Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

o nieeeee!!!!! napisałam się i co???nie ma tej wiadomości :( bratko ja robię tylko jedno risotto z przepisu teściowej,bo mój M.lubi.ale to takie proste danie,bez szału.napiszę wieczorkiem przepis może komuś posłuży,bo nie jest skomplikowany. a moja przyjaciółka uwielbia risotto z kurczakiem,zielonym groszkiem i serem pleśniowym blue.nigdy nie robiłam,ale podobno pyszotka :)

Gość tysia123
dzis jacys wszyscy są zmeczeni ;/ no stronka 200 coraz bliżej ;) zobaczymy komu sie uda ;)

mi raczej się nie uda, bo zaraz uciekam.ale obstawiam tysię,żolinkę,karolinkę albo Oli...wy dziewczyny ostatnio dyżur na forum pełnicie ;) i tak trzymać :) no to do usłyszonka.buziole.

Ja to risotto najczęsniej robię z kurczakiem, zielonym groszkiem i marchewką, ale zjadłabym jakieś inne. Też się głodna zrobiłam, na szczęscie za pól godzinki do domu :D

STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@...... .MIASTO(WOJ)......DZIECKO Coolturka..........28.........1.........04.09.......Wars z awa.........0 Radosna27............27........5.........12.09.......Kie lc e...........0 ważka79 ...........29........11.........14.09.......Radom........... .0 Asiula78............31.........8............15.09....... Kra ków ...........0 IGA.................29.........7..........15.09......POZ N AN.............0 żolinka..............28..........1.........16.09...... jaworzno.........0 tysia123............27.........5........18.09.......lub lin...............0 magdalenka.s.....29.........7.........20.09.......gdańsk . .............0 kamilsien..........29.........8.........20.09.......Z amo ść............0 s2......................24........11..........20.09..... ...Poznań..........0 AAAAA1980.........28.........4.........21.09.......POZNA Ń ..........0 zuzanka staranka 80.29......9.......22.09.......Koszalin.............1 Sralis Margolis.......36.........4.........26.09.......Kraków...... .....1 Iza_R.................30.........9.........28.09.......Ł ódź..............1 ciamciaramciam...25.........4.........28.09.......Wrocła w .. ......0 wiolkcia..............27.........5.........03.10.......z abrze...........0 Oli14...................29.........16.......04.10....... .Haga.. .........0 Gosiątko21...........21.........3.........19.09........Z .Góra..........0 Koralina82............27.........4.........06.10........ ...Byd........0 Kati25+................25.........7.........02.10....... woj.śląskie......1 BRZUCHATKI : NICK.......WIEK...CYKL..TC...TERM.POR....MIASTO...O.M..D ZIECI bratka_......27....11....14....05.03.10....Trójmias to...28.05...0 wazka85.....24.....1.....8.....09.03.10....Lisburn. ......3.06.....1 Moniakr......26.....3...........02.03.10.......Lod z................... Monikaddd...22....18...........26.03.10....Białysto k............ misia1990....19....3.....5/6...05.05.10....Bielsko-Biała ..29.07....0 anulka-84....24....5......5.....07.05.10...Bydgoszcz.... ..27.07....0 bibi2206 .....26....5 ....6.....02.05.10.... wawa ........29.07......0

hejo lasencje :):): ja tradycyjnie w pracy i całe szczęście bo tu mam neta i moge do was zaglądać- w domciu rodziców niestety umowa się skończyła i nie chcieli przełuzać;/;/;/ jeżeli chodzi o ilość dzieci to bardzo chce 2 i na tym zakończyć- marzeniem by było aby najpierw była dziewczynka a potem chłopczyć. teraz jak wiem jak trudno jest o dziecko płec jest mi zupełnie obojetna byle by było :) a jeżeli chodzi o risotto to ja nie mam jakiegoś specjalnego przepisu. kupuję warzywa na patelnię i dodaje do nich ryż i jest, no i miąsko

witam was dziewczynki przepraszam ze tak zadko zagladam ale praca dom i tak się to kręci :)

Hej dziewczynki! No ja Wolkcia tez jeszcze w pracy. Chyba kazda kobitka chcialaby miec coreczke :) No przynajmniej zawsze sie z taka opinia spotykam. Ale rzeczywiscie, najwazniejsze zeby bylo i zeby bylo zdrowe. Bo jak pojawi sie na swiecie to i tak jest naj :) Wiolkcia a ty juz u tego lekarza bylas czy jeszcze przed Toba?

