Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

ja tez ciagle siedze{czesc] dopiero polmetek...w srode sadny dzien, a pozniej poniedzialek i freeee ;) powodzenia wam:)

Echh ta sesja :O Ja już mam dość, od początku czerwca non stop siedze w książkach tylko ryje i ryje. We wtorek ostastni egz. Zdam czy nie to się tak napije, że będę fruwać!:D

Przerwa! Pamiętajcie moi drodzy ze jak bedzie po sesji to wszyscy bedziemy ja oblewac, i to tu na kafe, musimy ustalic dzien picie :)

Gość niech mnie ktoś zastrzeli
ja już nie mogę :(

zglaszam sie:P ale ja juz na dzisiaj koncze.kurwa zawsze takjest-rok bimbania a potem takie straszne dwa tygodnie

dziewczyny powodzenia życzę! 🌻 3mam kciuki:) A ja dziś dopiero zaczynam naukę:O wczoraj długo siedziałam i musiałam odespać;) miłego dnia!:)

witam Simsalabim, zazdroszczę, u nas baaaaardzo rzadko się zdarza że da się ściągać:( dziś mam masaqrczny egzamin 😭 na szczęście po południu i zdążę jeszcze co nieco powtórzyć... boję się strasznie:O

camember, powodzenia, dasz radę 🌻 Ja wczoraj przewaliłam po całości, wrzesień na bank... Jutro prawo. Jeszcze nie zaczęłam...

camember i żono, trzymam dziś za Was kciuki !!! u mnie też nie bardzo da się ściągać ale jak ja pustki w głowie miałam to nic innego mi nie pozostało tylko zdać się na żywioł.... babka widziała że ja ściągam i zabrała mi ściąge ale że była własnej roboty to mnie nie wywaliła ..

wakacjeeee ;D dzisiaj mialam ostatni egzmain chemia organiczna ;p masakra;p pozdraiwam Was ;*

Gość makroekonomia
hej, ja zaraz biorę się stro do rycia bo zostały 4 dni, to ostatni egzamin ,ale ja juz jestem zmeczona tą sesja i nie mam siły się uczyć

makroekonomia- trzymam zatem kciuki, kazdy po kilu egz. jest na wykonczeniu, ja czekjam do srody nastepnej na wyniki i moze sie uwolnie od myslenia o tym wszystkim :) na ktorym roku jetses?

Gość makroekonomia
na 1 :)

Oblałam ekonometrię. Wrzesień wita... Dzisiejsze prawo napisałam katastrofalnie... Szykują się 2 poprawki. Chyba że w sobote nie zdam, to 3. Mam mega doła.

Dopuszczonych było tylko 40 (około 50 oblało cwiczenia) wiec na tych 40 tylko kolo 10 nie zdało :( Ehhhh... No ale duza ekipa bedzie we wrzesniu : )

właśnie, nie powinnaś tak się zamartwiać, sama nie będziesz we wrześniu i to jest najważniejsze, bo oznacza to że było ciężko a nie że nie dałaś rady :)

Dzięki Simsalabim 🌻... Po prostu chciałam choć jedna sesje bez poprawek :( Nie nadaje sie na ten kierunek.. Po 3. roku uciekam na coś innego.

Gość asia_k
zdałam matmę ufffff.... Żona pastora - głowa do góry, równania różniczkowe są zjeb** - wiem coś o tym po dzisiejszym egzaminie ;/