Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

oczy mnie już pieką od tej edukacji😠 ale muszę jeszcze dziś troszkę posiedzieć, w poniedziałek mega exam 😭

Gość pokazywałam jak mala bylam
ja niby mam ryc, ale sie opierdalam od wczoraj. egzamin w srode, kolo dopuszczajace do egzaminu w pon a ja wole w necie buszowac albo w simsy 3 grac :P marnie sie kurwa widze :o wrzesien bedzie w chuj :o :o

Gość Anq25
ja mam egzam w pon i wtorek..na szczescie praktyczny wiec nie ma sie co uczyc:P

ja też chcę simsy 3 !!:( albo lepiej po sesji, bo wciągają masaqrycznie....:D Simsalabim, powodzenia jutro ! 🌻

Gość a ja mam bardzo kluczowe
jak dla mnie, pytanie: ile kosztuje warunek na studiach dziennych na państwowej uczelni? Bo coś obawiam się, że może się przydać :O :D

Simsalabim, nigdy nie grałaś???? genialna jest ta gra ( ja grałam w sims i sims2 ) ;)

Simsalabin, gratuluje :) Ja Simsy na wakacje chyba kupię :D Kończę śniadanie i siadam do rachy, jutro egzam :((( Miłego dnia wszystkim 🌻

Witam;) ja też chyba kupię sims\'y 3, tylko czy mój komp to uciągnie....:D muszę najpierw obczaić.. Ja zakuwam od rana , jutro egzam😭 jeszcze mnóstwo materiału przede mną:( milutkiego dnia:)

camember, ja właśnie jeszcze muszę dokupić kartę graficzną, bo w domu na pececie mi nie ruszy :) Ahhh, ja już chcę wakacje :((( A tu jeszcze 3 egzaminy i 2 zaliczenia :( Powodzenia Camember :)

żono pastora >> również powodzenia! ( nie dziękuję , żeby nie zapeszyć) ja mam jeszcze 4 egzaminy:O i nie wiadomo czy jak do tej pory wszytko pozdawałam bo nie ze wszystkiego są wyniki:(

matko, już nie daję rady.... cały dzień nauka i nauka:O idę do sklepu po tigera bo mi się akumulatory wyczerpały😭

Gość jc vhbd bhdbszdfvdfb
a ja w piatek mam ostatni z psychologii rozwojowej ale bez przesady jeszcze sie nie ucze :D mamy czas :D

Gość kropka przecinek kropka
Dzisiaj właśnie zaliczyłam dwa mega ciężkie egzaminy i jestem happy:)

No i z głowy, chyba się uda;) Teraz badania operacyjne czas zacząć.. A oczy mi się dosłownie zamykają (często przechodzę kryzys koło 16:00) ;) Co u Was? :)

ja chyba nie wytrzymam tej niepewności (nienawidzę czekać na wyniki:O ) żono pastora>> mam podobnie:D około 15.00 -16.00 zawsze przeżywam "naukowy" kryzys... nic mi się nie chce, ogólnie zmęczona jestem.....ehh

Simsalabim, ale już ostatni szczęściaro ;) Z czego piszesz? Ja jeszcze 2 egzaminy i 2 zaliczenia :( badania operacyjne, ekonometria, prawo gospodarcze i dynamika syst. ekonomicznych... Masakra;)

u mnie lipa. miałam dzisiaj egz. na który nie dotarłam z przyczyn ode mnie niezależnych. uczyłam się do niego trzy dni, dzisiaj spałam tylko 3 godziny, bo uczyłam się do 3 w nocy i co? wszystko na nic! dostanę dwóję i czeka mnie wrzesień! jestem tak zła, że nie mogę się nad niczym skupić, a jutro i w pt. kolejne egzaminy... co za los!! :(

żono- pisze z negocjacji, wogole to mam dwa z czego licze ze jeden mnie ominie :) wiec przyjmuje do wiadomosci tylko 1 :)

ooo Simsalabim, u Ciebie finish prawie:) Ja jeszcze 3 egzaminy😭 teraz kuję do piątkowej mikrobiologii przemysłowej. zaczynam .... kończę kawkę i do boju:D

ja już nie mam siły do tej nauki...:( ileż można😭 marzę o tym żeby się wyspać....;/ jak tam u Was nauka idzie?