Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zabic

chce sie zabic

Polecane posty

Gość oj wiesz co
no!!jak jest ekorepetytor,to dobrze jest. zoabaczysz,za dw czy cztery lata jak sobie to przypomnisz, to bedzie dla CIebie abstrakcja, to co sobie teraz myslalas, ale przynajmniej bedziesz sobie zyla i moze jescze z Ciebie jaki chemik wyrosnie;):)

Gość chce sie zabic
dziewczyny ja bede musiala uciekac.... zagadajcie.... najlepiej teraz... 7288118

Gość zuzika99
Będę trzymała kciuki za ta cholrną chemie.Bedzie dobrze.Trzymaj się.

Gość chce sie zabic
dzięki;);*

Gość oj wiesz co
napisze do Ciebie pozno wieczorkiem,albo jutro, bo musze tez juz isc,trzymaj sie,malenka;);*

Gość chce sie zabic
tylko nie zapomnij;) buziaki laski;*

Albo pogadaj z rodzicami szczerze albo postaraj się zignorować ich i to jakich epitetów używają. Sama w domu nie mam za lekko (matka schizofreniczka, ojciec nie żyję od ponad 10 lat, a mój opiekun prawny to alkoholiczka, która mnie ciągle wyzywa [nawet jak jest trzeźwa]), więc wiem co czujesz. Dobrze, że znalazłaś korepetytora. Trzymam kciuki. Chemia jest okropna. Muszę poprawić ocenę, bo będzie krucho (w tym roku kończę gimnazjum). >| Nie zabijaj się (jeszcze :P) - sytuacja na pewno się poprawi i niedługo będziesz się pukać w głowę, gdy tylko pomyślisz o tym, co chciałaś zrobić. ;)

Gość uytrytrr
słodka miętówka-masz 1 czy więcej? ja mam 1 ;/

Gość uytrytrr
z fizyki mam 2/3 nie cierpie tego typu przedmiotów...człowiek się uczy całymi dniami żeby zdac na 3 a z takiej religii nie ucze sie w ogole a mam same 5 i gdzie tu sprawiedliwosc :p

Gość tuby6
POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY moja dziewczyna chce sie zabic. kiedys jej byly chlopak probowal ja zgwalcic ale uciekla mu, i od tamtej pory ma klopoty bo mysli o tym czesto chodzi do prywatnego psychologa i wogule ale to nic nie daje. JAk moge jej pomoc??? wczoraj zdazylem a jutro moge nie zdazyc i co wtedy???? piszcie z radami na moje gg:2937992

Gość Jan Antoni
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line