Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simsalabim

czy jest ktos na kafe co właśnie ryje do egzaminów?

Polecane posty

O 16:30 egzamin... Chyba nie dam rady... Jeszcze coś powtórzę.. Cholera, tak bardzo bym chciała zdać :( Eh. Milego dnia dziewczyny 🌻

żono pastora>>> będę 3mać kciuki 🌻 Ja mam egzamin dopiero w piątek, za to bardzo ciężki, nauki mnóstwo, a ja już nie mam siły się uczyć:O nie wiem jak ten materiał ogarnąć😭 Muszę wypić porządną kawę i zabieram się za ten shit:( miłego dnia i owocnej edukacji 🌻

Gość vivienne leigh
ja :/ w ten weekend mam egzaminy z: aerodynamiki matmy fizy mechaniki materialow lotniczych angola :((((((((((((((((((((

Gość vivienne leigh
gratuluje

vivienne leigh >>>> współczucie🌻 czemu aż tyle egz w 1 weekend? nie dało rady jakoś tego rozłożyć?

Gość Simsabim
hej, a ja do dziś nic nie ruszylam;/ mam wyrzuty

Gość igulka 26.01.1977
Ja w piątek prawo gospodarcze :O też poproszę o kciuki.:)

w tamtym semestrze miałam prawo gospodarcze;) to pikuś:D dasz radę;) ja wybieram się do koleżanki na wspólną edukację:) ;/

Gość vivienne leigh
no niestety.... jestem na zaocznych.... tam nikt sie nie martwi ,ze za duzo czy cos...

ok, biore sie za to badziewie :) troche sie poopalalam i mozna dzialac, u Was tez tak slonce daje ze wysiedziec nie idzie?

ok, biore sie za to badziewie :) troche sie poopalalam i mozna dzialac, u Was tez tak slonce daje ze wysiedziec nie idzie?

Gość ssss555
ja sie ucze na HPP.. za 2 dni egz a ja dopiero zaczelam ahahahaaaa tragicznie to widze. ok ide z psem na dwor.

Gość asia_k
a ja zdałam tą nieorganę :D bylo 60 pytań na 60 minut, od 40 pkt zaliczenie ale na całe szczęście obniżył troche próg dzięki czemu więcej osób zdało. dostałam 3,5 i jestem mega szczęśliwa :D

Gratulacje Asia 🌻 :) Ja chyba wczorajszy oblalam... Strasznie kiepsko mi poszło :( Dziś powoli zacznę ekonometrię, a prawo gospodarcze też mam, ale w przyszłym tygodniu :) Pozdrowienia

Witam Dzień za oknem zapowiada się słonecznie i na samą myśl już wiem że nauka to mi nie bardzo dziś będzie wchodzić do głowy... ale spróbuję.... Na dobry początek dnia, dobry kawał: Pewien włamywacz planuje skok swojego życia. Realizując swój perfekcyjny plan dostaje się nocą bez problemu na teren okazałego banku. Po chwili stoi przed pokaźnym sejfem. Z dziecinną łatwością otwiera go i znajduje w środku... 2 jogurty. Szok jest wielki, więc dla poprawy nastroju wtranżala je bez wahania. Bezzwłocznie udaje się do kolejnego sejfu licząc, że tam się obłowi. Po jego Otwarciu zaskoczenie jest spore ale wtórne - w środku znajduje 12 jogurtów...Wchłaniając je zastanawia się gdzie może podziewać się ta cała kasa... Musi być w trzecim sejfie, który stoi już po chwili otworem. Zawartość: 30jogurtów. Już nie głodny, ale z czystej chęci podreperowania własnego ego pochłania je wszystkie co do ostatniego.\"Te cholerne banki też już nie są tym czym były kiedyś\" - myśli sobie wkurzony włamywacz opuszczając z pełnym brzuchem budynek banku. Na drugi dzień rano kupuje gazetę i czyta jej nagłówek: \"Niecodzienne włamanie do Banku Nasienia SA..

graulacje zdanych egzaminów🌻 Simsalabim .. niezły kawał :D:D U mnie też gorąco.. od rana siedzę i męczę się z tą mikrobiologią:O padam! 😭 raczej na słoneczko nie wyjdę:( a przydałoby mi się bo jestem blada jak ściana:P idę jakiś obiad skonsumować, i godzina przerwy bo wymiękam:( !

Gość antygmo
ja tez mam jutro zaliczenie poprawkowe i tez sie nie widze na nim :o

Gość antygmo
a poza tym w sobote jeden kolos w niedziele 3 a od poniedzialku mamy pierwszy egzamin.

Gość co może przynieść nowy dzień..
:) ja zarzadzanie zaoczne a Ty? :)