Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 misia1990........19..........1.......02.07........Bielsk o-Biała............0 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Sralis Margolis...36........1..........10.07........Kraków...... ...........1 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 Kasssiula.........26.........4.........3.07...........Bi elsko................0 AAAAA1980......28.........2........27.07.........POZNAŃ ................0 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1. lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 wiolkcia...........27..........3.......1.08...........zabrze.................0 BRZUCHATKI : NICK..........WIEK...CYKLI...TC....TERM.POR......MIASTO. ...DZIECI bratka_.......27........11......5......08.03.2010.....Tr ójm iasto....0 wazka85......24.........1.......4......09.03.2010... ...Lisburn........1 Moniakr........26...............3....................... ......Lodz .........

olejek z wiesiołka bardzo dobrze działa na płodny sluz- zwieksza jego ilośc i troche rozrzadza by plemiczom było łatwiej dotrzec do jajeczka. bierze sie go od 5 dnia cylku-(niektórzy od pierwszego) do owulacji 1-2 tabletek 3 razy dziennie. czytałam bardzo duzo pozytywnych wypowiedzi na jego temat- mam nadzieje iz dla mnie takze bedzie los łaskawy po jego stosowaniu :) kala83 - gratuluje dzieciątka pod Twoim serduszkiem :P:P:P

Gość lolcia52
chyba tez sie skusze na ten specyfik,,,:P jutro zaczynam nowa partie kwasu foliowego:P:P wiec kolejny cylk przedemna mam nadzieje ze tym razem bedzie owocny:P:P buziole

czesc wszystkim!! tak sobie siedze i mysle, ze szęściary z Was z tego powodu, że jestescie zdecydowane i sie staracie \"pełną parą\" o maleństwa. Ja mam chyba większy problem z moja psychą, bo z jednej strony chciałabym juz miec dzidziusia, a zdrugiej strony strach przed wszystkim co z ciążą związane mnie blokuje do tego stopnia, że nawet nie rozpoczynamy starań. Juz mi jest smutno, bo mąż wiem jak bardzo chciałby żebym zaszła w ciążę, ale cóz z tego skoro moja nienormalna psychika na to nie pozwala... cały czas jak tylko o tym mysle to mam jakies urojenia ze cos bedzie nie tak. Zaczynam miec ego dosyc :(

Zolinka - miałam tak jak Ty jeszcze jakies pół roku temu!!!!! Dopiero teraz juz tak naprawde bardzo chce i nic juz mnie nie powstrzymuje. To minie. Moze potrzebujesz jeszcze czasu? Te wszystkie czarne mysli odejda i będziesz mysleć tylko o tych dobrych stronach :) Ja juz mam za soba 2 dni staran i dzis kolejny wieczorek przed nami wiec się nie obijamy :) Powodzenia Dziewczyny. Odezwe sie w poniedziałek bo wyjezdzam :)

czesc dziewczynki:) zolinka, ja tez sie boje... chyba kazda z nas odczuwa strach -bo \'idziemy w nieznane\'... mi juz po woli mija, im dluzej sie nie udaje tym bardziej jestem \'zdesperowana\' hehe:) kochanie, moze to jeszcze nie jest \'twoj czas\'? moja siostra zawsze powtarzala ze kiedy kobieta czuje ze to ten wlasciwy moment na dziecko to nic jej nie powstrzyma i strach odchodzi gdzies na dalszy plan... zolinka, nic na siłę, moze odczekaj jeszcze troche i glowa do gory!!! trzeba myslec pozytywnie, pamietaj:-) zapraszamy do nas, jak pogadasz troszke z takimi zdesperowanymi jak my to moze strach minie...;) trzymam za ciebie mocno kciuki!!! lolcia ja chyba tez pomysle nad braniem tego wiesiolka... wiolkicia, WITAM:) fajnie ze jestes z nami:) AAAAA1980 milego pobytu - dziekolwieks sie wybierasz:) tylko sie tam nie ociagaj hehe, pracuj pracuj, zeby byly efekty:))))

Gość magdalenka.s
czesc:) bibi dzieki za info:* a jesli chodzi o testy owu to spokojnie mozesz zamowic przez internet, ja nie mialam z tym problemow zadnych i sa tansze:) tyle ze u mnie nie pomogly jak dotad:( tzn niby wiem kiedy jest owu ale co z tego - i tak sie nie udalo. juz sie poprawiam:P nie udalo sie ale sie UDA;) zolinka:)))) glowka do gory!!! zobaczysz, bedzie dobrze. przyjdzie twoj czas i nie bedziesz myslala o niczym innym jak tylko o zajsciu w ciaze a pozniej to niech sie dzieje co chce:) AAAAAAA powodzonka;) wiolkcia wiesiolek jesli nawet nie pomoze to napewno nie zaszkodzi:))) ja tez stosuje.

