Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

To racja, 偶e niekt贸re dzieciaki z programu super niania s膮 niemo偶liwe. Zawsze jak ogl膮da艂am ten program, to po prostu nie wierzy艂am, 偶e mo偶na takie bachory wychowa膰. To jest straszne!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja bardzo lubie
takie klotliwe tepe matki ze swoimi rozwydrzonymi dzieciakami, tak jak lubie grube, stare, pomarszczone, zaniedbane, rozlazle, brzydkie baby lubie sie pocieszac cudzym kosztem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
a czytacie dobrze to co pisz臋 ja dziecku t艂umacz臋,NIGDY NIE ULEGAM JE呕ELI CHCE CO艢 NA MNIE WYMUSI膯 NP. KUPNO LIZAKA ALBO JAKIEJ艢 ZABAWKI ale cz臋sto si臋 zdarza tak 偶e zaczyna wrzeszcze膰 i moje upominanie nic nie skutkuje wtedy wrzeszczy jeszcze chwil臋 zobaczy 偶e na mnie to nie dzia艂a i przestaje a w domu jak jest niezno艣ny to ma kar臋 np k膮t czy zakaz ogl膮dania bajki wtedy skutkuje ale co jaki艣 czas przynajmniej raz na 2 tygodnie zdarza mu si臋 urz膮dzi膰 scen臋 my艣l臋 偶e jak jeszcze troch臋 podro艣nie szybciej b臋dzie rozumia艂 moje s艂owa teraz ma 2 lata i nie mog臋 od niego wymaga膰 b贸g wie jakich rzeczy to tak jak bym chcia艂a 偶eby w wieku 3 miesi臋cy korzysta艂 ju偶 z toalety my艣l臋 偶e tak ma艂ym dzieciom mo偶na wybaczy膰 ich zachowanie co innego jak by mia艂 ju偶 z 5 lat wtedy dziecko wi臋cej rozumie i szybciej si臋 pos艂ucha po za tym jak kto艣 po chamsku zwraca uwag臋 to nie powinien oczekiwa膰 od matki przeprosin np. niech pani uciszy tego bachora bo 艂eb mi p臋ka 偶a艂osne nie lepiej powiedzie膰 czy mog艂a by pani zwr贸ci膰 dziecku uwag臋 na jego zachowanie ? wtedy ka偶da matka przeprosi za zachowanie dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koza nOSTRA
ale jakim prawem 2 latek urzadza scene? ludzie no! w gre wchodza lizaki, zabawki, strach pomyslec co bedzie po藕niej scene to am prawo urzac maz, a nie 2 latek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
nie do ko艅ca rozumiej膮 偶e nie mog膮 mie膰 wszystkiego co chc膮 i tyle z czasem szybciej pojmuj膮 co wolno a czego nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂owidzialam
ta fajnie sie uczy. on rzadzi. ale jak ma kim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
mog臋 si臋 pochwali膰 tym 偶e moje dziecko gdy jest z nami w restauracji zachowuje si臋 wzorowo potrafi sam zje艣膰 艂y偶k膮 np lody z pucharka nie rozrzucaj膮c nic dooko艂a siebie pomimo 偶e ma 2 lata napije si臋 ze szklanki i zawsze podzi臋kuj臋 kelnerce za podanie posi艂ku wiec uwa偶am 偶e dobrze go wychowuj臋 fakt w sklepach potrafi ostro da膰 si臋 we znaki ale my艣l臋 偶e z czasem zrozumie 偶e to nie艂adnie z jego strony wiec jak by kto艣 mnie spotka艂 z dzieckiem w restauracji powiedzia艂 by 偶e mam dziecko anio艂a a w sklepie diabe艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no dobra niech
bedzie

Udost臋pnij ten post

przeczytalam kilka pierwszych wypowiedzi zalosnej autorki i wiesz co jak by ci spotkala gdzies na ulicy to bym ci fasade przestawila ty zalosna kreaturo bo kobieta nigdy nie bedziesz!!!!!! mam tez nadzieje ze nie bedziesz miec BACHOROW bo beda nieszczesliwe majac tak wyrodna matke. :D:D

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Biedroneczko :) :P ale偶 osa uk膮si艂a艣 偶膮d艂em t臋pym :P pomijaj膮c walki w b艂ocie, z irytacj膮 autorki si臋 zgadzam z matk膮 polk膮 po cz臋艣ci te偶 przy czym uwa偶am,偶e rodzice powinni przeprosi膰 zawsze, nie tylko po grzecznym zwr贸ceniu uwagi przez kogo艣 wydaje mi si臋,偶e je艣li rodzice reagowaliby odpowiednio nikt problemu by nie widzia艂 i rozumia艂,偶e to dzieci, nie doro艣li i inne wymagania co do kultury si臋 im stawia ale nie dochowa艂am si臋 stada rozkrzyczanych dzieci,wi臋c zapewne nie mam prawa si臋 wypowiada膰 :P

