Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zabic

chce sie zabic

Polecane posty

Gość ewewew
Chemia....skąd ja to znam... też oblałam chemie w szkole średniaj. Pamiętam to jak dziś...szłam ulicami miasta i wyłam....Dla mnie to był naprawde koniec świata!!!! Cała rodzina przeciwko mnie...nikt mnie nie rozumiał,tylko krzyk.Przeżyłam Teraz moja córka ma 16 lat i problemy z chemi.jestem przy niej,rozumiem ją.Teraz wiem ,że wszystko ma swój sens,żyje dla niej.

Gość
ej no poczekaj jeszcze zawsze zdązysz to zrobić a tak mozesz jeszcze z nami chwile pogadać :)

Gość Pomponiusz flatus.
chce sie zabic ---nie sluchaj tego cymbała

Gość chce sie zabic
a z kim mam rozmawiac jak nikt mnie nie rozumie, ucze sie duzo i nic mi nie wychodzi, zero motywacji, nie chce sie zalic chce z kims porozmawiac poprostu...

Gość
co jest główna przyczyna chęci zrobienia tego ? czego konkretnie masz dośc? czy ogólnie czujesz że nie podołasz? wierzysz w jaką religie? tak na początek gdybyś mogla odpowiediec na te pytania..

Gość
ja Cie chyba rozumiem, postaram sie jestem w tym samym wieku , moje problemy byly i są deko inne ale może napisze co mi pomoglo jakie mysli i idealy i w sumie egozim żeby tego nie zrobić

Gość Jeszcze eu siedzisz
???

Gość marylka.
to jest troche egoistyczne umre to umre i juz ale czy pomyslałas o najblizszych o przyjaciołach ,w ciagu tamtego roku straciłam trzy najblizsze osoby ,ciezko bardzo ,ciezko .po kazdej porazce bedziesz mocniejsza i słonce tez ci zaswieci wiec wstan unies głowe ;)

Gość
mam nadzieje ze zajeta jestes odpowiedziami na moje pytania ? :> a nie czyms innym ? :>

Gość chce sie zabic
nie jestem tępą małolata.... dorosłam chyba szybciej niz inni, mam doła jak nigdy wczesniej, uczyłam sie z chemii podchodzilam do zaliczania i pała pała pała.... wiec jak mam wierzyc w siebie? w domu jak usłyszeli to..... nie da sie opisac. nie podołam. chrześcijanka.

Gość chce sie zabic
nie zawsze jest jak mówisz.... nie doswiadczylas/es, nie wiesz

Gość
i pewnie grozi Ci pała na koniec? to jest głowny powód? czy jedyny ? czy bardziej podejscie rodziców Cię boli ?

mi w technikum na 1 półrocze wychodziły 3 pały, potem też kiepsko szło, potem wzięcie się w garść i wychodziłam na średnią 4 i więcej, ale grzędzenie i marudzenie że to jest takie takie i srakie to bezsensu... laska masz swoje życie, co patologię masz w chałpie? olewać nie umiesz? jak to moja polonistka mówiła do niektórych : "nie pytam jak się uczyłaś tylko jak się nauczyłaś" .... wiesz skoro ciągle pała za pałą była to widocznie nic nie umiałaś i dobrze nazywasz że to było uczeniem a nie NAUCZENIEM SIĘ . Weź sie w garść bo twoje pisanie z deka już irytuje ludzi...

Gość chce sie zabic
wlasnie przyszla mama.... skrzyczala.... nie, nie moge tak dluzej poprostu nie dam rady

Gość chce sie zabic
byloby łatwiej gdyby rodzice pomogli... wsparli...

Gość dziewczyna ktora pisz
wola o pomoc, nie nasmiewajcie sie!!

Gość lolkalolka
nie zabijaj sie, zadna glupia chemia nie jest tego warta. sama mialam przeboje sie z chemi w LO ale przeszlam to i mam spokoj. nie poddawaj sie!!!

Gość
do psychologa!!!

Gość Pomponiusz flatus.
może korepetycje?pały w szkole to naprawde nie powód by odbierać sobie życie !!ja rozumiem że w tej chwili to dla Ciebie ogromny problem ale...byłam miesiąc temu na oddziale dziecięcej onkologii......:( weź sie w garść kobieto!!!!

Jeździcie po niej kretyni jakbyście sami nigdy nie mieli w życiu dola. Posłuchaj kochana. Nic nie rób, daj sobie czas, musisz to przeczekać.Złe mysli wkrótce znikną i przekonasz się, że możesz żyć dalej i czerpać z życia co najlepsze....Wszystko się ułozy, wiem, że to oklepane ale prawdziwe:) na świecie wielu ludzi ma podobne myśli jak ty więc nie jesteś sama, pamiętaj o tym. 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=d1xJR8RTZCU

Gość
no nie wiem problem musi być gdzie indziej bo nie wierze ze przez jedno zagrożenie chcesz to zrobić ? na pewno tylko o to chodzi ? napisz coś wiecej ...:)

wiecie co ? gdyby to był jakiś poważny powód to ok ale że w szkole nie idzie ??? nie dziwię się że krzyczą bo zamiast robić coś z chemią to przed kompem siedzisz... rodzice krzykiem może chcą cię jakoś zmotywować... ludzie przestańcie robić ofiary losu bo życie jeszcze nie raz da porządnie w dupę.

Gość
kurcze nauczyciele pewnie widzą ze sie starasz, zaliczasz jak nie rozumiesz to chociaz kuj regułki i potem nimi blyskaj, zanagażuj sie w jakies plakatay, referaty to Ci nikt pały nie wystawi pogadaj z rodzicami noramlnie na spokojnie wytlumacz ze sie uczyląs, ale nie dalas rady , poproś o kase na korki , jednorazowo pare razy i bedzie git

Gość Pomponiusz flatus.
popieram przedmówcę ,pały z chemii to pikuś ,sama coś o tym wiem,ale śmierć to ostateczność

i nie jestem żadną kretynką !!! jak mam doła to na pewno nie żalę się na kafe !! zrozumcie że niektórych obcych ludzi takie tematy mogą irytować i być dla nich śmieszne ... brutalnie to napisałam ale tak jest...

Gość
"jak mam doła to na pewno nie żalę się na kafe !! " no akurat co w tym złego jest ? :O nie ma sie komu pozalić to chociaz w necie anonimowym osobom

Gość dgdggd
na pewno nie chodzi tylko o chemię,bo przecież napisała,że w domu ciągłe kłótnie,nie wychodzi z przyjaciółkami....tez mam zagro z chemii ;) trzecia gim :D ale ja mam to w piździe

ja już napisałam co o tym myślę... gdybym miała takie chore podejście jak autorka do sprawy to już zapewne 100 albo i więcej razy bym się załatwiła. To tyle. Poszukajcie jeszcze podobnych tematów na kafe większość pisanych przez nastolatków : facet rzucił- zabić się, pała z tego- zabić się. Kończę pisanie tu. 🖐️

Gość dgdggd
i tak kurwa zdam...:classic_cool: