Gość noemi555 Napisano Grudzień 17, 2010 Pebi87 Witaj Dziewczyno!!! :D Super, że sie odezwałaś, od razu mi lepiej na Kochana u mnie jak zwykle praca, dom, praca...ale mam zamiar coś zmienić. Przede wszystkim zapuśiłam sie okropnie :( i muszę zrzucić przynajmniej 5 kg a najlepiej to byłoby 8 kg. Od dziś popróbuję z dietą 10-cio dniową powalczyć, tzn te kilka dni które już do Świąt zostały. Myślę, że to zawsze coś tym bardziej, że Święta u mnie będą tradycyjne i nie ma tu mowy o odchudzaniu. W styczniu zamierzam pójść na aerobic wodny ;) ale też mam plany pójść do szkoły ( by zmioenić zawód :) ) Gratulacje co do Twojej edukacji i trzymam kciuki za wszystkie Twoje poczynania. Obiecuje regularnie tu zaglądać, mam nadzieję, że Ty tez będziesz, liczę na to :) Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki na dietce i mocno trzymam za Was kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Farida82 0 Napisano Październik 18, 2011 Witam !!!! Jak po roku, udało się utrzymać wagę Pepi ??? Prześledziłam cały topik i jestem bardzo ciekawa. Napisz proszę jak znajdziesz czas ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pebi co u ciebie? Napisano Styczeń 2, 2012 Witaj Pebi, co u ciebie słychać? Napisz jak Twoja waga i wogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 Jak masz taka wage to trzeba isc do profesjonalnego dietetyka, tylko to pomoze. Ja polecam dietetyka w warszawie: http://akademiazdrowegozywienia.com.pl/ jak ktos jest zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 Ja ważyłam 105... teraz 73 ;) Całe szczęście mam już to za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach