Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka blondynka 25

Mam tego dosyć-Ciągle się nademną użalaja kurwa!!!!!!!!

Polecane posty

Od dziecka byłam malutka szczuplutka i drobniutka zawsze co prawda wszystko uchodziło mi płazem jestem najmłodsza i zawsze rodzina mnie rozpieszczała a babcia ciągle kazała mi jeść i ciągle gadała:"boże jakie to mizerne i chude jest" jak byłam dzieckiem w szkole było nawet fajnie chłopaki nosili mnie na rękach a ludzie zawsze dawali mi 3-4 lata mniej!!!!! Odkąd skończyłam 18 lat zaczeło mnie to wkurwiać mam dość tłumaczenia się w sklepie że mam skończone 18 lat jak chce kupić wino albo piwo chociaż mam już 25 lat ludzie ciągle dają mi 16-17 lat max!!!! MAM TEGO KURWA DOŚĆ!!!!!!!!!!!

czy któraś z was ma ten sam cholerny problem??

Gość zapuść wąsy

za parę lat będziesz za to Bogu dziękować :D przynajmniej nie musisz zaniżac swojego wieku (jak robi to wiele kobiet) :classic_cool:

Gość ada_to _nie_wypada
ja też ma podobny problem ale zamiast się tym denerwować mnie to najzwyczajniej śmieszy.Chyba najbardziej jak jestem gdzieś na imprezie i podrywa mnie gościu co ma max 20 lat hm... nawet mnie to cieszy także ja to olewam i mówię sobie alleluja i do przodu:P

no właśnie wkurzające jest to jak ide sobie do parku z psem i zaczynaja się do mnie przystawiać małolaty 17-18 lat góra 20 !!:P i walą teksty typu "cześć kotku" mnie to często denerwuje jestem z facetem który ma 30 lat ja mam 25 a że wyglądam na 16-17 to ludzie czasami się na nas dziwnie patrzą!! Pamiętam jak bylismy w klubie i takie dwie laski koło 30stki zaczeły coś pod nosem gadać że taki fajny facet a z taką małolatą się zadaje!!! Mój chłopak mówi mi że kocha we mnie to że jestem taka malutka bo on zawsze lubił filigranowe dziewczyny ale,czasami wkurza mnie to że ludzie traktuja mnie jak małolate!!:P