Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawna politycznie

slub koscielny - czysta hipokryzja

Polecane posty

smiesza mnie te panny młode, ktore daja dupy przed slubem ,mieszkaja z facetem , nie chodza do koscioła w niedziele, a potem oczywiście biała suknia w kosciele. co za zakłamanie. To jest właśnie ten polski odpustowy katolicyzm. Jedna wielka szopka i tyle

moga isc na cywilny ,zamiast odstawiać szopke w kosciele

Gość piekna sztuka
no i co? dziwki tez sie ubieraja na bialo i nikt im tego nie wytyka!

Gość cywilny nie ma tego uroku
co kosciol...a Bog kocha wszytkie swoje dzieci,nawet te co nie chodza co niedziele do kosciola :P

Gość hehe prawda w oczy kole
juz sie jakies "panny młode " odezwały. zal mi takich pind, ktore nawet nie potrafia samodzielnie myslec i nie byc takimi zaklamanymi sukami. Jak nie mam nic wspolnego z kosciolem-to sie tam nie wpierdalam na jakies sluby etc . i nie robie przedstawienia z jakimis naukami koscielnymi, lazeniem do spowiedzi i przysiegami o wychowaniu w katolickiej wierze, ktora sama mam głęboko w dupie.

Gość cywilny nie ma tego uroku
a nawet te ktore ''zgrzeszyly'' przed... niepoprawna nie zachodz w glowe :O

Gość sdf
po czesci racja.. moj kumpel nie chodzi do kosciola,za to bierze koscielny. my chodzimy do kosciola,koscielny bierzemy,ze soba spimy,ale nie uprawiamy seksu.rodzice troche kpia z nas,a my po prostu czekamy do slubu.to tez zle?

Gość nieobecnnaa
a ty nie dajesz dupy??????

Ty za to pewnie uważasz się za tą lepszą jednocześnie wyzywając nas od pind i suk. Moje gratulacje.

Gość eeeeeee tam
chuj ci do tego :D

Gość hehehehe hehe
czyzby topic- zemsta ze cywilny jest do bani? kazdy ma swoje zdanie na ten temat-ciebie smiesza panny lecace do kosciola w bieli a te smiesza takie jak ty ktore mysla ze kilka minut w USC to slub.to dziala w 2 strony.TEMAT RZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie ze daje mojemu facetowi,a ponadto religie katolicka uwazam za stek bzdur i w zwiazku z tym nie mam zamiaru brac koscielnego slubu, tylko cywilny.

Gość czarna koala
nie zyjesz zgodnie ze wskazaniami kosciola, nie bierzesz koscielnego - i chwala Ci za to. a inni niech robią jak chcą. ocenianie ich zostaw Bogu.

No to pozwól innym żyć własnym życiem. A nie wylewasz tutaj jakieś nieuzasadnione żale na forum.

Gość co za idotka
a co cie to obchodzi autorko??? Kazdy postepuje tak jak chce. Za to ty reprezentujesz super poziom bluzgając na prawo i lewo! Niechce slubu koscielnego to nie bierz, ale nie wpieprzaj sie w zycie innych

"smiesza takie jak ty ktore mysla ze kilka minut w USC to slub". ale masz płytkie myślenie :O

banda hipokrytek,zal mi was

Gość czarna koala
a czemu nas? my chodzimy do kościoła :D

Gość hehehehe hehe
sama mowiesz ze masz w dupie religie i Boga...dla innych wierzacych nawet jesli grzesza po drodze slub koscielny jest wazny...czemu to tak ciezko zrozumiec? czy tobie ktos mowi idz do kosciola?nie!wiec ty tez sie odpierdol i daj innym podejmowac ich wlasne decyzje!

Gość hehehehe hehe
niepoprawna naucz sie czytac-a potem komentuj:P

bo to jest szczyt zakłamania-zyc sobie jak ateista, a potem nagle leciec do koscioła z tym slubem jak ze sraczka ,zero konsekwencji

Gość a mi zal jest takich
panienek ktore chyba znudów zakładają takie durnowate topiki zeby sobie powyzywac kogos. To jest dopiero załosne. Nie masz co robic???

mam co robic, tylko do zalozenia tego tematu natchnęła mnie informacja o ślubie koscielnym najwiekszego lachociaga i zdziry o jakiej słyszałam

Gość a najlepsze są te z brzuchem

Gość ale co cie to obchodzi
???? Ty sobie postepuj jak chcesz, nikt ci nic nie kaze. A to co robią inni nie powinno cie obchodzic!!! Masz az tak mało interesujące zycie ze wpieprzasz sie wnieswoje sprawy???

Ja się przyznaję. Chodzę do kościoła tylko "od święta", bo po prostu nie do końca odpowiada mi ten sposób wyznawania wiary. Ale nie mogę z czystym sumieniem powiedzieć "nie wierzę w Boga", bo byłoby to nieprawdą. Ze swoim narzeczonym uprawiam seks, bo go kocham. Nie uznaję tego za coś złego czy niemoralnego. I co? Jestem zła? Niegodna ślubu kościelnego?

Gość a mi zal ciebie
pewnie sama wzdychasz jak sie cos stanie ''O Boze'' albo ''O matko'' tymczasem religia dla ciebie to stek bzdur co sama napisalas.tylko jak trwoga to pewnie do Boga..