Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie Ewa

taletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość pomóżcie Ewa

witam , mam nadzieje ze pomożecie mi albo pocieszycie bardziej i powiecie czego mogę się spodziewać. dzisiaj powinnam kończyć tabletki czyli tą dwudziestą pierwszą . patrze w portfelu a tu tabletki nie ma i przypomnialam sobie ze wczoraj bralam ostatnią, ale sie jakoś nie zoriętowalam bo mi sie dni pomylily myslalm ze jest wtorek. i teraz nie wiem czy zjadlam dwie w jeden dzień b jest to mozliwe, cz gdzies zgubilam co wydaje mi sie mniej mozeliwe z tego powodu ze zawsze je trzymam szczelnie schowane w portfelu dodam jeszcze ze z chlopakiem sie moze z dwa razy w tym tyg kochalam . co mam robić? wziasc tabletke z nowego opakowania czy zaryzykować i nie brać z nadzieją że bedzie dobrze? :(

Gość pomóżcie Ewa
??

spokojnie możesz jej nie brać, krwawienie pojawi sie dzień wcześniej i też o 1 dzień się wszystko przesunie. wiele osób tak robi, jak na przykład nie chce mieć krwawienie na urlopie czy coś, więc spokojnie o te 2-3 dni można to regulować.

Gość pomóżcie Ewa
ale jako zaległej nie musze jej potem brać? z tego co wiem to zeby przesunąć okres to tabletki bierze sie wczesniej w tej przerwie 7 dniowej np w 4 dzień jak chcemy o 3 dni sobie przesunąć miesiaczke, i bierzemy 21 labletek i nigdy nie omijamy ich trzeba wziasc cale opakowanie, tak ja jestem poinformowana .... dlatego pamikuje hm??

Gość pomóżcie Ewa
odświeżam ;)

Gość pomóżcie Ewa
??

Gość pomóżcie Ewa
ludziska !!! co mam robić nie dostaje okresu.... w pon tak jak jak pisałam wzielam tą 20 tabletke... bo z tą 21 nie wiem co mi sie stało ;/.... i mialam dzień wczesnej dostać też okres... a okresu nie ma... mam się dalej niepokoić ? pomóżcie ;( płacze ;(