raspbery84 0 Napisano Maj 12, 2012 Odstąpie 3 opakowania pregnylu. Data ważności 04/2014. Więcej info na maila, mysa84@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annzaa Napisano Maj 12, 2012 Witam, odkupię Pregnyl, jest mi potrzebny na 21 maja (jak dobrze wszytko pójdzie), posiadam recepty, ale u nas w Słupsku nie mam opcji żeby go dostać. Dla wiarygodności mogę przesłać receptę. Proszę o pilny kontakt osoby, które mogą mi pomóc. Mieszkam w Słupsku, ale spokojnie mogę odebrać w Trójmieście, Koszalinie, Warszawie . tel do mnie 603086609, lub email annzaa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raspbery84 0 Napisano Maj 15, 2012 odstąpie 1 opakowanie pregnylu. Kontakt na mysa84@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxxxxxxxxxx Napisano Maj 15, 2012 kupię pregnyl od osób z okolicy Poznania. Proszę o kontakt ivopat04@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleks1212 Napisano Maj 16, 2012 Witam, poszukuje Pregnyl, jeżeli ktoś może odstapić proszę o kontakt: klts@poczta.onet.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anetaaaaaaaaa3535 Napisano Maj 17, 2012 Mam do sprzedania Pregnyl, kupilam na forum 3 ampulki tydzien temu (bo tyle bylo w opakowaniu) z czego potrzebna mi jest jedna tym bardziej ze data waznosci jest do konca czerwca. Cena za 1 ampulkę 33zł (cena juz z przesyłką). Prosze o kontakt na mail zainteresowane dziewczyny: anetajur@gmail.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ttttttttttt Napisano Maj 18, 2012 kupię pregnyl od osób z okolicy Poznania. Proszę o kontakt pspoznan@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjujik Napisano Maj 20, 2012 Kupie pregnyl z okolic trójmiasta. misiekg666@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didi2005 0 Napisano Maj 23, 2012 witam odkupię pregnyl 2 ampułki. info na maila idaalicja@tlen.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jun2 Napisano Maj 23, 2012 dziewczyny potrzebuje na gwałt pregnylu 5000 ,2 ampulki!!!!jestem z torunia!!!prosze o kontakt!!!!jun2@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleine03@wp.pl Napisano Maj 25, 2012 Kupię pregnyl5000, jest z Raciborza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miiki Napisano Maj 28, 2012 Witam pilnie kupie 2-3amp pregnylu. Prosze o pilny kontakt 504 143 723 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miiki Napisano Maj 28, 2012 Jestem z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haberek Napisano Czerwiec 1, 2012 Odsprzedam Pregnyl 5000 - 3 ampułki z proszkiem + 3 rozpuszczalniki. Przechowywany w lodówce, ważny do października 2012 r. Cena - 85 zł. z przesyłką, zainteresowanych proszę o kontakt: allhejnal@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misiumalutki Napisano Czerwiec 1, 2012 Pilnie kupię Pregnyl 5000, trzy ampułki, z w miarę długą datą ważności. Kontakt: mars0k@interia.pl. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rupia Napisano Czerwiec 5, 2012 Odkupię HCG (najchętniej Pregnyl 1500 lub Biogonadyl 2000) najchętniej Kraków. kropka861@yahoo.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haberek Napisano Czerwiec 7, 2012 Moje ogłoszenie powyżej już nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka2788 Napisano Czerwiec 13, 2012 Witam, Pilnie potrzebuje jednej ampulki pregnylu. Niestety nigdzie nie moge go dostac. Chętnie odkupie. prosze pisać na maila kontakt@empressa.pl z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irathy 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 Witam Na gwałt potrzebuję 1-2 ampułek Pregnylu 5000. Bardzo proszę o kontakt posiadaczki/ posiadacza owego specyfiku. kontakt: irathy@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada37 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Witam Czy ktoś może mi pomóc poszukuję trzech ampułek Pregnyl 5000, jestem z okolic Rzeszowa i nigdzie nie mogę dostać.Może ktoś ma do odsprzedania. Z góry dziękuję za pomoc. mój adres e-mail ada32.k@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mazzzzaaaa Napisano Czerwiec 20, 2012 witam was, czytając to wszystko co napisałyście, widze , że brak u nas Pregnylu, ja ostatnio kupiłam bez problemu, pojechałam do apteki i od ręki dostałam, w tę sobotę akurat miałam zastrzyk podany. zap łaciłam za dwie ampułki około 15zł. dziwię się, że niektóre z was próbują zarobić ogłaszając się i to jak zarobić. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mazzzzaaaa Napisano Czerwiec 20, 2012 Aha , dodam, że jestem z Zielonej Góry i u nas nie ma problemu z Pregnylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona127 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Chce odkupic pregnyl pilnie prosze o kontakt Ona721@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja i majek Napisano Czerwiec 22, 2012 witam serdecznie mieszkamy od niedawna w krk i już na początku lipca chcemy zakupić dwa op pregnylu ,,, bardzo prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kk.ol Napisano Czerwiec 23, 2012 pilnie kupie pregnyl bardzo prosze o pomoc ona721@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pilotka01 Napisano Lipiec 2, 2012 MAZZZZAAAA a podałabyś nazwę i adres tej apteki w zielonej górze gdzie dostałaś pregnyl? będę wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honzik Napisano Lipiec 6, 2012 MISIEK a po ile za sztukę ewentualnie 2 i skąd pochodzisz,żeby towar w chłodku podróżował?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honzik Napisano Lipiec 6, 2012 SORKI Miesiek1977 JAKBY CO PODAJ NUMER ALBO ADRES E-MAIL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miesiek1977 Napisano Lipiec 6, 2012 Podaje maila judek@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miesiek1977 Napisano Lipiec 11, 2012 Witam mam do sprzedania nowy GONAL F 75 16 sztuk, TERMIN WAZNOŚCI 07 2013. Swoje szczęście mogę podarować za niewielką cenę komuś innemu. Zapraszam, napewno się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach