Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość affeawdqA

Widzieliscie sondażowe wyniki wyborów?

Polecane posty

Gość affeawdqA

Okazało sie ze na PiS głosowali: ludzie z podstawowym wykształceniem (prawie 48% :classic_cool:) małe miasteczka i wsie ludzie powyżej 60 roku życia :classic_cool: mohe..rowe berety :classic_cool: Na PO głosowali: młodzież i ludzie do 24 roku życia ludzie z wyższym [58%] i średnim wykształceniem🖐️ mieszkańcy średnich i duzych miast Niby nie nowośc ale powiem jeszcze raz młodziż: chwajcie babciom dowody :classic_cool: :D

Gość Popieram tez głosowałam na PO

Gość affeawdqA
jo dumnie głosowała na wnuka folksdojcza :)

Gość mlodych tepakow najlepiej
oszukać

Gość affeawdqA
Podszywaj sie dalej :D g mnie to obchodzi :classic_cool:

Gość lazanja
zapomniałaś wspomnieć że na PO głosowało 100 % więźniów osadzonych i kryminalistów na wolności oraz nie płacący alimentów, złodzieje, cwaniacy ,spekulanci i ludzie z wyrokami w zawieszeniu, przemytnicy i oszuści, wyłudzacze kredytów. Ja sie zbierze patologie do kupy to ni chu.ja ich pokonać.

Gość affeawdqA
Dobrze ze społeczenstwo zmądrzało w końcu:D z kaczorami to ni wprzód ni w tył zero współpracy tylko zwiść zazdrość chamstwo i podłość:( Jakich ja czasów dożyłam:o

Gość affeawdqA
A na Pis to kto niby głosował? Ludzie bez wykształcenia i emeryci:o Wcale nie uważam że sa gorsi żeby nie było🖐️

Gość skąd ta twoja zjadłość
biedna byłaś za PiSu? przeciez gospodarka wtedy się bardzo rozijała, bezrobocie spadało, wszystkie wskaxniki szybowały....nosz qtwa nie kumam tej zajadłości niektórych do pisuaru, przeciez czy PO czy PIS to jednen szit a pod pewnymi względami nawet ten PiS lepszy bo PO to wiadomo LODZIARZE, nie darmo Balcerowicz ich popiera a Tusk wywodzi się z Kongresu Liberalno-Demokratycznego czyli "Aferałów" w doopie cię mają a tak przezywasz że "twoje" tuskomatołki załapały się do eurokoryta....jakie tu musisz mieć puste to zycie że tamim czyms się emocjonujesz a hooj im w dupy tłuste i niech się cwele sami mywierają! :P

Gość cozabana
cieszysz sie debilko że będą zarabiać po 45 tys zł na miesiąc ? to twoje największe osiągnięcie życiowe wraz z innymi debilami że wynieśliście spasione dopy na stołki ? współczuję

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PO to bogatych wspomoże, głownie siebie.. Jestem za PIS. Kaczyńscy zrobiliby więcej dla Polski, ale PO przeszkadzałoo.. No cóż, do doopy

Gość .....ot ..co.....
skąd ta twoja zjadłość ---> zapomnialas dodac ze gospodarka dobrze sie rozwijala bo rzad kaczynskich zamiast nia zajmowal sie klotniami i rozliczaniem z przeszloscia :O

Gość affeawdqA
Za czasów PiS-u gospodarka sie niby dobrze rozwijała bo przejęli ja w bardzo dobrym stanie po poprzednikach:o Od tajemnica:D natomiast za rzadów PO jest kryzysa poza tym w jakim stanie przejęli państwo po Kaczyńskich:o

Gość Wyniki głosownia według wykszt
ałcenia Wyższe: PIS-18 % PO- -57% Brawo Pisiaki :classic_cool:

Gość .....ot ..co.....
co kaczynscy zrobili?! wprowadzili mundurki do szkol, biedne rodziny musialy za nie zaplacic, usuneli pare lektur i dodali pare pro katolickich. a czy zrobili cos zeby ulatwic zakladanie firm czy zmniejszyc zadluzenia szpitali? :D

Gość Serio to nie widziałam jeszcze
bardziej kłotliwych i zacietrzewionych ludzi niz PiS-iaki:o Aż kipi z nich ta zazdrość i nienawiść:(

Gość ja na roze glosowalam

Gość .....ot ..co.....
do pisu naleza glownie buraki, taka prawda :( pozyskuja najprostrzy w manipulowaniu elektorat jakimi sa niewatpliwie starsze osoby, niewyksztalceni ludzie i moherowe babcie. ich najlatwiej jest omamic i wcisnac bajki wyssane z palca. 🖐️

Gość .....ot ..co.....
a skad wiesz ze to wlasnie polska podala zle wyniki a nie anglia? polacy maja to do siebie (i ty jestes tego najlepszym przykladem) ze o swoim narodzie potrafi gadac tylko nagatywne rzeczy. co zlego to oczywiscie polska :O

Gość Narodowy Test IQ w Polsce
Wyniki Narodowego testu inteligencji 2004 wg ugrupowań politycznych: PARTIA / IQ UPR - 100,2 UW - 100,1 PO - 97,5 SDPL - 95,4 PiS - 95,2 żadna - 93,0 inna - 92,4 SLD - 92,4 LPR - 91,6 ROP - 90,9 PSL - 90,1 ZChN - 88,3 Samoobrona - 88,3 :D

Gość .....ot ..co.....
ale nasi politycy sa tepi :O :D

Gość IQ 130
"Wyniki Narodowego testu inteligencji 2004 wg ugrupowań politycznych:" to teraz rozumiem dlaczego nie miałam na kogo głosować :-O

Gość Narodowy Test IQ w Polsce
to nie srednie IQ politykow tylko elektoratu wymienionych partii :p

Gość w mojej miejscowosci
jak zwykle wiekszosc glosowała na PIS:O ale i tak na moje wyszło - PO wygrała!:D