Udost臋pnij ten post

Gdyby moje dziecko zrobi艂o scen臋 darcia w poci膮gu(c贸偶,mo偶e si臋 zda偶y膰,rozumiem,to tylko dziecko) to przynajmniej stara艂abym si臋 je uspokoi膰 za wszelk膮 cen臋 a na pewno PRZEPROSI艁ABYM wsp贸艂pasa偶er贸w za k艂opot.Przera偶a mnie to jak teraz wychowuje si臋 dzieci,a raczej jak ich si臋 nie wychowuje.Przera偶a mnie to,偶e te ma艂e potworki dorosn膮 i spotkam je kiedy艣 na ulicy wieczorem.To koszmar,jak cz艂owiek 藕le je藕dzi autem to dostanie mandat lub zatrzymaj膮 mu prawko,a na posiadanie dzieci nawet kursu mie膰 nie trzeba.Nie uwa偶am za stosowne nazywa膰 dzieci bachorami,b臋kartami,nie jestem za biciem,ale jest wiele innych metod wychowawczych.Ju偶 dawno udowodniono,偶e wychowanie bezstresowe nie jest dobr膮 metod膮.Ale 艂atwiej jest nic nie robi膰 i nie wychowywa膰 wcale i nazywa膰 to szumnie wychowaniem bezstresowym ni偶 zaj膮膰 si臋 w艂asnym dzieckiem i zrobi膰 cokolwiek w kierunku wychowania :(

Udost臋pnij ten post

zolza moze lepiej ze tepe ;). nie toleruje wyzywania dzieci w jaki kolwiek sposob... to tyle. a to ze dziecko placze i krzyczy to norma:) wiec powodzenia mamuski w wychowywaniu pociech i glowa do gory,nie wszyscy ludzie sa typu autorki.

Udost臋pnij ten post

Czy ja wiem,czy krzyk dziecka i p艂acz to norma? Mo偶e pr贸ba zwrocenia na siebie czyjejkolwiek uwagi.

