Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 578687

ile macie lat i w jakim wieku chcialybyscie faceta?

Polecane posty

Gość 578687

ja-21, on- 25-26

Gość sama juz nie wiem kurna
ja mam 26 i bardzo chetnie przespalabym sie z jakims 45 latkiem gdybym nie byla zakochana w moim facecie:)

Gość wladyslawa
ja 25, facet 30-39

Gość mam 25 lat i chcialabym
rowniesnika

dziewczyny, dlaczego podobaja sie Wam faceci o tyle starsi? Jeszcze 19-latki moge zrozumiec, moze szukaja mezczyzny dojrzalego emocjonalnie, Ale trzydziestki szukajace prawie 40-latkow??? To tym dziwniejsze, ze zadna z moich kolezanek rowniesniczek nie rozglada sie za o wiele starszymi panami. Czy to czasem nie meski podszyw?

Gość wladyslawa25
Energiczna, mnie zawsze ciagnelo do starszych facetow, nie wyobrazam sobie zwiazku z rownolatkiem. Zdaje sobie sprawe, ze nie zawsze dojrzaly wiek idzie w parze z dojrzaloscia emocjonalna i jest mnostwo 40latkow, ktorym odbija i zaczynaja latac za 20stkami.

Gość wladyslawa25
Ale dlaczego to Cie tak dziwi? Mezczyzni zazwyczaj wiaza sie z kobietami o kilka lat mlodszymi, a kobiety lubia facetow o kilka lat starszych. To chyba normalne, ze pociagaja mnie 35latkowie.

Wladyslawo, moze kilka, ale jesli masz lat 25 - to 5 do az 14 lat jest duza roznica. Poza tym czytalam artykul o tym, ze obecnie Polkom po 25 roku zycia i starszym raczej podobaja sie rowniesnicy czy mlodsi mezczyzni - obserwacje poczynione wsrod moich znajomych potwierdzaja te teze. Dziwie sie, bo dla mnie, o 4 lata starszej, niewyobrazalny jest zwiazek z 39-latkiem.