Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość Zapraszam mamy
Dziewczyny zapraszam do rozmowy na prywatnym forum, bo pewnie i do was zawitają nie długo wredne pomarańcze http://cafe-mama.phorum.pl/ Zapraszam na kulturalne rozmowy

Gość IGA.POZNAN

Gość IGA.POZNAN
bibi, cos nam juz chyba na mozg pada hehe bo rzeczywiscie jakos tak smutno od rana... ja tez mysle ze z kazdym kolejnym cyklem jest gorzej - jej nie wyobrazam sobie co bedzie dalej - zeświruje chyba:P a mam kolezanki ktore staraly sie ponad roczek - a ja taka stara juz jestem:-((((((((((((((((((((((( :P:P:P

Gość ważka79
dziewczynki witam was serdecznie w ten piekny dziennnnn:D NIE ZALAMYWAC MI SIE TU!!! BO DAM PO D... I SIE SKONCZY TO NARZEKANIE:p igus poczekaj jeszcze troszke moze wlasnie na tym plamieniu sie skonczy:-) trzeba byc dobrej mysli, a co! bibi, niestety z kazdym kolejnym cyklem czlowiek czuje sie gorzej ale sluchaj kochana, moze ich nie bedzie wogole...:) do zapraszam mamy: ale my tu tez kulturalne rozmowy prowadzimy:-)))) no nie dziewczynki? ale dzieki za zaproszenie. wazka85 informuj nas na biezaco i olej tego pryszcza:P on pewnie i tak nie ma zadnego zwiazku z @:-D jej jak masz fajnie ze masz w domku chociaz jednego maluszka, 'tes bym kciała':P asiulka super ze jestes tak optymistycznie nastawiona!!!! monikadddd ty nasz forumowy usmiechu:-) widze ze tez myslisz pozytywnie i tak trzymac dziewczynki!

Gość ważka79
IGA nie bredź ze stara jestes:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość Zapraszam mamy
ale ostatnio pomarańcze coraz bardziej dają tu w kość, wiele mam ucieka na prywatne fora więc jeśli macie ochotę to zapraszam i was:) http://cafe-mama.phorum.pl/

Gość IGA.POZNAN
no mowie ze mi na mozg padlo chyba:P musze sie troszke pouzalac nad soba i potrzebuje kogos kto mnie po glowce pogłaszcze:-D a ty wazka chcesz mi dac po glowie - niedobrze:P zeżarłam pół ogromniastej czekolady.........................ze stresu. bez komentarza:P

Gość ważka79
jakie pomarancze????? sorry nie wiem o co biega:P od nas nikt nie ucieka my sie tu ladnie w kupie trzymamy i jest fajnie:-) to moze ty sie do nas przylacz:-D my rowniez serdecznie zapraszamy:-D

Gość ważka79
iga oddaj ta czekolade natychmiast!!!! no chyba ze mozesz ja pozerac tak bezkarnie to ok:P

Gość IGA.POZNAN
wazka moge moge, jeszcze moge ale nie wiem jak to sie skonczy bo po czekoladzie nawala mnie glowa:-( ale co tam... nie moglam sie opszec hihi