Udost臋pnij ten post

dziecko placze wtedy kiedy che...niestety, wiec to jest norma dla rodzicow. nie mowie o o krzykach o byle co bo to jest juz niestety brak wychowania. ale nie da sie tego do konca kontrolowac nawet jak byscie chieli byc super rodzicami:).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myl膮 sie te matki
Kt贸re uwazaj膮 ze jak dziecko wyje to to jest tylko ich sprawa. W poci膮gu itd nalezy sie jakos zachowywac jednak. To jest miejsce publiczne. My - przecietni pasazerowie mamy prawo interpeniowac. Ja te偶 widzia艂am 2 razy tak膮 sytuacj臋. Pierwsza jest podobna do tej opisywanej juz wczesniej. 1. W poci膮gu. Matka z dzieckiem. Dziecko drze morde, obok siedzi facet, pyta matke czy moglaby uspokoic dziecko. Nie moglaby. Przechodzi konduktor (sprawdza bilety). Facet prosi konduktora o interwencje, ten prosi matke o uspokojenie bachora. Nie dzia艂a. Na nastepnej stacji przychodzi i kaze jej opucic pociag jak nie umie sie dostosowac do ogolnie przyjetych zasad i nie umie zapanowac nad dzieckiem. 2. W sklepie (jakim艣 butiku w centrum handlowym) Dziecko drze morde 偶e co艣 tam chce, wyje jakby go obdzierali ze sk贸ry. Sprzedawczyni prosi matk臋 o spokoj, nic to nie daje, sprzedawczyni wychodzi na zewn膮trz, wo艂a ochroniarza, dalej wiadome. Jezeli matka nie potrafi zapanowac nad kilkulatkiem to cos jest nie tak. Problem blokowania w贸zkami przejsc w autobusach i "zaczepianie" przez matki w 艣rodkach lokomocji ("Powiedz pani jak masz na imi臋"- autentyk!! A chu* mnie obchodzi jak sie bachor nazywa ) 艂askawie przemilcz臋. Kiedy tylko mog臋 staram sie jezdzic autem bo to co sie wyprawia jest nienormalne. Matki zapominaj膮 ze S膭 W艢R脫D LUDZI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale macie zryte
lby.....wez powiedz psu zeby nie szczekal......mozna? moze i mozna ale pies to nie dziecko,wy kuzwa malolaci jak napierdalacie po nocach pod blokiem i wlasnie to dziecko nie moze spac to jest ok? a niby jestescie dorosli.......zenada.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale macie zryte
kiedys tez byliscie tymi bachorami......i zostaliscie nimi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
艂a艂! nie wiedzialam ze temat sie tak rozrosnie! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9348588435
A m贸j synek bywa r贸wnie偶 g艂o艣ny gdy sporadycznie, dla urozmaicenia podr贸偶ujemy poci膮giem. Wsp贸艂czuj臋 tym, kt贸rzy skazani s膮 na jazdy poci膮giem z braku alternatywy, bo to straszny syf. W og贸le mam wra偶enie, 偶e wi臋kszo艣膰 ludzi to dno, do kt贸rego moja intelektualna winda nie doje偶d偶a, ale raz na par臋 miesi臋cy podr贸偶ujemy poci膮giem i wtedy zdarza si臋, 偶e m贸j synek drze si臋 na ca艂y g艂os, robi to r贸wnie偶 w sklepach i staram si臋 go uspokoi膰, ale nie oszcz臋dzi艂abym nikogo, kto by 藕le si臋 do mnie albo do mojego synka z tego powodu odni贸s艂. Je艣li kogo艣 nie sta膰 na w艂asne auto, musi pogodzi膰 si臋 z niedogodno艣ciami, jakie niesie ze sob膮 podr贸偶 poci膮giem, krzycz膮ce dzieci itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a masz juz
nie musi sie godzic bo twoj dzieciak NIE MA PRAWA zaklocac spokoju innych pasazerow! juz niejedna nawiedzona mamuska wyleciala z pociagu za rozdartego bachora :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak oczywiscie
swietym krowom juz uwagi zwrocic nie mozna jak dzieciak rozpuszcza jadaczke w miejscu publicznym?? Vhyba sobie jaja robicie. I z 艂aski swojej odrozniajcie grzecznie acz stanowczo zwriocona uwage od bluzgow. problem polega na tym ze mamusie traktuja swoje dzieci jak swiete krowyPare tyg temu bylam z mezem w Zoo w krakowie. traf chcial ze pogoda piekna byla czwartek wiec dzieciarni co niemiara. Biegalo toto w kolko ploszylo zwierzeta czepialo sie pretow krat z malpkami draznilo inne zwierzeta normalnie az sie prosilo pozamykac gowniarzy w klatkach. No i bylam swiadkiem nastepujacej sceny. Alejka podaza mama widac ze z dzieckiem niepelnosprawnym :(. naprzeciw druga mamusia odwalona w obcasy ultrakroytkie mini doczepiane pukle lokow blond i tipsy na oko ok 5 cm z cyrkoniami czy jakims innym swiecidlem. Pancia ta prowadzi za reke opierajacego sie na sile chlopca w wozku drugi dzieciak slodko spi. Chlopiec mijajac ta kobiete z niepelnosprawnym dzieckiem wyskoczyl z textem nastepujacym ty stara krowo czemu jestes taka brzydka a twoj dzieciak czemu jest debilem.?? Wrylo mnie w ziemie meza tez. Kobietka delikatnie zwrocila sie do blondzi czy moglaby pani uspokoic synka i zwroci mu uwage ze tak nie wolno?? Odpowiedz blondzi brzmiala mniej wiecej tak ty stara kurwo co ty sobie kurwa myslisz nie wiesz z kim rozmawiasz ja wychowuje swoje dzieci bezstresowo maja zawsze mowic to co mysla szczerosc jest najwazniejsza a jak sie urodzi popierdolonego bachora to sie go do zakladu oddaje. Zatrzesla kuprem i odmaszerowala. w szoku bylam ciezkim. jak zawsze hcialam miec dzieci i marzylam o tym teraz chyba nie chce bo nie chce zeby wyroslo na malego potwora bo nawet jesli bedziemy go wychowywac na rozsadnego czlowieka to juz w przedszkolu zaczna sie schody...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak oczywiscie
sorki za bledy ortogrsficzne i literowki pozdrawiam wszystkie rozsadne mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprzedniczko....
ja tez widzia艂am ta sytuacje, bachor za rogiem odsta艂 od mamusi tak wpierdol ze ry艂 ca艂a drog臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam w dupie w
znow bezdzietne , albo tym co sie wydaje ze maja dzieci niemowy naskakuja na matki i dzieci .. a wy jak sie klocicie mordy nie wydzieracie? nie sluchacie glosno muzyki? nie chozicie w obcasach po klatce?? nie palicie w publiczym miejscu? innym tez to moze przeszkadzac POlacy jacy wy jestescie okropni , przeszkadza wam wszystko , najezdzacie na swoich sasiadow kolezanki, rodzine . ciagle to samo sami sie nienawidzicie a chcecie lepszego swiata?????? najpier nauczcie sie akceptowac wszytko obok a potem rzadajcie sprawiedliwosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czemu mam akceptowac
to zescie porodzi艂y bachory i nie umiecie nad nimi zapanowac to trzeba zg艂aszac do odpowiednich plac贸wek wychowawczych niech je wam odbieraja nim bedzie za p贸zno!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejhohejha
Moja bratowa ma dziecko dziewczynke. Mala ma teraz 4 latka. bardziej rozpuszczonego dzieciaka od niej nie widzialam. Wszystko wymusza placzem krzykiem tupaniem kladzeniem sie na lozku/podlodze/ niewazne gdzie i darciem krzykiem.Kazdy ja rozpieszcza kazdy jej ustepuje. dzieciak jest potworem gryzie bije pluje rodzicow dziadkow znajomych rodzicow. ma wszystko rasowego yorka z hodowli zabawki zapelniaja juz 2 pokoje i strych szmatek od cholery. Nie daj Boze skarcic mala czy uwage jej zwrocic bo rodzice sa obrazeni. Mnie kiedys oblala biale spodnie sokiem wisniowym. powiedzialam jej ze tak sie nie robi to uderzyla mnie w policzek. nie zdazylam zareagowac bo mamusia skoczyla do mnie z pazurami ze jak smiem jej Corci uwage zwracac. Jak podarla mamusi jakies wazne projekty to tez zero kary. Pomazala markerem swiezo odmalowana sciane w sklepie jak sie jej czegos nie kupi robi taka zadyme ze masakra. Nie chodze tam wcale bonnie moge patrzec jak gowniara wszystkich terroryzuje a oni spelniaja kazde jej zyczenie. Ale to ona jest swiata bo przeciez 10lat sie o dziecko starali grrrrrr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak oczywiscie
No jesli dostal to cale szczescie. Tego juz nie widzialam bo odeszlam krokiem przyspieszonym. Balam sie ze wygarne tej panci co o niej mysle. A ze wybuchowa jestem to bylaby jazda bez trzymanki.

