Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorota5555

Kto chce zrzucić 5 kilo?

Polecane posty

laura_0307 no stepperek naprawde polecam.Ja waze 60 kg przy 158 cm.W sumie tak zle to nie wygladam ale najbardziej to mnie doluja uda(bo lydki szczuple) no i ten brzuch.Jakos wielce mi sie nie wylewa ale ile mozna na wdechu chodzic.Jeszcze z chodzeniem to nic gorzej jak usiade hi hi waleczki sie robia.No wlasnie jestem po 25 min stepperka i 80 brzuszkow(tym razem dalam nogi na pufę i tylko troche sie unosilam i plecki nie rozbolaly. Ale ci laura 0307 zazdroszcze ze juz 7 kg:)GRATULUJE

dzieki :) no ja sie bardzo ciesze, szczegolnie jak przymuierzam stare ciuchy, ktore na mnie nie wchodzily a teraz sa idealne :) ja dzisiaj chyba jednak tylko a6w, nogi i pupe zrobie, a gore (ramiona, biceps, triceps) jutro

A wogóle czesc wszystkim.Tak sie wbilam w topika i nawet sie nie przywitalam:) Kurcze ja dokladnie waże 62 kg a bym chciala tak chociaz do 55 kg zrzucic.Kurcze przytyc to latwo a zgubic to koszmar eh... A ty laura_0307 cwiczysz codziennie?

mala staram sie, wiadomo czasem jest ciezko ale generalnie codziennie : a6w co drugi dzien silowe na miesnie :gora czyli barki, plecy, biceps, triceps i przedramiona potem co drugi dzien :dol - lydki, pupa, czteroglowy uda i boki ud czasem rower, bieganie, plywanie :)

O to ty bardzo aktywna jestes.Ja tez latalam caly czas gdzieś to na studia, to w domu posprzatac i tak dosc trzymalam wage az do stycznia kiedy rzucilam studia, bo od pazdziernika ide na inne.No i pracy nie moglam znalezc i tak siedzialam w domu(od roku jestem mezatka i mam 24 lata:) ).Z nudów chodzilam i podjadalam, ale koniec z tym.Mam nadzieje, ze moge czasem cos napisac, zeby mnie ktos ochrzanil jak zaczne sie obżerać :)

no wlasnie na studiach coagle cos robilam, potem skonczylam studia, zaczelam prace siedzaca, wszedzie samochodem, plus mieszkam w UK wiec jedzenie tez jest inne, potem zaczelam 2 kierunki srudiow (plus praca), dom na glowie, maz ;) no i nie mialam czasu na nic i w 2 lata przytylam 10 kg ale juz 7 w dol i jest ok

Gość e.liza.
No właśnie Laura Ty też już coraz bliżej celu :D Będzie super :D No i chyba ćwiczysz najwięcej ;) Mi się nie chce za bardzo, tylko raz w tyg. chodzę na fitness :p

no ja wczoraj malo pocwiczylam, tylko 10 dien a6w i potem 20 minut na nogi dzisiaj musze sie bardziej postraac

Gość madlen007
pomocyy!! Ważę 56 kg. jestem dość niską osobą. Jeszcze w tamtym roku było 48 kg.. :(( Chcę wrocić to tej wagi. Na brzuch zakupiłam hula hop(15-30 min dziennie) , do tego chodzę na basen (2-3-4 razy w tyg.) czasem jak mi sie 'przypomni' robie inne ćwiczenia... 5 kg. to jest MUSS który muszę zrzucić.. mam na to 2 miesiące, później jest wesele kuzynki i chciała bym być już taka laska. Zakupiłam Linee (suplement diety który niby wspomaga ochudzanie (?)) Ale nic mi to nie daje:(( jestem na diecie juz jakies 2-3 tygodznie (1500kcal) i efektów nie ma...!! POMOCY!!

Gość madlen007
a co sądzicie o diecie south beach? boje sie troche że będzie efekt jojo...

ja nie stosuje ustalonej diety, lubie jesc to co chce wtedy kiedy chce :) po prostu 1/3 porcji :) albo polowe porcji i tyle, od pon do piatku jem malo w sobote co chce a w niedziele powoli wracam do diety

Gość Laurka23
Madlen dieta Sb nalezy wlasnie do takich po ktorych nie ma jo-jo, bo czlowiek zaczyna jesc zdrowiej, rozsadniej, ja wlasnie tak zaczelam diete i mimo, ze na wadze bez rewelacji, bo tylko 2 kg, to wygladam na sporo szczuplejsza, a dodam, ze nie cwiczylam. dzisiaj weszlam na wage i bylo 57, czyli jeszcze 2 kg, ale kcal musialam obnizyc o 200-300, czyli ze teraz jem ok 700-800kcal dziennie, ale to dopiero 3 dzien, zobaczymy jak bedzie dalej....

ja wlasnie jestem po przekasce ;) 2 tosty (znaczy chleb z tostera a nie takie skladane z serem :p wiec doszlo 2 x 58 (chleb) i margaryna light - 35 czyli dzisiaj razem 325 jeszcze mnie czekaja 3 posilki :)

