Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Gość generalnie to ...
bachorom co dra ryja stanowczo mowimy NIE

Gość moja mala biedroneczka...
oooo widze,ze misior ma problem:)Draznia go ludzie wyksztalceni??ciekawe dlaczego?kompleksy?oj tak tak

Gość rabnieta papierowym
workiem.Głupia piczo

Gość jestem przeciwniczka
bicia dzieci ale jak sie widzi te rozpuszczone dzieciaki, którym rodzice ma wszystko pozwalaja to nóż sie w kieszeni otwiera. Potem mamy efekty - uczniowie znęcający sie nad nauczycielem, smarkacze zamęczający zwierzęta itp. Takie oto wychowanie!

Witam Wielkiego Zderzacza Hadronow! Miło Cię spotkać. Co do wrednych bachorów też ich nie cierpie!!! Ale to wina matek, bo pozwalają takim na wszystko, nie bacząc na to, że to przeszkadza innym. U mnie w pracy bachory np. obrywają dekoracje, a ich mamuśki się z tego cieszą i nie biorą pod uwage, że te dekoracje i ich robocizna kosztujeą około 1000zł. Ostatnio dziecko wywaliło na siebie manekina i co? Mamuśka kretynka wyleciała na moją pracownice, że to jej wina. A najbardziej mnie wkurza jak dziecko czegoś nie chce zrobić i kładzie się na ziemi rycząc i waląc pięściami w podłoge! Obłęd jakiś!!!

Gość sudoq
ja podzielam poglad pewnej osoby, ktora napisała, ze takie dzieci to jak bachory prawda jest taka, ze po dzieciaku mozesz poznać poziom rodzica kto ma takiego małego potwora? jak myslicie? piszcie ja uwazam, ze to osoby glupie poprostu, ktore nie maja pojecia jak wychowac dziecko moga tez byc to osoby wyksztalcone, niewazne, ktore sa nadopiekuncze w stosunku do dziecka ale glupota jest tu wspolnym mianownikiem a jesli matka z dzieciskiem robi szum w miejscach publicznych to ma spadac od razu trzeba zrobic kołeczko pogardliwych i wspołczujacych spojrzen mozna tez dorzucic wymowny komentarz nie wiedzą, ze są ulomne, w ten sposob im tylko pomagamy to tez jest forma edukacji przeciez

Gość alez oczywiście
dziecko nasiaka tym co wpoją mu rodzice, dzieciak nie jest głupi - testuje rodziców na ile mu pozwola a jak pozwalają to posuwa sie jeszcze dalej a potem szok bo nie mozna nad nim zapanować.

Tak tak:)Tak sobie tlumacz:) Ja mam wyksztalcenie:)dzieki temu nie zapierdzielam po kilkanascie godzin dziennie:) Godna praca,godne warunki.Porzadna wyplata.Czyste rece i sumienie:) A wszystko to dzieki mojej pracy na studiach,wysilkowi i za sprawa mojej ambicji .Jesli ktos nie posiada ambizji,potrzeby rozwoju i nauki..to coz..jest ciagle w tym samym miejscu.Czasem podaje mlotki na angielskiej budowie...kazdy jest kowalem swojego losu. Zarobic kazdy potrafi.Podziwiam ludzi,ktorzy sa wyksztalceni,daza do celu .Leni nie znosze!!!!!!!

Gość no tak po zachowaniu
dziecka możemy poznać poziom jego rodziców.

Gość a odkąd to wykształcenie
= inteligencja? w dzisiejszych czasach gdy mgr przed nazwiskiem może sie pochwalić każdy, nawet ten ktory ukończył elitarną wyższą szkołe pasienia bydła w Kozich bobkach?:D

moja mala biedroneczka... - ja jestem właścicielką sklepu i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której jakiś ryczący bachor ma mi odstraszać klientów, bo tak jak piszesz jak się klientom nie podobają krzyki i płacze to mają wyjść.

Gość no ja też znam mnóstwo
ludzi "wykształconych", którzy nie potrafią poprawnie sklecić po polsku nawet jednego zdania ale oczywiście afiszują się dyplomem wyższej uczelni (o której oczywiście nikt poza obrębem 30 km od niej nie słyszał).

Gość seszelka
"Jak sie komus nie podoba jak dziecko placze to niech wyjdzie ze sklepu,pociagu czy kina Mam prawo byc wszedzie z dzieckiem i mozecie mi naskoczyc Mi przeszkadza jak facet smierdzi ..a jak taki usiadzie obok mnie w autobusie czy pociagu to co??powinnam biec do obslugi i rzadac zeby go wyrzucono?? hehehe'' i tu sie mylisz, bo prawo jest przeciwko dracym bekartom i ich niewydarzonym mamuskom, drze morde to wylatuje z pociagu!!!

