Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika970256

jak wprowadzic dziecku ze skaza zwykle mleko

Polecane posty

Gość monika970256

moj syn gdy mial 4 miesiace gastrolog stwierdzil skaze białkowa syn pije nutramigen ale teraz ma 17 miesiecy i je wszystko serki kaszki mleczne itd. gdy bylam z nim u gastrologa i powiedzialam ze wszystko je to ta baba na to ze napewno wyskakuja mu jakies plamy tylko ze ja ich nie widze a gdy spytalam sie jak wprowadzic mleko np. bebiko lub nan to gastroloczka powiedziala ze on jest za mały a tak anprawde wydaje mi sie ze syn wogole nei mial tej skazy bo lekarka stwierdzila skaze na podstawie tego jak wygladal bez badan moze ktoras z mam wie jak wprowadzic mleko bo z tego co wiem to mleka nie wolno od razu zmieniac tylko jakos stopniowo

Gość zanim wprowadzisz mleko
upewnij sie ze jest zdrowy, zrob mu jakies badania, moze u innego lekarza...

Gość monika970256
wlasnie chodzi o to ze gdy powiedzialam lekarce czy moze mu zrobic badania to powiedziala ze nie widzi takiej potrzeby

Gość no to tym bardziej
wybierz sie do innego lekarza!

Gość nie rozumiem ciebie
Nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego chodzisz do gastrologa, a nie do alergologa ????????? Po drugie, dlaczego w tak ważnej sprawie nie porozumiesz się z pediatrą, który opiekuje się dzieckiem, a tylko pytasz na głupim forum ? Lekarz chyba będzie wiedział kiedy i w jaki sposób bezpieczny dla dziecka wprowadzić zwykłe mleko.