Udost臋pnij ten post

Swoja drog膮, 偶e cz臋sto matki ze zwyczajnej wygody nie robi膮 nic, kiedy ich dzieci s膮 niegrzeczne. Ale swoja drog膮, 偶e kobiety, kt贸re nazywaja dzieci bachorami i wyzywaj膮 ma艂e dzieci lub jakie艣 wyzwiska kieruj膮 pod ich adresem to po prostu sama s膮 藕le wychowane. Czyli ich matki pope艂ni艂y dok艂adnie ten sam b艂膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9348588435
no tak oczywi艣cie Jak by艂a艣 taka m膮dra, trzeba by艂o jej wygarn膮膰, co my艣la艂a艣. Widocznie jednak nie jeste艣 wybuchowa. a masz juz nie musi sie godzic bo twoj dzieciak NIE MA PRAWA zaklocac spokoju innych pasazerow! juz niejedna nawiedzona mamuska wyleciala z pociagu za rozdartego bachora Mi nie grozi wylecenie z poci膮gu z uwagi na krzycz膮ce dziecko, cho膰by dar艂o si臋 na wszystkie przedzia艂y, bo mamy w艂a艣ciwy wizerunek i nikomu nie przysz艂oby do g艂owy zwraca膰 nam uwag臋, a tym bardziej wyrzuca膰 z poci膮gu. Wyobra偶acie sobie np. 偶e konduktor wyrzuca pasa偶era o urodzie i elegancji Angeliny Jolie z poci膮gu hehe A m贸j synek jest tak 艣licznym dzieckiem, 偶e wiele uchodzi mu na sucho i wcale si臋 nie dziwi臋 :) A 偶e sobie pokrzyczy i podenerwuje tym troch臋 plebs, a偶 tak bardzo mi nie przeszkadza. Jest bardzo inteligentnym dzieckiem i z pewno艣ci膮 tak jak ja b臋dzie dobrym cz艂owiekiem, wa偶nym dla ludzko艣ci.

Udost臋pnij ten post