Gość IGA.POZNAN
oprzec nie opszec....to tez pozostawiam bez komentarza:P

Gość ciężarna-
czesc dziewczynki, czytam wasz temat od jakiegos czasu i postanowilam ze cos wam napisze:)))) pozwolicie mamm nadzieje ze czasami do was zajrze i sie odezwe, polubilam was:-)))))) U nas bylo tak: ponad 2 lata ciaglych staran i nic. kilka roznych diagnoz a wsrod nich policystyczne jajniki, nierownowaga hormonalna i ...banał - stres i wielka chec ciazy. pewien lekarz kiedys zapytal podczas wizyty czy naprawde jestem zdecydowana i czy jestem pewna ze chce dziecka - powiedzialam ze jasne a on spokojnie stwierdzil: odpocznij nie mysl o tym. wrocilam do domu wkurzona. co on moze wiedziec o tym!!! pierdzieli tzry po trzy ze mam sie nie stresowac ale niech powie jak mam to zrobic... a poszlam do niego poniewaz kolezanka powiedziala mi ze to swietny lekarz, stawia trafne diagnozy - czulam ze bedzie moja ostatnia deska ratunku... a tu po wizycie poczulam sie oszukana ze nikt mi nie chce pomoc wiec przestalam chodzic do lekarzy, przestalam myslec o ciazy i zylam dalej. ja sie prawie pogodzilam z tym ze nie bedziemy mieli dziecka...po kilkunastu miesiacach od tej wizyty postanowilam robic testy plodnosci.. nic nie dawaly i tak zero rezultatu. ponadto moj okres wystepowal nieregularnie a czasami nawet nie pojawial sie...stracilam nadzieje. w styczniu spoznial mi sie (jak zwykle) wiec zylam sobie dalej niezwiadoma ze jestem w ciazy!!! zauwazylam ze stalam sie wrazliwa na zapachy - odrzucalo mnie od miesa... zrobilam test i... 2 kreski!!! kolejne testy tez byly pozytywne wiec poszlam do lekarza ktory potwierdzil ciaze. dziewczynki!!! warto bylo czekac tyle czasu. zrozumialam ze ten lekarz mial racje - nie chcial faszerowac mnie chemia bo po co??? nie bylam przeciez chora...Czasem trzeba zwolnic zastanowic sie dac czas swoijemu organizmowi i nie koniecznie szukac pomocy w farmakologi... a ja glupia nie wierzylam mu i na sile chcialam sie leczyc... a jednak, przestalam sie stresowac bo po co skoro bylam bezplodna... czekalam na cud a natura zrobila swoje ( nawet bez okresu mozna zajsc w ciaze trzeba trafic na czas kiedy to jedno cenne jajeczko sie pojawi i zostanie zaplodnione a to jest mozliwe, ja teraz juz to wiem:-) kobiety, trzymajcie sie i nie traccie nadziei!!! jestem z wami! ps. pod koniec sierpnia zostane najszczesliwsza na swiecie mamusią czego i wam zycze. kasia.

Gość liwka77
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :) NICK........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Liwka.......32........1........01.06.......Pabianice(łódzkie..........1 Jestem szcześliwą mamusią 9-cio letniego chłopca, długo zwlekaliśmy z decyzją o drugim maluszku... niestety :(. Czas płynie nieubłaganie- najmłodsza niestety już nie jestem ;) To pierwszy miesiąc naszego starania... mam za sobą 2 testy- chyba zwariowałam!!!- niestety jedna smutna kreseczka. Chyba zaczynam świrować! Co będzie później??? Pozdrawiam Was ciepło i życze dwóch kreseczek :)

Gość bibi2206
ale fajnie cięzarna kasiu ;D ale mnie podniosłaś na duchu, ja też mam problem czasami z @ i wariuję po prostu ze jak nie ma @ to i nie ma szans na zapłodnienie, poza tym czas jaki sie starałaś i miałaś siłę, dziękuję ci za tą wiadomość, bądz z nami i wspieraj nas bo my czasem ( tj dziś tracimy już nadzieję). przesyłam buziaki ale będziesz szczęsliwą mamusią i to już tak niedługo:D ciążowe fluidki już są na naszym forum chi chi :D

Gość bibi2206
liwka ale zmień sobie termin @ na następny już :) witam seredecznie nowe koleżanki na naszym forum

Gość ciężarna-
bibi napewno nie bylo tak, ze pojawiajaca sie raz za razem @ nie powodowala u mnie poczucia beznadziejnosci calej tej sytuacji i ogromniastego dolka psychicznego. nie jestem mega silna osoba bo moze tak to zabrzmialo:-) tyle ze po jakims czasie poddalam sie... ciaza nie byla tym o czym myslalam non stop. nauczylam sie korzystac z zycia. i to chyba spowodowalo ze blokada puscila:-D jasne ze bede was odwiedzala bo siedze teraz w domciu na zwolnieniu i ten czas mi sie dluzy:) zobaczycie, niedlugo bedziecie sie jedna po drugiej chwalily brzusiami:)))))))

Gość IGA.POZNAN
kasia jak dobrze ze jestes:)))) super ze ci sie udalo, niedlugo bedziemy ci gratulowac dzidziusia:-) wiesz, lezka mi sie w oku zakrecila jak czytalam to co napisalas... tyle czekania... ale najwazniejszy jest efekt koncowy, prawda??? witamy liwka, wiesz, mam rodzinke w pabianicach:-))))) zaraz wklepie cie do naszej tabeli:) tylko rzeczywiscie musisz zmienic date nastepnej@ :-) STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 kamilsien........29..........6........23.06........Zamoś ć................0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....... .............1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Liwka.............32........1..........01.06..........Pabianice.............1 Brzuchatki : NICK..............WIEK.......ILOSC CYKLI....WIEK CIAZY ....MIASTO

Gość IGA.POZNAN
anahita i kala gdzie jestescie???? dziewczynki chyba zapomnialy ze wprowadzilysmy kary (cielesne) za nieodmeldowanie sie na forum przez czas dluzszy niz 2 dni:P:P:P

Witam Nowe Dziewczyny :) Chodzę wciąż do toalety i mimo ze wczoraj był termin @ to wciąż jej nie ma.... Hm.... .

