Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość MoniaKr
dzieki Kochane za slowa pocieszenia. posluchajcie, ja staram sie nie zalamywac ale caly czas chodzi mi po glowie to, ze przez taki dlugi czas sie zabezpieczalismy, nie chcielismy dziecka, bralam tabletki anty a teraz, kiedy juz sie zdecydowalismy to jakos sie nie udaje. juz zaczelam myslec ze to jakas kara za to, ze bralam te tabletki, wiem juz mi chyba psychika siada i pewnie uznacie ze cos ze mna nie tak:P ale naprawde takie mysli mnie nachodza. ale to zycie jest pokrecone... a co u was kobitki?

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
CZESC DZIEWCZYNKI, POZWOLICIE ZE SIE PRZYLACZE:) MY ROWNIEZ STARAMY SIE O DZIDZIE - ALE NAS DUUUZZOOOO NO NIE? MY PROBUJEMY OD 7 MIESIECY I ROWNIEZ MAMY NADZIEJE ZE SIE UDA. OBYSMY JUZ NIE MUSIALY PRZEKAZYWAC SOBIE SMUTNYCH WIESCI!

witam mam na imie monika jestem juz prawie dwa lata po slubie i z mezem sie staramy juz 16 mies!!! to jest dopiero załamka macie jeszcze czas szybko zajdziecie do roku czasu duzo dziewczyn zachodzi :) miałam robione badania chormonalne moz nasienie badanie ja miałam w kwietniu HSG !!! i teraz na tab. chormonalnych jade :( i nic ..... cisza za kazdym razem gdy przychodzi @@@@@@@@@ wredna to rycze !!!! ale potem sie mobilizuje i mysle ze moze nastep. cykl sie uda wam tez tego zycze :) bo wiem co przezywacie :) PS. jak moge to sie przyłacze :)

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06...Białystok.........0

Gość IGA.POZNAN
monikaddd witamy serdecznie!!!! Zobaczysz, uda nam sie i wszystkie bedziemy sie cieszyc z upranionego dzidziusia:-) ps. fajny pomysl z tabelą:-)

Gość IGA.POZNAN
STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO

Gość IGA.POZNAN
IGA.............29.............3...........POZNAN.............0

Gość IGA.POZNAN
monisiu ale pamietaj ze ty masz 'dopiero' 22 latka a ja juz 29:-( i mi pewnie bedzie trudniej zajsc w ciaze bo wiek chyba robi swoje:-) tzrymam za ciebie kciuki no i za reszte naszych staraczek rowniez.

Gość lola52
witam wszystnie panie mające nadzieje... ja tez ją ma:P my zaczynamy dopiero starania o dzidzie prubuje określic najlepszy czas na zaczęcie starń cylke mam od 29 d0 32 dni może podpowiecie mi kiedy jest ten najlepszy czas... dodam iz jestem 3 dni po @ pozdrawiam:*

Gość Asiula78
Aśka............31............6................Kraków Dolaczam sie kobitki:-) monikadddd i lola52 witamy, lola52 dolaczaj sie do tabeli:-)

Gość Asiula78
lola52 od 12 dc mozesz intensywnie 'pracowac' :-) nie wiem czy masz jakies objawy zblizajacej sie owulki ja akurat mam takie dziwne klucie w brzuchu i dos duzo sluzu - tempki nie mierze, nie mam do tego glowy:P

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06...Białystok..... ....0 IGA.............29.............3...........POZNAN........... ..0 Aśka............31............6................Kraków .........0

dziewczyny ja jeszcze wpisałam date @ !! kiedy teraz dostane a wy co nie wiecie kiedy Dzieki za miłe przyjecie

Gość Asiula78
A ja spisalam z igi i wyszlo bez @:P no to jeszcze raz, teraz sciagam z moniki hihi

Gość Asiula78
STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Asiula78............31...........6.........17.06..........krakow.........0

Gość Asiula78
dziwczynki milego dzionka wam zycze:-) zmykam do pracki a tam nie mam netu niestety:-(

Gość IGA.POZNAN
hej, ja tez sie melduje na stanowisku:P kurcze nie zauwazylam tej @ dlatego nie wpisalam. ale juz sie poprawiam:P IGA.............29.............3...........26.06...........POZNAN........... ..0

Gość IGA.POZNAN
asiula milej pracki ci zycze:) co tam dziewczynki slychac? u mnie do @ jeszcze daleeeeko ale moze u was pozostalo mniej czasu to sie troche postresujemy:P sluchajcie kobitki, za oknem piekna pogoda, super slonko az nie jest mi zal tak wczesnie wstawac:) pozdrowionka dla was.

