde to wylatuje z pociagu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabnieta papierowym
m-o偶e g-贸wno r-obi膰 i n-ie偶le 偶-y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie trzeba daleko szukac
wystarczy wejsc do marketu by ujrze膰 dantejskie sceny z rycz膮cym, rozhisteryzowanym dzieciakiem w roli g艂ownej, ktoremu nie chce sie kupi膰 tego co on chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
a nie zastanawiali艣cie si臋 nad tym 偶e dzieci ucz膮 si臋 te偶 od siebie idzie do przedszkola i na艣laduje r贸wie艣nik贸w i nie zawsze wie 偶e tak nie wolno skoro robi膮 tak inne dzieci ono te偶 tak chce i nie jest to zale偶ne od rodzica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uczy sie od innych
dzieci ale te dzieci wynosza wzorce z domu, skoro rodzice nie potrafia wychowac to potem takie dzieciaki przelewaj膮 swoje "zachowanie" na inne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
no to super ze uwazasz ze wszystkie dzieci wydzieraja mordy, to chyba pomylilas przedszkole z zoo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pomys艂a
mo偶e by wykombinowa膰 sobie takie koszulki z napisem "nie cierpi臋 bachor贸w!" i zak艂ada膰 od czasu do czasu np. na spacer po parku, kt贸ry obl臋偶aj膮 mamuski z dzieciakami?

Udost臋pnij ten post

Ja sie dyplomami nie chwale.Caly czas sie ksztalce bo to podnosi poziom mojego zycia .Proste prawda?? Nikt nie powiedzial,ze inteligencja = wyksztalcenie:) Ale bardzo draznia mnie ludzie,ktorzy maja jakies awresje do dyplomow:) Nie chcesz nie studiuj,ale nie chrzan glupot,ze to zbedne i tylko po to ,zeby dyplom na scianie powiesic:) A jesli chodzi o dziecko placzace w sklepie..no coz.Zdarza sie no i co?? A jak wejdzie do sklepu smierdzacy staruszek??to co?wyprosisz staruszka bo smierdzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pomys艂a
* oblegaj膮 mia艂o by膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziecko to dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
lepiej nie ryzykowac, widzisz jakie te mamuski opetane i niezrownowazone emocjonalnie, tzreba ich traktowac jak psycholi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
nie wszystkie wystarczy jedno i reszta idzie w 艣lady jak tylko zobaczy 偶e to skutkuj臋 a po za tym nie wierze 偶e wy wszyscy byli艣cie anio艂ami za dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
ciesze sie, ze madrzy ludzie pewazaja w spoleczenstwie sadzac po wpisach biedroneczko, ale tu nie rozmawiamy o wykszta艂ceniu zreszt膮 takie bajki to my, ale nie nam widz臋, co piszesz i nie uwierz臋 nawet w to, ze chocby dobre lo skonczy艂as

Udost臋pnij ten post

Ja sie nie spotymak z dracymi dziecmi,nie widze tych ..jak to piszecie..strasznych scen,gdzie dziecko pluje na matke rzuca sie na podloge itp..ja tego nie widze:)Nie spotykam sie z takimi sytuacjami..no moze,to tez zalezy od miejsc w jakich sie obracamy?Ludzi?? Macie klopot:) Ja tam nie mam problemu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30stka
ja mojej m艂odej nie pozwalam wrzeszcec. staram sie ja wychowac do ludzi i w 95 % jestem zadowolona. mam grzeczna, s艂odk膮 coreczk臋. niestety jak w przedszkolu jej pokaze jakis gowniarz sztuczke to trudno ja oduczyc. dla mie gorsze ze musi chodzic do przedszkola i tak potrafi ja jakis gnoj np ugrysc. Ja tez tego nie rozumiem i mam ochote zlapaqc taka mamuske za leb i powiedziec ze dziecko mozna wychowac. ale co z tego? nawet o moja sie zaczynam martwic jak ona pojdz e w swiat.. gryza ja itd - ja jej tlumacz eze nie wolno ale tylko wyjdzie z domu i takie kwiatki. dramat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przypomnia艂a mi sie jedna
sytuacja: kiedys siedzia艂ysmy sobie w parku na 艂awce z kole偶ank膮 i o czyms tam gada艂ysmy, smia艂ysmy sie itp. Dosiad艂a sie do nas mamuska z dzieckiem w w贸zeczku i po chwili z pretensjami do nas, 偶e mog艂ybysmy sie ciszej zachowywa膰 bo dizecko 艣pi.:O oczywiscie inne 艂awki by艂y wolne ale ona musiala przysiasc sie przy nas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1987456
Duzo dzieci jest teraz z adhd wiec trzeba im to wybaczyc,ja bym wyszla z przedzialu i poszla do warsa na papierosa:P

Udost臋pnij ten post