Gość IGA.POZNAN
kasia tez chcialabym sie wyluzowac no i zeby z tych naszych staran cos wyszlo... tylko problem w tym ze my sie chyba teraz nie stresujemy jakos bardzo, za krotko sie staramy zeby juz zaczac wariowac tak na powaznie. jasne ze kiedy dostaje @ to mnie sz.... trafia i lapie dola ale lapie go na krotko i zyje dalej... nie jest tak ze mamy obsesje na punkcie dzidzi bo to jeszcze za wczesnie hehe. i dlaczego sie nie udaje???

Gość IGA.POZNAN
AAAA1980 czyzbys byla pierwsza ktora wskoczy do drugiej tabelki??????????????????????????????????? :)):):):) zycze ci z calego serca zeby tak bylo!

Gość IGA.POZNAN
dokladnie, tu mozemy sie wygadac, pomarudzic troszke hehe, pouzalac sie nad soba kiedy trzeba no i pocieszamy sie wzajemnie:-D ja nie wyobrazam sobie zebym miala tak meczyc mojego meza hehe on by tego dlugo nie wytrzymal chyba a my kobitki to co innego - twarde sztuki jestesmy:P

Gość ciężarna-
i o to chodzi dziewczyny, zeby wyrzucic z siebie to co nas boli, zeby pozbyc sie tego, co nas dreczy i oczyscic atmosfere wokol nas:-) AAAAA1980 a moze warto zatestowac i miec pewnosc niz biegac co chwila do toalety??? :-D

Gość liwka77
poprawiam natychmiat :) troszkę nie doczytałam i założyłam, ze chodzi o ostatnią miesiączkę :) NICK........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ) .. ...DZIECKO Liwka77.......32........1........29.06.......Pabianice(łódzkie)..........1 Iga- nie uwierzysz ale ja mam rodzinkę w Poznaniu :) AAAA1980- trzymam kciuki!!! A swoją drogą to nasi mężowie też powinni mieć takie forum, cos mi sie wydaje, że nie mniej to przeżywają...

Gość IGA.POZNAN
no to raz jeszcze wklejam:-) STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 kamilsien........29..........6........23.06........Zamoś ć................0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....... .............1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Liwka77..........32........1..........29.06..........Pa bianice............1 Brzuchatki : NICK..............WIEK.......ILOSC CYKLI....WIEK CIAZY ....MIASTO liwka moja ciocia mieszka na osiedlu niedaleko takiego fajnego lasku - i takiego stawu - pamiatam ze chodzilismy tam z pieskiem na spacery:-) a ja ogolnie jestem z okolic sieradza, po studiach wywialo mnie do wielkopolski:P a co do tego forum dla facetow... ciekawe o czym by gadali i w jaki sposob... czy tez narzekaliby tak jak my czy wrecz odwrotnie hehe. musze zapytac mojego meza czy by przypadkiem sie nie skusil:P chociaz nie ma po co bo z gory znam odpowiedz...

Gość IGA.POZNAN
AAAAA1980 nie martw sie, wszystko bedzie ok:-) skoro zawsze dostajesz @ regularnie jak w zegarku to wiesz... nadzieja jest i to duuuuuzaaaaa:P

Gość liwka77
Iga- to tzw "LEWITYN" Jeżeli chodzi o facetów to faktycznie mogą nie przyznac się do jakiejkolwiek chęci uczestniczenia w forum ale... znacie ich... dorze by im to zrobiło :) To taka hmmm terapia. Czytając poprzednie wpisy, z góry dziękuję założycielce :) Cieszę sie, że do was dołączyłam i czekam aż z pierwszej tabelki przeskoczymy wszystkie do drugiej :)

Gość IGA.POZNAN
ojjj tak liwka to lewityn:-) balam sie zaryzykowac nazwe bo ja zawsze mylilam sie i mowilam LEWIATAN - a to sa tabletki z drozdzy ktore lyka sie dla poprawienia cery:P poza tym w pabianicach macie jazz bass kafe - chyba nie myle nazwy - tam chodze na piwo z kuzynami kiedy jestem w pabianicach:P ja tez bardzo sie ciesze ze do nas dolaczylas - bedzie nam wszystkim latwiej przechodzic przez ten trudny czas:-)