Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

Gratulacje Asia :) No ja po analizie matmatycznej na 1. roku myslalam ze z rownaniami rozniczkowymi koneic, a tu niestety :(((

Gość utckhyqsCGX
nie ma glupich juz po :D:D jupi :D

żono pastora 🌻współczuję że nie poszło, na pewno się dużo uczyłaś... Ja miałam wyniki z jednego egz dopiero> z bt w ochronie środowiska-> 3 ;) Tak się stresuje tymi wszystkimi wynikami że nie mogę się na niczym skupić:(

żona pastora--> jak ja cie rozumiem...tez marzy mi sie jedna sejsa bez poprawki ;)a tu co? zawsze cos, zawsze k.urwa cos :P nie ma co sie przejmowac, jakos to bedzie:)

Jutro ostatni egzamin (nie ma to jak egzam w sobote na dziennych :///) W niedzielę powrót do domu.. Nie mogę się dziś skupić na nauce, od rana słucham Michaela.. Ehh, czarno widzę jutro :(

żono pastora, 3mam kciuki🌻 U mnie nareszcie KONIEC!! :) w końcu będę mogła się porządnie wyspać:classic_cool: Niestety nie znam wszystkich wyników, jedne mam w poniedziałek a drugie.... 7 lipca😭 😠 szanowana pani dr wyjechała na wakacje do Egiptu i nie zdołała sprawdzić examów:O najgorsze jest to że poprawa ustaliła na 9 lipca, czyli dwa dni po ogłoszeniu wyników😠 po prostu bosssssko:O

Dzięki dziewczyny :) Camember, zazdroszczę! Ja wyniki z prawa w środę, ale wynik raczej znam :( a tego sobotniego nie wiadomo kiedy, ale jeśli nie zdam to i tak wrzesień.. Ale najważniejsze że od jutra od 14 wakacje :D Mam super plany, trzeba wykorzystać te wakacje, za 3 lata już tylko praca i praca :/ Pozdrawiam Was, ja jeszcze się pouczę :) P.S. http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 do posłuchania, król na zawsze w naszych sercach...

I już poooo!!! Poszło bez szału, ale może się uda. W ogóle już o tym nie myślę... Mam wakacje!!! :D hura hura :))))

Witam Was :) Ja w srode mam ostatni egzamin ale już czuje wakacje, szczerze powiem ze nawet nie interesuje mnie wynik ost. egzaminu najwazniejsze ze juz po :) to co, opijamy czy nie opijamy?:)

no ja mam ostatni wynik niemalże w połowie lipca ;/ ehh ale jestem za opijaniem tych nieprzespanych nocek, no i wszelkich sukcesów;) jeszcze do końca nie czuję tych wakacji, narazie próbuje odsypiać:D ;) i do mnie nie dociera że to już wakacje:D

Hej :) Ja już w pełni wypoczywam w moim rodzinnym domu :D Słońce, przestrzeń, normalne obiady :D Aaahh :) Tylko niestety mam kłopoty z routerem i nie mam chwilowo neta w swoim pokoju :/ Ale na dniach będzie ok:) Pozdrawiam :))

Gość vivienne leigh
a ja zdalam najlepiej w grupie egzamin z aerodynamiki :D i napisalam najladniejsza prace z materialow lotniczych. z matma porazka - ta babka to idiotka ;/

Gość antygmo
ja teraz mam jeszcze 3 egzaminy... w sobotę, poniedziałek i środę :o

Gość antygmo
a oprócz tego we wrześniu 2 przedmioty

Witam :D Czy ktoś już zaczyna naukę na wrzesień? Ja właśnie dziś przysiadłam :) Miałam zajebiste wakacje, po prostu genialne. Wielka szkoda, że się kończą :( No i 2 poprawki :/ jak u Was? :) Zapraszam wszystkich poprawkowiczów do dyskusji ! :)

Gość viera viera
no ja ryje na poprawke z matmy :) na 12 osob w mojej grupie 10 ma poprawke :P musze jeszcze zaliczyc mechanike plynow... tez mnie to jakos przygnebia ale wierze ,ze mi sie uda...tyle juz przeszlam ;/

Viera, dasz radę :D Matma nie taka straszna ;) Mnie czeka ekonometria, na szczęście już tylko egzamin i prawo gospodarcze (dowalili mi taki przedmiot yhhh). Już mi się nie chce... :) Chyba musze ta nauke dawkować stopniowo.. :D

Gość viera viera
niby nie straszna...ale ja jestem umyslem humanistycznym wiec nie darze calek, macierzy i innych pierdol goracym uczuciem. za to mechanika plynow.... to jest koszmarrrrr.

viera, nawte nie chce myśleć o co chodzi z ta mechanika plynow ;) Ale generalnie witaj w klubie - ja tez umysl humanistyczny, wiekszy dryg mam do jezykow, ale studiuje informe i ekonometrie ;) pozdrawiam i powodzenia!

Gość viera viera
ja mialam byc archeologiem :P tez mam zdolnosci jezykowe a studiuje.... lotnictwo ! tyle fizy i matmy to mi sie w zyciu nie snilo w najgorszym koszmarze :D

Gość viera viera
informe? a powiedz mi o co chodzi z tym gimpem? znaczy sie wiem ,ale jak mi facet cos zadaje to juz nie jest tak pieknie

Viera, w grafice kompletnie nie siedzę, więc nie pomogę :) Co u Was? Zapraszam wszystkich poprawkowiczów ;) Mnie został tydzień do pierwszego egzamu, więc zaczęłam naukę ;)

o kurde!!!! :) już myślałam że ten topik umarł :) dziewczyny trzymam kciuki na poprawkach !!!!! jak wakację Wam mineły ?:) Pozdrawiam serdecznie :*

Gość Simsalabum
Witam :) Jak poprawki ? Poszły gładko? :)

Gość antygmo
ja juz wszystko poprawiłam i mogę powiedzieć, że jestem na drugim roku :)