Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

czy jeszcze tu ktoś zagląda? jak mi się nie chce uczyć :O w niedziele mam pierwsze koło z prawa cywilnego :O poł kodeksu .... żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :(

Gość antygmo
ja mam w cholere nauki na niedziele (teraz robie przerwe:p) z jednego przedmiotu juz wlasciwie mamy oceny koncowe (oczywiscie chodzi o zaliczenie)

ja tez na niedziel ale nie wiem czy wyrobie, dzis mam imieniny i dam w czape... to wiadomo ze juz nici wtedy z nauki

antygmo :) juz myslalam ze nikt tu ze starych bywalcow nie zaglada, a tu prosze :) wszystkiego najlepszego LiLu 🌻

Gość antygmo
Simsalabim:) czasem (jak topik jest widoczny) to zaglądam :D

o proszę! witam towarzyszki niedoli! :) ( a myślałam że topik zdechł śmiercią naturalną, a tu niespodzianka) :D NIE wyrabiam na zakrętach już 😭 :(

nikt tu nie zagląda, czyżby wszyscy tak zakuwali do examów? czy po prostu weekendujecie się? Ja jestem zdołowana po wczorajszym egzaminie....:( nic mi się nie chce, a w poniedziałek kolejny egzamin! 😭 😠

Gość zdegustowana studentka
ja tez mam od groma egzaminow, prace do napisania na taki temat, ze nie ma materialów:O i do zrobienia projekt i makiete:O nie wiem kidy ja to zrobie wszystko

jadę ostro z koksem, że nawet nie mam czasu pierdnąć :D chwila przerwy, bo już mi oczy wychodzą ....

Mi od tej nauki już mózg paruje... jutro egzamin, w dodatku taki masaqryczny :O a mnie motywacja całkowicie opuściła 😠

Gość a ja juz skonczylam egzminy w
piatek po 2 tygodniach nie spania pracy w miecdzy czasi i padam na pysk :) ale warto byloo ocenki piekne 18/20 :)

jak ja bym chciała już koniec !! 😡 a tu jeszcze 3 egzaminy, i obrona :O masaqra, najgorsze że już nie mam sił....

ale polecieli dzisiaj z nami .... miałam mieć 3 egzaminy a nie miałam ani jednego... wszystko odwołane, a ja ryłam cały tydzień ! co za .....!!! za 2 tygodnie będę mieć już pieć egz..

to trzymam kciuki :) ja se musze dzis odreagować jakos bo mi sie zaczyna mozg lasowac od tej nauki, jak co semesrt zreszta... pozatym praca do napisania mgr, ktorej tez zbytnio mi sie nie chce pisac

jakoś nasz topik nie tętni życiem,, a szkoda... ale z drugiej strony to znak,że wszyscy studenci ładnie grzecznie się uczą;) :D Ja mam last exam, potem obrona inżuynierki i THE END [pierwszą rzecz którą zrobię: WYŚPIĘ SIĘ W KOŃCU ] :classic_cool: :D

Gość antygmo
haa.. grzecznie sie ucza... hahhaha ja powinnam sie uczyc na prawo; mialam od dzis zaczac i nic jeszcze nie ruszylam:(

Gość antygmo
Camember, u mnie sesja sie jeszcze nie zaczela. W czwartek bede miala dopiero pierwszy exam. łącznie jest ich 6 :o

ja dziś zaczynam męczyć marketing międzynarodowy, aczkolwiek po dzisiejszej kontroli sanepidu odechciewa mi sie wszystkiego camember gdzie Ty studiujesz, przypomnij mi nie moge znalezc czy pisalas o tym kiedy :) i jak pisanie inzynierki?:) moja sprawnie poszla bo i dostep do materialow byl, ale teraz troche sie mecze z mgr bo mam az 5 ksiazek :( szaleństwo

jak tam idą zmagania sesyjne? ja już pomalutku pomalutku wychodzę na prostą... Simsalabim, Tobie jak tam idzie? :) ps. jestem na biotechnologii

Hej Ja już po sesji, tylko jeden wpisik 7go i wsio :D A jak u Was? Przez tą sesje to strasznie umordowana się czuje..

Ja już też po egzaminach, czuję się strasznie zmasaqrowana:O Simsalabim, gratulacje! teraz tylko oblać zostało:) we wtorek obrona, 3majcie kciuki!!

Gość antygmo
Gratulacje Simsalabim i Camember :) ja dzisiaj dostałam 4.5 z egzaminu, a nie byłam pewna, czy zdam, także byłam very happy :) W sobotę mam 3 termin (ostatni) zaliczenia z jednego przedmiotu.. i to mnie najbardziej martwi, jeśli chodzi o sesję...