Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

tak Omiś - i polecam jeśli ktoś lubi mniej żwirowo-kamienista plażę, poza tym jako (chyba) jedyna plaża w chorwacji ma spokojne zejscie do morza, tzn. nie od razy po dwóch krokach metr tylko bardzo spokojnie mozesz isc kilkadziesiąt mertów i lajt bo do pasa wody :) dla tak wyśmienitych pływaków jak ja to idealne warunki na tarzanie sie na materacu :p

czyli jak? mma jutro poprsoic pania o fioletowy żel do masazu durexa?? czy cos pokickałam

Gość kamilsien
no mi taka plaza tez by pasowala... przynajmniej bym sie nie utopila hehe bo znajac moje zdolnosci..................

Gość kamilsien
popros o durex play - fioletowy albo w drogerii wybierz sobie sama jaki chcesz:-)

ale ja nie wiem czy on jest najlepszy, jest napewno zimny:Dw sumie dobry na lato:P:Pale pewnie kazdy taki jest?!chyba?!

cholerka bo moze ja taki mam a nic o tym nie wiem:P:P:P:P musze poszukac po szufladach moze moj mezulek zakupil a nie chce sie pochwalic bo sie wstydzi;)

Gość kamilsien
zolinka wisniowy jest super:) taki rozgrzewajacy w sam raz na jesienne wieczory...........................

ehhh to mnie nakręciłyście, jutro go musze zdobyc. a tak wogóle to dzisiaj postanowiłam sie zatroszczyć o siebie więc zafarbowałam włoski, poszłam na solarium żeby utrwalic opaleniznę więc jestem pozytywnie nastawiona na dzisiejszy wieczór :P mężus sie właśnie poszedł kąpać bo powiedziałam że teraz mam chwilę dla was!! :) więc mi nie przeszkadza

Gość kamilsien
bo my super babeczki jestesmy!!!!!

to może kupie kilka :p a jak się mąż zorientuje że to wasza sprawka to mi każe częściej tu na forum bywac :P

Gość kamilsien
iga poszperaj hehe moze cos jeszcze znajdziesz:) mamy juz zele i nakladki, znacie cos jeszcze?????? przyznac mi sie tu teraz:-D

Gość bibi2206
to może teraz coś o naszych drugich połowkach ? :)

ciesze sie, ze Parys przypadl do gustu, gdzies kiedys slyszalam imie dla kota takie wlasnie...to temat zalatwiony:D

Gość bibi2206
oczywiscie jak skonczymy tematy zelowe !!!!!!!!!!!!!

Iga - jutro robię ciasto - postanowione! jako "nadzienie" zastosuje gruszki i brzoskwienie myslisz ze bedą dobre?

zolinka ja nigdy nie robilam ciasta z gruszkami - zawsze dodaje jablka albo sliwki albo truskaweczki... ale sprobuj:-)

uwaga - jestśmy obserwowane! własnie moj mężuś usiadł niedaleko i spytał "co piszesz"?