Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorota5555

Kto chce zrzucić 5 kilo?

Polecane posty

ja stwierdzilam, ze nie chce dzisiaj dzietkowac i zjadlam bule z bekonem kolejne 600 kcal :0, teraz jade do domku kota karmic :) a wieczorem spaghetti i duuuuuuzo cwiczen ahah ale nie zaluje, przynajmniej pyszne jedzonko

Gość Laurka23
Do poniedzialku mnie nie bedzie, bo mam mase rzeczy na glowie. waga:57

Gość Justyna1400
Witam. Jestem Justyna i mam 14 lat. Również chce zrzucić 5 kg. Wg mojej mamy poprostu powinnam nie jeść kolacji i ograniczyć słodycze. ale ja uważam że to za mało. bo chudne ale bardzo wolno :(. Mam 152 cm wzrostu i waże 50 kg . ;/ Powiedzcie mi co mam jeść. Tylko błagam bez jakichś gotowanych mięs. bo wiem że nie bedą mi tu tego gotować ;/ bede musiala jesc to co bedzie zrobione. ale chodzi mi ogólnie o to jak jeść.

jedz wszystkie posilki, tylko mniejsze porcje , np zamiast 2 kromki chleba jedz jedna nie mieszaj weglowodanow z bialkami, czyli no ziemniakow z miesem nie jedz smazonego jedzenia, nie slodz itd na kolacje staraj sie jesc bialka czyli mieso, ryby, jajka aha i jedz regularnie najlepiej 5 malych posilkow no i cwicz przede wszystkim, plus nie chcesz za szybko schudnac bo moze byc jojo

Gość eeMMM
Witam, ja również mam 5 kg do stracenia, od poniedziałku jestem na diecie :) idzie dobrze ale samej ciężko :( pozdrawiam

Gość bisia 53
cześć dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? od stycznia próbuję schudnąć, wpierw 3 kg, a teraz już 5 kg:( za pierszym razem nawet udało mi się dojść do pierwotnej wagi 53kg, bo byłam tak zdesperowana, że poddałam się diecie kopenhaskiej, ale jo-jo jest takie, że teraz mam o 5 kg za dużo. niby cały czas staram się ograniczać ilość, zwłaszcza tego wszystkiego co kaloryczne, ale za to chyba mam jakieś nerwowe reakcje i-ciągle myslę co zjeść i ciągle jem jakieś drobiazgi. deską do grobu jest jedzenie po przyjściu z pracy po godz. 20. I co schudnę 2kg to zaraz mam je z powrotem. Tak sobie pomyślałam, ze może wstąpienie do Waszego \"klubu\" jakoś mnie zmotywuje, zeby skończyć z tym i dotrzymać postanowienia. Bo za 2 tyg. kończę 40-tkę i obiecałam sobie, że w ten mało optymistyczny dzień będę wazyć tyle ile rok temu. Dziś zaczęłam od rana 3-dniową półgłodówkę, ale już pod wieczór nie dałam rady i w końcu mam na koncie ok. 800 kcal Dodam, że w ogóle od kiedy pamiętam odchudzam się i w sumie do ostatniej zimy byłam ok z wagą. Problemem jest jednak, ze mam okropnie rozregulowaną przemianę materii i jedząc 1200 kcal dziennie - tyję. Poradźcie, co z tym zrobić?

bisia hej ja na topic coraz mniej zagladam bo w sumie nikt nie pisze :( wiec jestem na topicu dla twardzielek :p moja mam cale zycie na dietach i ma rozwalony metabolizm wiec musi jesc nie wiecej niz 1000 bo tyle :( mnie sie powoli zaczyna tez psuc wiec zamiast jesc mniej to cwicze wiecej

Gość Laurka23
witam nowe odchudzaczki:) ja pokrotkimurlopie wracam do walki:) wazenie w srode, mam nadzieje,ze waga nie pokaze wiecej. Laura uwazasz, ze powinnam sie przeniesc do topiku twardzielek?