monikaddddd ty wsteciucho jedna:P:P:P:P kurcze lańsko ci sie nalezy. jak to marne efekty, co to za narzekanie???? hmmmm? zobaczysz, beda takie efekty ze ho ho;) a teraz na powaznie, monisiu, uszki do gory, musisz wierzyc i nie wolno ci sie zalamywac:)

Gość bibi2206
cześć dziewczynki ja w tym cyklu też stosuje wiesiołka dziś już 11 dc. i zobaczymy ja też czytałam duzo dobrego o nim, sporo dziewczyn zaskoczyło po nim juz w pierwszym cyklu wieć ja też mam nadzieję chociaż pisza ze efekty są dopiero po 2-3 cyklach. ja zauwazam zmiane w sluzie, którego wczesniej niemalze w ogole nie widziałam.:D

Witam dziewczyny, podczytuje Was i czytam za Was kciuki, Ja co prawda nie staram się ale wiem ile to kosztuje bo sam to przechodziłam 2,5 roku temu. Ale uwierzcie mi przyjdzie taki moment ze wszystkie zobaczycie 2 kreseczki. Ja tez sie długo starałam i wariowałam a jak odpuściłam totalnie to w pierwszym miesiącu sie udało. Dziś mój syn ma 17 miesięcy więc głowa do góry będzie dobrze

dzięki wszystkim za słowa otuchy :) moze faktycznie jeszcze nie pora na mnie? tylko czemu te latka tak uciekaja :( ja mysle ze boje sie zmian jakie niesie za sobą ciąża - zmian w życiu zawodowym, z którego jestm zadowolona, boje sie ze wszystko sie posypie... ale ja głupia jestem jak mogę mówić ze sie posypie skoro zajde w ciaze? masakra co mi sie w mozgu dzieje :(

czesc dziewczynki:-D ojojoj mamy nowe kolezanki :))))))))))))))))))) witam was dziewczyny! zolinka ja tez dopisuje sie do mega cykorów hehe, niestety tez miewam czarne mysli ale staram sie z tym walczyc. a ile masz lat? bo wiesz, ja to juz stara jestem:P moze dlatego juz mi ten strach przechodzi:) peggy, dzieki za mile slowa, i za to ze jestes z nami:)))) zagladaj jak najczesciej do nas:)))))) monikadddd 🌼 dla ciebie!!!!! nie dołuj sie, zobaczysz, bedzie OK! iga jak pecherz? moniakr i co u ciebie??? BUZKA MIŚKI!

zolinka jesli chodzi o prace to ona ci nie ucieknie - ja sobie to powtarzam a na dzidzie moze byc kiedys za pozno. tzn ja juz po 30 jestem:( . dlatego zdecydowalismy sie teraz. zreszta tak na to wszystko patrzac to nigdy bym sie nie zdecydowala bo a to praca, awanse, a to remonty w domku a to jakies super wakacje a to imprezki... to wszystko moze poczekac:-) to jest moje zdanie:)

czesc asiula:) moj pecherz zyje i ma sie dobrze;) jest lepiej chociaz jeszcze nie tak jak powinno byc. ale bedzie ok:) dzieki za troske:* no wlasnie ciekawe co u moni... monia daj znac bo my sie tu martwimy! asiulek powiem ci ze mysle teraz podobnie - praca i wszystko inne moze poczekac:) kiedys bylo inaczej i moze rzeczywiscie nie bylam gotowa... ale strach i dziwne obawy pozostaly do dzis niestety takze zolinka, jedziemy na tym samym wozku;)

STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Sralis Margolis...36........1..........10.07........Kraków...... ...........1 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 Kasssiula.........26.........4.........3.07...........Bi elsko................0 AAAAA1980......28.........2........27.07.........POZNAŃ ................0 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1. misia1990........19..........1.......29.07........Bielsk o-Biała............0 lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 wiolkcia...........27..........3.......1.08...........za brze.................0 BRZUCHATKI : NICK..........WIEK...CYKLI...TC....TERM.POR......MIASTO. ...DZIECI bratka_.......27........11......5......08.03.2010.....Tr ójm iasto....0 wazka85......24.........1.......4......09.03.2010... ...Lisburn........1 Moniakr........26...............3....................... ......Lodz .........

Gość kamilsien
hej dziewczeta:-) co slychac? ja sie dzis dowiedzialam ze mojej siostry najlepsza kumpela po 7 LATKACH !!! zaszla w ciaze. staralli sie tak dlugo i w koncu sie doczekali. a problemem byly podobno stwierdzone u jej meza kamienie na nerkach i w cewce moczowej............

Gość kamilsien
pewnie nikogo nie ma, ja to mam farta;) spadam cos przekasic, bede pozniej:) moniakr sie nie odzywa... mam nadzieje ze u niej wszystko w porzasiu.

