Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almona

Ślub 29 sierpnia 2009

Polecane posty

Gość almona

kto ma ślub tego właśnie dnia, piszcie dziewczyny jak Wasze sprawy, pozdrawiam Was, pa,pa

Gość gośkaaaaaa 777
ja mam:D o 13stej:D hihih przygotowania w toku;)

Gość hahahahahhahaha
ja mam 22 sierpnia:) ale pozdrawiam wszystkie "sierpniówki":)

Gość almona
Pozdrawiam Wszystkie sierpniowe!!!

Gość lula11111
ja mam 29 sierpnia!!! u mnie troche kiepsko,a to dlatego miedzy innymi ze nie ma nas w kraju,wiec wszyskto trzeba zalatwiac przez telefon,ale najwazniejsze rzeczy juz sa:sala,orkiestra,kamerzysta,fryzjer,kosciol itp no pomijajac to ze ja jeszcze nie mam sukienki slubnej i na poprawiny a moj przyszly malzonek nie ma jeszcze garnituru,hihihi niby to wszystko jest w trakcie szycia,ale to nie to samo bardzo mi brakuje tego ze nie ma nas na miejscu,ale mamy cudownych rodzicow wiec pomagaja jak moga:) a jak tam u was??? p.s jeszcze nie mam wizarzystki,macie jakas na oko okolice katowic??? pozdrawiam wszystkie sierpniowki:)))

Gość kotka222
JA MAM 8 O 16.00 O 13 TO DOSC WCZESNIE WESELE ZACZNIE SIE PO 14

Gość lula11111
my mamy o 17 !!! zastanawiam sie tylko nad pogoda mam nadzieje ze caly sierpien bedzie piekny

Gość ..xxAxx..
witam wita ja tez mam slub 29 sierpnia o 14:)) ogolnie juz wiekszosc zalatwiona sala , orkiestra, kucharki, dekorator, samochod, suknia sie szyje, zaproszenia -jestesmy w trakcie rozdawania, sprawy kosicelne juz tez zalatwione prawie. jedyny bol moj to suknia na poprawiny bo niemam wizji zadnej i fryzura, moja fryzjerka wlasnie poszla na L4 bo ma ciaze zagrozona i musze szukac kogos nowego ehh a tez jest problem bo mam krotkie wlosy i tez brak wizji... moj N niema garnituru ale mysle ze z nim pojdzie szybciej niz ze mna:)) ogolnie juz bym chciala zeby bylo po wszytskim:))

Gość lula11111
co jest z przyszlymi panna mlodymi z sierpnia???? macie juz wszystko pozalatwiane???

Gość ..xxAxx..
u mnie stanelo w miejscu, narazie roznosimy zaproszenia ale natchnienia brakuje i za bardzo mi sie niechce... stracilam wizjie na ta moja fryzure, na sukienke na poprawiny... eh niewiem kiedy sie za to zabiore..niewiem gdzie lazic za tym... jeszcze 1 sierpnia daleka kuzynka ma slub wiec pewnie do mnie czesc gosci nieprzyjdzie jak beda u niej... ehh wyjdzie na to ze sama sie bede bawic na weselu