Gość rabnieta papierowym
m-oże g-ówno r-obić i n-ieżle ż-yć

Gość nie trzeba daleko szukac
wystarczy wejsc do marketu by ujrzeć dantejskie sceny z ryczącym, rozhisteryzowanym dzieciakiem w roli głownej, ktoremu nie chce sie kupić tego co on chce.

Gość matka polka hehe
a nie zastanawialiście się nad tym że dzieci uczą się też od siebie idzie do przedszkola i naśladuje rówieśników i nie zawsze wie że tak nie wolno skoro robią tak inne dzieci ono też tak chce i nie jest to zależne od rodzica

Gość uczy sie od innych
dzieci ale te dzieci wynosza wzorce z domu, skoro rodzice nie potrafia wychowac to potem takie dzieciaki przelewają swoje "zachowanie" na inne.

Gość seszelka
no to super ze uwazasz ze wszystkie dzieci wydzieraja mordy, to chyba pomylilas przedszkole z zoo

Gość mam pomysła
może by wykombinować sobie takie koszulki z napisem "nie cierpię bachorów!" i zakładać od czasu do czasu np. na spacer po parku, który oblężają mamuski z dzieciakami?

Ja sie dyplomami nie chwale.Caly czas sie ksztalce bo to podnosi poziom mojego zycia .Proste prawda?? Nikt nie powiedzial,ze inteligencja = wyksztalcenie:) Ale bardzo draznia mnie ludzie,ktorzy maja jakies awresje do dyplomow:) Nie chcesz nie studiuj,ale nie chrzan glupot,ze to zbedne i tylko po to ,zeby dyplom na scianie powiesic:) A jesli chodzi o dziecko placzace w sklepie..no coz.Zdarza sie no i co?? A jak wejdzie do sklepu smierdzacy staruszek??to co?wyprosisz staruszka bo smierdzi?

Gość mam pomysła
* oblegają miało być:P

Gość dziecko to dziecko

Gość seszelka
lepiej nie ryzykowac, widzisz jakie te mamuski opetane i niezrownowazone emocjonalnie, tzreba ich traktowac jak psycholi

Gość matka polka hehe
nie wszystkie wystarczy jedno i reszta idzie w ślady jak tylko zobaczy że to skutkuję a po za tym nie wierze że wy wszyscy byliście aniołami za dziecka

Gość sudoq
ciesze sie, ze madrzy ludzie pewazaja w spoleczenstwie sadzac po wpisach biedroneczko, ale tu nie rozmawiamy o wykształceniu zresztą takie bajki to my, ale nie nam widzę, co piszesz i nie uwierzę nawet w to, ze chocby dobre lo skonczyłas

Ja sie nie spotymak z dracymi dziecmi,nie widze tych ..jak to piszecie..strasznych scen,gdzie dziecko pluje na matke rzuca sie na podloge itp..ja tego nie widze:)Nie spotykam sie z takimi sytuacjami..no moze,to tez zalezy od miejsc w jakich sie obracamy?Ludzi?? Macie klopot:) Ja tam nie mam problemu:)

Gość 30stka
ja mojej młodej nie pozwalam wrzeszcec. staram sie ja wychowac do ludzi i w 95 % jestem zadowolona. mam grzeczna, słodką coreczkę. niestety jak w przedszkolu jej pokaze jakis gowniarz sztuczke to trudno ja oduczyc. dla mie gorsze ze musi chodzic do przedszkola i tak potrafi ja jakis gnoj np ugrysc. Ja tez tego nie rozumiem i mam ochote zlapaqc taka mamuske za leb i powiedziec ze dziecko mozna wychowac. ale co z tego? nawet o moja sie zaczynam martwic jak ona pojdz e w swiat.. gryza ja itd - ja jej tlumacz eze nie wolno ale tylko wyjdzie z domu i takie kwiatki. dramat.

Gość przypomniała mi sie jedna
sytuacja: kiedys siedziałysmy sobie w parku na ławce z koleżanką i o czyms tam gadałysmy, smiałysmy sie itp. Dosiadła sie do nas mamuska z dzieckiem w wózeczku i po chwili z pretensjami do nas, że mogłybysmy sie ciszej zachowywać bo dizecko śpi.:O oczywiscie inne ławki były wolne ale ona musiala przysiasc sie przy nas.

Gość 1987456
Duzo dzieci jest teraz z adhd wiec trzeba im to wybaczyc,ja bym wyszla z przedzialu i poszla do warsa na papierosa:P