Gość MoniaKr
czesc dziewczyny ja tylko na chwilunie, bede wieczorkiem. dopisze sie do magicznej tabeli:P Moniakr...........26..........25........5.07.........lodz............0 uciekam do uslyszonka pozniej:-) ps pogoda rzeczywiscie super. buziaki dla kochanych staraczek i nie tylko dla nich bo nie-staraczki tez nas widze odwiedzaja:-)

Gość MoniaKr
monikadddd przeczytalam twojego posta kochana i wiem co czujesz kazdego miesiaca, zreszta chyba wszystkie tutaj wiemy bo przezywamy dokladnie to samo co miesiac... ja tez rycze jak glupia, maz stara sie mnie pocieszac ale w sumie coz to za pocieszenie ze mowi ze za miesiac napewno sie uda, skoro ten miesiac przychodzi a z nim @:-( ale po to tu jestesmy zeby sie pocieszac i jest nas juz tyle ze nie ma takiej mozliwosci zeby z kazda bylo cos nie tak! jestesmy mlode, zdrowe i fajne babeczki i napewno sie uda! i tak trzymac!

Gość lola52
NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO lola52...........22........1...........5.07...........ns................0 witam:) ja raczej nie mam jakis objawów owulki ale tez jest duzzzzzooooooo sluzu wiec mam nadzieje ze w tym miesiącu jej nie przegapie:P:P pozdrawiam was i ściskam i oczywiście powodzenia:)

Gość lola52
lola52...........22........1...........5.07...........ns ................0 MoniaKr podzielam twoje zdanie w 10000% mam nadzieje wszystkie nasze (sióstr z forum) beda owocne (małe fasloki) :* pozdrowienia

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
czesc dziewczynki, widze ze nasza tabeleczka sie powieksza:-) to i ja sie dopisze:-) STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06...Białystok..... ....0 IGA.............29.............3.......26.06.........POZNAN....... .... ..0 Asiula78............31............6........17.06........Kraków .........0 Moniakr...........26..........25........5.07.........lod z............0 lola52...........22........1...........5.07...........ns ................0

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
czesc dziewczynki, widze ze nasza tabeleczka sie powieksza to i ja sie dopisze STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06...Białystok..... ....0 IGA.............29.............3.......26.06.........POZ NAN....... .... ..0 Asiula78............31............6........17.06........ Kraków .........0 Moniakr...........26..........25........5.07.........lod z............0 lola52...........22........1...........5.07...........ns ................0 PRZYSZLA MAMUSIA.........26..........7..............22.06...........Kielce....0

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
Dzis w pracy dowiedzialam sie, ze jedna z moich kolezanek jest w ciazy:-) starali sie od dluzszego czasu, chyba nawet cos kolo roku ale w koncu im sie udalo! prawde mowiac to ostatnio jest tak, ze gdzie sie nie obejrze to widze kobiety w ciazy hehe, w TV, w gazetach, na ulicy - to chyba jakas obsesja normalnie:P:P:P co tam u was slychac?

Gość ważka79
czesc wszystkim:-) ale sie rozpisalyscie:P nie bylo mnie jakis czas i tyle czytania, supeeeerrr. jak tam dziewuszki, jak ida staranka? mam nadzieje ze intensywnie pracujecie:P witam nowe staraczki, te z ktorymi jescze sie nie witalam heh; lola52 kochana, moze sie okazac, ze za pierwszym podejciem wam sie uda czego zycze ci z calego serca!!!!! ale by bylo fajnie! acha, dziewczyny mam nadzieje, ze jesli ktoras zajdzie w ciaze to nas nie opusci, dopiszemy najwyzej do tabeli zamiast termin @ to termin porodu - bo w sumie to chyba niedlugo jedna po drugiej, po kolei bedziemy ta tabele w ten sposob zmieniac, no nie?????? :)

Gość ważka79
przyszla mamusiu, ja mam dokladnie tak samo, wszedzie gdzie spojrze widze albo kobietki z brzuszkami albo z wozkami... tak juz chyba jest bo poprostu bardziej na to uwage zwracamy. ale poczekajcie, jak sie rozkrecimy to i my bedziemy tymi obserwowanymi przez inne:P nie ma mnie w tabelce, musze cos z tym zrobic ale nie wiem czy potrafie:P STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Monikaddd.......22........17......17.06...Białystok..... ....0 IGA.............29.............3.......26.06.........POZ NAN....... .... ..0 Asiula78............31............6........17.06........ Kraków .........0 Moniakr...........26..........25........5.07.........lod z............0 lola52...........22........1...........5.07...........ns ................0 PRZYSZLA MAMUSIA.........26..........7..............22.06...........K ielce....0 ważka79 ...................29..............8.................14.06.............Radom...................0

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
wazka, no co ty, nie opuscimy forum za zadne skarby! jak juz bedziemy w ciazy to bedziemy sie dzielily doswiadczeniami troszke innymi niz teraz, ale napewno beda one przydatne dla innych 'sisters' z forum:P

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
nooo wazka super sobie poradzilas z tabelka kochana!