Gość Laurka23
wczoraj sie nie udalo, zjadlam 400kcal wiecej niz ppowinnam, czyli 1200...:/ ale dzisiaj mamy nowy dzien i nowa motywacje, bede miala te swoje 55 w nastepny piatek, nie wazne jak, ale uda sie:)

ja wczoraj 1300 z czego 320 to piwko, do tego nie cwiczylam - tylko 10 dzien a6w dzisiaj musze zrobic trening na gore bo wczoraj mnie ominal :(

Gość Laurka23
Zazdroszcie Ci samozaparcia do cwiczen, ja na razie mam pewne rzeczy na glowie, ktore jakos nie motywuja mnie do cwiczen, no ale mam wiecej ruchu w ty tygodniu, latam po miescie, a po popudniu sprzatam, szoruje, takze kcal tez spalam;) wczoraj bylo 1000kcal, dzisiaj jak na razie jest 300, a postaram sie jak najmniej, bo dzisiaj jakos apetytu nawet nie mam, wiec trzeba skorzystac;)

ja wczoraj tylko zrobilam a6w 11 dzien bo potem mi wypadla mala praca i nie bylo kiedy a w nocy mi sie juz nie chcialo :p duzo zjadlam wczoraj - 1400 :O a dzisiaj na razie grzecznie jade teraz na lunch do domku wiec pewnie dobije do 350-400 :)

Gość Laurka23
Mam nadzieje, ze ja tez bede taka obowiazkowa i po pracy bede cwiczyla w domku:) no ale, najpierw trzeba zaczac pracowac;) strasznie chcialabym plywac, ale nie umiem za bardzo tym stylem, ktorym bym chciala, chociaz podobno to takie proste...;/ w wakacje sie zmobilizuje, to moze sie naucze;)

najlepsza metoda nauki plywania to tak jak mnie tata uczyl jak mialam 3 lata :) wrzucal mnie na gleboka wode i albo sie utopie albo naucze plywac haha a powaznie to plywanie jest latwe wiec sie szybko nauczysz

Gość Laurka23
Mam nadzieje. Ja umiem tylko kraulem, ale tak czlowiek sie szybko meczy. Chcialabym zabka, ale mi nie wychodzilo;P dzisiaj 800kcal, ale czuje sie pelna.

ja najbardziej lubie kraulem plywac i jak najszybciej (glowa pod woda, wydech na 3) meczy sie ale sa fajne efekty :) ja dzisiaj malo zjadlam, cos mi sie nie chce, i cwiczyc tez mi sie nie chce, stopa mnie boli - spadla mi zgrzewka 18piw na stope :O

Gość Laurka23
uuuuu, noga fioletowa? zostalysmy tu chyba same, czyzby innym motywacji zabraklo?

no na razie stopa jest zielonkawo-niebieska, mysle ze fioletu moge sie spodziewac jutro hah najlepsze jest to, ze wczoraj jeszcze spadl mi zar z papierosa na brzuch a potem na ta obolala stope goraca torebka herbaty :p dobry dzien mialam haha nawet na blogu o tym pisalam :D ja wlasnie powoli rozpoczynam weekend czyli jedzenia duzo, juz zjadlam kanapke, batona owsianego i teraz pasztecika serowo-cebulowego (takie ang cheese and onion pasty) wiec doszlam do ok 620 kcal, a wieczorem chinszyczna a jak Tobie idzie Laurka?

Gość Laurka23
Oj, to pech jakis Cie dopadl, oby tylko wczoraj. Ja dzisiaj doznalam szoku, bo weszlam na wage, a tam 56, no i tak sie wahalo i wyszlo 56.5,czyli pozytywne zaskoczenie rano:D a zjadlam 2 malutkie kromeczki razowca z szynka, teraz pije kawe z mlekiem a wieczorej jakis obiadek, a pozniej %%%, bo imprezowa noc sie zapowiada, ale kcal troche tez na pewno spale;) Zaczynam wierzyc, ze schudne do ych 55:) o ile sie nie poddam;)

pewnie, ze schudniesz :) noga mnie juz nie boli tylko jest zielona :) dzisiaj na wadze 53.3 ale w sumie wczoraj wieczorkiem -ok 23 haha chinszczyzna i piwko (razem 2100 plus inne jedzenie w ciagu dnia wiec razem ok 2800) ale jest weekend wiec mi wolno piekna pogoda wiec moze wieczorkiem nad morze pojade

Gość Laurka23
nie bylo mnie przez weeken, a wczoraj tez tylko rano bylam w domku. ja tez sobie odpuscilam w weekend, ale i tym sposobem stracilam swoje 56, bo waga pokazala 57;/ no coz, nie dam rady do weekendu dobic do 55, trudno, po weekendzie od poniedzialku tez bedzie czas i bede sie odchudzala dalej, zaczne cwiczyc, cociaz troszke;)

hej laurka ja sobie zawsze w weekendy odpuszczam, za duzo pokus dookola :p wlasnie jem bagietke z szynka :) moj wczesny lunch - niecale 400 kcal wiec do teraz juz 470 :(

Gość Laurka23
Ja staram sie nawet w weekend opierac pokusom, ale na wyjazdach juz daje sobie luz. ja juz zjadlam 600kcal, czyli jeszcze jakies 200 do 18.