Gość kamilsien
a i jeszcze super ze sa z nami nowe dziewczynki:))))))))) buzi buzi dla was:-*

hejo. a więc jak ktos bardzo chce, wierzy i działa to ednak jest wszystko możliwe. moja kuzynka tez sie dosyć długo starała- bo jej wybranek miał jakies problemy z plemiczkami- no ale udało się im- teraz chyba zaczyna 3 miesiąc nosić w brzusiu dzidzie- strasznie jej zazdroszczę. mam nadzieje ze niebawem my zaciążymi i także bedziemy się cieszyć z roznącego brzusia :)

Gość kamilsien
no wlasnie, niektorzy bardzo dlugo sie staraja i mimo to nie traca nadziei ale to jest takie trudne... czlowiek ma czasami dosyc wszystkiego:-( nie wyobrazam sobie czekac rok czy dwa a co dopiero 7 latek...chyba bym sie wykonczyla.

Gość kamilsien
acha i dziewczynki pisaly cos o strachu - ja tez mam niezlego wiec nie martwcie sie ze jestescie 'inne';) niestety ja widze wszystko w czarnych kolorach i jeszcze w ciazy nie jestem a juz wymyslam 'co by bylo gdyby...' - zupelnie niepotrzebnie. ale co zrobic, takie juz jestesmy.

Gość kamilsien
a nie wspomne o porodzie.......... sluchajcie ja jestem za cc chociaz mam blade pojecie o tym jak to jest w przypadku naturalnego a jak cc. ale taka panikara ze mnie ze bym te porodowke rozniosla chyba a polozne jakby posluchaly moich narzekac to by mnie przeklneły hehe

zapewne to by było męczące i stresujace lecz czy zrezygnowałybysmy gdyby był jakikolwiek cień nadziei??- niesądzę- nawet jak by szans nie było to rezygnacji także nie- dużo tez działa psychika- więc w miare możliwości(wiem że to nie jest łatwe) trzeba troszkę sobie odpuscić, wyluzować- cieszyć się bliskością z ukochanym męzczyzną. ostatnio strasznie wkurzył mnie taki przypadek-kolezanka mojej siostry(19 lat) odstawiła tabsy bo już nie miała kasy na nie- no i ocywiście współżyli bez zabezpieczenia no i wpadła w pierwszym cyklu( ja juz po 2 i nic) ale niestety poroniła bo to była chyba ciąża poza maciczna(ucieszyła się gdyz nie ma warunków na dziecko) no i nic ja to nie nauczyło i teraz jest znów w ciąży. mnie aż serce zabolało jak się dowiedziałam- żal, smutek, nienawiśc do całego świata- maega smutasnych uczuć naraz- bo my się tu tak staramy a tu nic i nic :(:(:(

nawiązując do porodu to owszem kazda chyba z nas boi sie tego bólu. ale może przytoczę słowa mojej bratowej- "te które chca mieć cesarkę nie wiedzą co mówią". ona rodziła pierwszego synka naturalnie a druga córeczkę niestety musiał przez cesarkę bo miała komplikacje z dzidzią. po cesarce dużo dłużej dochodzi się do siebie- podobno strasznie bolą szwy-, podbrzusze, dzwigac nie można i dłuzej się goją, no i zostaje blizna niestety. ja bym chciała rodzic naturalnie , w pozycji pionowej, tak mniej boli i nie trzeba przecinać nas. w tej pozycji działa grawitacja i mniej boli

Gość kamilsien
wiolkicia, tak juz niestety jest. dziewczynki wczesniej pisaly o patologicznych rodzinach ktore 'narobia' dzieci i pozniej nie ma kto tych biednych maluchow wychowywac:-( ja znam taka pare ktora ma trojke dzieci, ledwie wiaza koniec z koncem, jeden chlopiec nie skonczyl nawet podstawowki, ćpa, kradnie - ogolnie masakra. i im sie jakos udalo choc nie mieli warunkow, choc sie nawet nie starali...

stety na takie sytuacje nie mamy wpływu :(:(:( live is brutal niestety :(:(:( ważne jest to iz nasze dzieci będa chciane, kochane i wychowywane na pożądnych ludzi :)

dzis rozmawialam z kolezanka i ona miała normalny okres nie plamienia do 3 miesiaca. i co tu teraz myslec

czesc dziewczynki:-) misia to sie podobno zdarza... nie wiem czym to jest spowodowane, podobno nawet lekarze niebardzo wiedza i nie potrafia wytlumaczyc ale tak bywa. czytalam gdzies o kobiecie, ktora miala przez pierwsze 3 miesiace krwawienia, nie plamienia, mimo ciazy tyle ze krotsze niz 'normalna' @. ale to sie zdarza rzadko.

wiolkicia po takich intensywnych starankach to my te nasze pociechy rozpiescimy normalnie;)

no baaa:):):):) nie ma innej opcji :):):) tak tez bedzie na poczatku jak będa takie malunie i delikatne- w póxniejszym wieku zaczną się zakazy- chociaz zapewne zawsze bedziemy to odkładac- bo ono nadal bedzie dla nas takie malunie i niewinne :)