Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gorinfa

dzisiaj w pociagu bachor darl ryja na 2 przedzialy a mamusia

Polecane posty

Go艣膰 sudoq
podoba mi sie ten pomys艂 z koszulkami daj臋 10 na 10 jesli chodzi o przedszkole to juz na tym poziomie dzieci sa ukszta艂towane, maj膮 swoj膮 odrebna osobowasc i tam s膮 zar贸wno fajne, madre i mi艂e dzieci, jak i irytuj膮ce bachory raczej nie mozna przej膮c czyjego艣 stylu bycia, czy charakteru to trzeba wyssac z sokiem z biedronki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matka polka hehe
waszym zdaniem najlepiej katowa膰 dziecko do upad艂ego niech w ko艅cu nas za to znienawidzi a jeszcze lepiej zamkn膮膰 w piwnicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no taaa ju偶 katowac
nie ma to jak popadac w skrajnosci, jestem przeciwniczk膮 bicia ale dziecko trzeba umiec wychowac i musi wiedziec 偶e s膮 jakies granice ktorych prezekraczac nie moze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
polozna- racja i mysla, ze rodza cud swiata, a tu pomy艂ka kobieto od papierosa, dzieci nie rodza sie teraz z adhad, tylko brak im dyscypliny dzieci sie rodza z glupimi rodzicami w posagu hahahahahaahaha- usmialam sie sluchajcie biedroneczka chadza innymi drogami, niz my, zwykli smiertelnicy, bo takich dziecar贸w nie widzi.. a to heca to chyba pni kwasniewska z niami tu pisze i do mamy przedszkolanki ja bym na pewno interweniowa艂a, gdyby moja corke ktos pogryz艂 o to sie niestety zdarza te robale gryza i pluja a nawet bu藕nia no ale c贸z, tak maja w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja mala biedroneczka...
hehe wyssac z mlekiem biedronki??:) Udanecho udoju:) Moje dziecko jest wychowane:)NIGDY!!!!nie mialam takiej sytuacji o jakich piszecie..nigdy!!! W przedszkolu nie bylo zandych klopotow,w szkole to samo:) Nidgy nie uderzylam,ale rozowy to podtawa!!i jak widac skutkuje:) Macie racje ,ze dziecko odzwierciedla stpopien inteligencji rodzicow. Jedni poswiecaja czas i rozmawiaja dbaja o rozwoj..a inni tluka dzieci ,wrzeszcza na nie..a potem takie misoiry wyrastaja..z hodowli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
ciekawa jestem czy ktory艣 z tych przeciwnik贸w dzieci napisze to samo jak b臋d膮 mieli w艂asne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
a czemu zakladasz ze musza miec? to jakis cel zyciowy jest? buahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uyt
Jak was czytam to rzyga膰 mi si臋 chce ! Jeste艣cie pokoleniem samolub贸w widz膮cych tylko czubek w艂asnego nosa . Co to si臋 dzieje 偶e ju偶 nawet dzieci wam przeszkadzaj膮 . Pewnie sami byli艣cie zamykani przez waszych rodzic贸w w piwnicach i bici batem bo nikt sobie z wami nie radzi艂 , a teraz jeste艣cie pokoleniem antyspo艂ecznym!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
nie nikt nie musi mie膰 je艣li nie chce ale je偶eli nie masz to nie wypowiadaj sie co by艣 z takim dzieckiem nie zrobi艂/zrobi艂a bo to 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pokolenie samolub贸w
to wychowuj膮 obecne mamu艣ki, widac to na ulicach.:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
biedronka, napisa艂am z sokiem, a nie z mlekiem taka parafraza a jesli nie wychowa艂as takiego bekarta to ok ja nie wyobrazam sobie miec takie dziecko to by艂aby prawdziwa plama na biedronce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
ja nie pisze co bym z takim bachorem zrobila. ja pisze tylko o niewydarzonych mamuskach co wychowuja kryminalistow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na rodzicielstwo
powinno by膰 "prawo jazdy".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
nie mog臋 zrozumie膰 takich ludzi kt贸rzy pot臋piaj膮 matki ka偶da matka wychowuje dziecko tak jak uwa偶a za s艂uszne nikt nie jest idealny i nie ma recepty na idealne wychowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
a wypowiadac sie bede bo nie zamierzam tolerowac dracych mord w pociagach (m.in.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
uyt antyspo艂eczne to jestescie wy, ktore wychowujecie o przepraszam chowacie takie kreatury a co uwazasz, ze dyscypline mozna tylko osiagnac przez zamkniecie w piwnicy, czy za pomoca bata? o wl膮snie to jest ten prywmitywizm takie matki powinny nosic ubrania odblaskowe i swiecic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uyt
Ka偶da jest taka m膮dra jak jeszcze swoich dzieci nie ma . Po偶yjemy zobaczymy , jak tw贸j BACHOR b臋dzie kr臋ci艂 ca艂膮 rodzin膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seszelka
a niech sobie wychowuja jak chca byle z dala od ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jeszcze tego by brakowalo
偶eby to dziecko rzadzi艂o wszystkimi, widocznie ty mu pozwalasz na wszystko to ustawia was sobie jak chce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorinfa
chcialam sobie spokojnie pojechac z palca w pociagu a ten bachor darl ryja ciagle..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uyt
Ja nigdy nie musia艂am wstydzi膰 si臋 za swoje dziecko , bo bardzo dobrze wie jak nale偶y si臋 zachowa膰 , a w swoim 10 letnim 偶yciu nawet klapsa nie dosta艂. Tylko mi nie przeszkadzaj膮 p艂acz膮ce dzieci chc膮ce wymusi膰 wszystko krzykiem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja mala biedroneczka...
Bekart-Nie艣lubne dziecko (pozama艂偶e艅skie) . Wlasnie widze,ze najwiecej do powiedzenia w kwesti wychowania dzecka ,maja osoby bezdzietne..dziwne.To tak jak bym ja madrzyla sie teraz na forum dla lotnikow:)heheheh Mam pytanie do tych wsieklych ludzi-wasze matki tez sa takie beznadziejne???wszak wy prezentujecie poziom jaki z domu wyniesliscie. Osoby sfrustrowane,nieszczesliwe i zle..widza u innych wszystki wady i niedociagniecia,wszystko ich drazni i im przeszkadza. Ja jestem szczesliwa,spelniona..i moze dlatego,nie dostrzegam tych bachorow i i ch stuknietych mamus:)Czlowiek szczesliwy nie zwraca na to uwagi:) Nie irytuja mnie takie pierdoly:)swiat jest piekny a zycie zbyt krotkie na to by pluc jadem z powodu jakiegos placzacego dziecka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
ja swojemu dziecku t艂umacze co wolno a czego nie a jak mu si臋 zdarzy wrzeszcze膰 to co mam go za to la膰? niedoczekanie nie zawsze si臋 drze i po za tym nie bije ale te偶 nie ulegam jak nie zas艂u偶y to nie dostanie nic a 偶e niekt贸re matki ulegn膮 dziecku bo te p艂acze pluje czy wrzeszczy to trudno ja przejd臋 obok i nie zwracam uwagi jej sprawa