Misia, najwazniejsze ze zagladasz :) Jak tam samopoczucie?

no niestety lekarz dopiero przede mną;/;/;/ na 21-go mam wizyte na 22-gą;/;/;/ no ja w pracy tradycyjnie do 21-ej;/;/;;

Oj to przepraszam Wiolkcia, ale nadrabialam zaleglosci w czytaniu i za duzo informacji. Ale dobrze ze idziesz :) Bedzie ok!

Gość kamilsien
czesc wszystkim:)

Gość kamilsien
laski cos dziwnego dzieje sie z moim kompem... sam sie wylacza co jakis czas:(

boli mnie brzuch :( ale to nic zbiera mnie choroba i juz mam 37 stopni goraczki czuje sie fatalnie a w osrodku moga mnie dopiero rano przyjac :(

jatez tak miałam z kompem, mówili ze moze to być z asłaby zasilacz albo cos z kartą graficzna ale nikt nie wiedział na 100% u moich teściów często się tak robi jak np wykonuje operacje kopiuj wklej. dziwne to bo nie wiadomo czemu

Gość jasna cholera jednak życie
jest dziwne;/..przyznam ze nie sądzilam ze mozna miec takie problemy z zajsciem w ciąże;/....jak sie tu naczytałam to SZOK...jestem ponad rok po slubie...dzieci zbytnio nie chcialam...moze za pare lat...teraz mialam sie wybawic...w podrozy poslubnej mialam dni plodne...jeden stosunek do środka..jeden tylko jeden...myslałam co tam jeden raz...no przecież nie zajde...eee...wkoncu maz chcial a ze ma uczuclenie na prezerwatywy a zawsze bylo przerywane....i.....teraz mi siedzi na kolanie i beeee beee....5-tego wyszłam za mąż i dokładnie 9 miesiecy później 5-tego moja smerfetka sie urodziła..;]...gdzie tu logika;]......zyczę powodzenia wszystkim starającym sie;)...

Kurde misia to nie dobrze, a mowilas im ze jestes w ciazy? Ja to jak zwykle panikuje pewnie....ale kurcze wiesz...moze ich jakos przycisnij?

Ano tak to jest kolezanko, moze na tym wlasnie polega nasz problem ze my za bardzo chcemy :D Zycie bywa przewrotne!

tak to niestety jest że jak się staramy to z marnym skutkiem a jak na luzie bądz ze swiadomością że jeszcze nie teraz to migusiem się uda- szkoda tylko że m=nie można wyłączyć tego starania- tej chęci macierzyństwa

pewnie że dobrze, jak tylko masz jakies obawy to takie nasze prawo- iść sprawdzic co jest nie tak a szczególnie jeśli jestesmy w ciąży

Misia nawet sie nie zastanawiaj. Lepiej w twoim stanie popanikowac troszke niz zeby cos mialo byc nie tak! Jedz jedz...najwyzej Ci powiedza ze to nic i juz. Ale bedziesz miala spokojna noc!

Kamila...ehhh z kompem to nie poradzisz nic. Moze byc wszystko. Moze sprobuj go zdefragmentowac i jakims antywirusem potraktowac. Tak na wszelki wypadek.

Jeszcze 20 min i uciekam stad...Dzisiaj u nas sliczna pogoda a ja musze siedziec w biurze......wrrrr. Wiolkcia ty zawsze tak wieczorkiem pracujesz?