Udost臋pnij ten post

Ja sie nie spotymak z dracymi dziecmi,nie widze tych ..jak to piszecie..strasznych scen,gdzie dziecko pluje na matke rzuca sie na podloge itp..ja tego nie widze Nie spotykam sie z takimi sytuacjami..no moze,to tez zalezy od miejsc w jakich sie obracamy? Ja to widze codziennie! Masakra! Widze, 偶e przynajmniej 30-stka racjonalnie stara si臋 wychowa膰 dziecko, a w przedszkolu dzieci pokazuj膮 to co z domu wynios艂y. Wychowanie zale偶y tylko i wy艂膮cznie od rodzic贸w, nie od pa艅 w przedszkolu lub szkole!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
wlasnie ze to nie jest jej sprawa taki masz ma艂y horyzoncik takie ***** wyrasta w spoleczenstwie i to spoleczenstwo bedzie miec z nim kontakt wiec lepiej, zeby bylo grzeczne a nie jakies m臋cz膮ce i to tyle, dosc sl贸w na temat obcej dzieciarni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matka polka hehe
dzieci cz臋sto na艣laduj膮 inne jak nie w przedszkolu to na placu zabaw itp. wiec czasem zdarza im sie zrobi膰 jak膮艣 scen臋 w sklepie czy w poci膮gu czasami te偶 d艂u偶ej zajmuje im zrozumienie ze co艣 zrobi艂y nie tak

Udost臋pnij ten post

matka polka hehe ja swojemu dziecku t艂umacze co wolno a czego nie a jak mu si臋 zdarzy wrzeszcze膰 to co mam go za to la膰? bicie dzieci to g艂upota, ale rozmawia膰 trzeba. Biciem nic si臋 nie osi膮gnie. Trzeba by膰 konsekwentnym!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matko polsko
nie, nie masz go za to lac, tylko wyt艂umaczyc ze nie wolno, ja rozumiem ze dzieci czasem musza sie drzec i czasem sie im to zdarza. ale dobrze wychowane dziecko bedzie sie stara艂o tego nie robic. ale wkurza mnie podejscie niekt贸rych mamus ze dziecko musi sie wyszalec, powidzierac itp- dobra, niech to robi w domu, placu zabaw czy jakichs centrach rozrywki dla dzieci, a nie autobusie, pociagu czy sklepie. i nie daj boze zwr贸cic takiemu dziecku albo jego mamie uwage. :o zostanie sie zjechanym od g贸y do do艂u. jak oglada艂am czasami supernianie, to sie n贸z w kieszeni otwiera艂. w zyciu bym nie dopusci艂a zeby moje dziecko wlza艂o mi na g艂owe!!!! to MY mamy przewage i dziecko NAS ma s艂uchac, a jezeli tak nie jest to cos tu jest nie halo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudoq
ale takim babom nie wytlumaczy sie tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matko polko
tfu tfu nie matko polSko, tylko matko polko .do nicka "s" mi sie wkrad艂o :D

Udost臋pnij ten post